Galaxy s2 USB bellek görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

aga_06

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 USB bellek görmüyor
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Başlıktada belirttiğim gibi USB bellek görmüyor telefon yardımcı olacak arkadaşların işini kolaylaştırmak adına buna neden olabilecek faaliyetlerimi yazıyım ben
öncelikle telefona 4.1.2 stock rom kurdum ardından telefonu rootladım ve 4.1.2 omega v23 kurdum ancak ben telefona 4.1.2 stock romu kurdum ertesi gün usb bellek biçimlendir hatası verdi bunun üstünede 4.1.2 omegayı kurdum :/ burdada aynı hatayı verdi ve bi türlü gitmedi gitmeyince bende biçimlendir demek zorunda kaldım ama sonradan fark ettim ki aslında biçimlendir demesine rağmen belleği görmüyormuştu uzun araştırmalar sonucunda bi sonuca varamadım ve son çareyi konu açmakta buldum.
Yardımlarınızı bekliyorum.Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

aga_06

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin ilgisini çekmemiş yada kimse uğraşmak istememiş galiba ama ben yinede belki bi başkasının işine yarar diye nasıl çözdüğümü söyleyeyim :)
öncelikle 2.3.3 stock rom yükledim telefon açılış ekranında kalıyordu androide dokunun dediği yerde telefon tepki vermiyordu ardında cf root yükledim ve recovry moddan kartı görüp görmediğini denetledim. görüyordu bende xda developers tan omega v23 indirip hafıza kartına attım ordan kurulumu gerçekleştirdim telefon şuan sorunsuz şekilde çalışıyo.

xpolsorx

xpolsorx

Üye
aga_06 kardesim senden allah razi olsun dedigin yöntemi denicem simdi bu duyarsız uyelerdende hayır gelmez yorumumu atayım dedim emegine saglık

- - - Eklendi - - -

aga_06 kardes 2.3.3 romunu nerden bulabilirim bide cf root dosyasını atarmisin gerçekten suan zor durumdayım yardıma ihtiyacım var

Edit:aga_06 kardesim ben biraz panikledim galiba kb tekrardan hakkını helal et :)
Sorunu çözdüm Diger yapamayan arkadaslara da soyluyorum Benim yöntemim biraz daha farklı
Aşama aşama Anlatayım:
1. Android 4.1.2 test romu olan telefonuma siyah kernel yükledim ve usb bos fakat dolu uyarısı verdi
2.Aynı test romunu bidaha yükledim ve üstüne philiz kernelini attım
3.Türkiye 4.1.2 stock romuna dondum ve hala sorun devam etmekteydi ben de root attım ama durum degismedi
4.Android 4.1.2 test romunu birdaha yükledim ve usb bellek yine bos tu fakat dolu hatası veriyordu bende usb bellek biçimlendirme yaptım sorun ortadan kalktı :)Not:Arkadaslar diger aşamalardada bellek biçimlendirme yaptım fakat etkisi olmadı :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Beni En azından Bu işlemlere sevk eden aga_06 ya da ayrıca teşekkürler :)

Üst Alt