ingilterenin MK6 sini kur türkiye yi beklemeye lüzum yok4.3 gelsede bi kursahh![]()

firmware seç kur bunda modem vs vs birsürü şey var imei gitme durumuda varmış
birde yaw benim telefon niye vietnam malı ben onu anlamadım ya kesin orda sorun var ilk defa çin dışında üretilen bir telefon kullanıyorum 
vietnam malı iyidirsorunlu diyolar birde odin falan bulaşmak istemiyorum nasıl kurulcağını bilmiyorum s3te karışık biraz wonderda bağlıyorduk kıcına kabloyu odini açfirmware seç kur bunda modem vs vs birsürü şey var imei gitme durumuda varmış
birde yaw benim telefon niye vietnam malı ben onu anlamadım ya kesin orda sorun var ilk defa çin dışında üretilen bir telefon kullanıyorum
![]()
benim emektar ace 2 de vietnam malıydı bu ne bilmiyorum bakmadım
imei falan gitmiyor yalnız 4.3 kurunca 4.1.2 ye geri dönünce gidiyor efs yedeğini alırsan sorun olmaz onda da
tek dosya var ayrıca teker teker yerleştirme sadece pitli sürümlerde ve test romlarında oluyor 
Tr ye 4.3 gelir sen merak etme de neden bu ulke islerini kafaya takiyosunuz bu kadar anlamiyorum yani hangi ulkenin varsa onu kur gitsin zaten knox yok rahatiz ne gerek var ki sikinti yapmayaBenimki korede yapilmis farketmiyor nerde yapildigi. 4.4 gelecek mi saniyosunu ben hala 4.3'un trye geleceginden supheliyim![]()
4.4 gelir ama ne olacagi belli olmaz samsung tan ses seda cikmiyor bir suru sorunla birlikte yollar kesin 4.4 u bize 
Cm akar stock umrumda değil artık benim. imeimde cortladı zaten canım sıkılıncada garantiye veririm efs yedeğini alıp çeşit çeşit romlar denerim artıkBenimki korede yapilmis farketmiyor nerde yapildigi. 4.4 gelecek mi saniyosunu ben hala 4.3'un trye geleceginden supheliyim![]()

Cm akar stock umrumda değil artık benim. imeimde cortladı zaten canım sıkılıncada garantiye veririm efs yedeğini alıp çeşit çeşit romlar denerim artık![]()
Sevdim bu taktiği. Stockta bende çok takılmam varsa yoksa cm ama şu son kitkat bi yerine otursun 1 aya belki 15 güne tam versionu çıkar yaşadık o zaman 
Bende onu bekliyorum desemİnsan akıllı olmasın ahahahaSevdim bu taktiği. Stockta bende çok takılmam varsa yoksa cm ama şu son kitkat bi yerine otursun 1 aya belki 15 güne tam versionu çıkar yaşadık o zaman
![]()
Nightly diye kurmadım stable 10.2 kurdum 11 in stable ını bekliyorum 
Goruntulu gorusme olsa operator uzerinden cm kullanacam da mecburen ikide birde rom degistiriyomCm akar stock umrumda değil artık benim. imeimde cortladı zaten canım sıkılıncada garantiye veririm efs yedeğini alıp çeşit çeşit romlar denerim artık![]()
goruntulu gorusme olsa keske 
Bende onu bekliyorum desemNightly diye kurmadım stable 10.2 kurdum 11 in stable ını bekliyorum
![]()
En fazla 1 ay sürer düzeltilip tam oturması o zaman deymeyin keyfimize 
Exynos işlemcili telefona mı? Hiç sanmıyorumİşte 11 in stablesi yakında gelir yaEn fazla 1 ay sürer düzeltilip tam oturması o zaman deymeyin keyfimize
![]()
Exynos işlemcili telefona mı? Hiç sanmıyorum
Exynos rom desteği olarak üvey evlat gibi :ZZZ:Exynos işlemcili telefona mı? Hiç sanmıyorum
Exynos rom desteği olarak üvey evlat gibi :ZZZ:
Bu arada seni görmeyeli uzun zaman olmuş 
Kaynaklarını tam olarak vermedi samsung hala...Exynos rom desteği olarak üvey evlat gibi :ZZZ: