Tavsiye galaxy s2 "usb hasarlandı" sorunu yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

katot

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 "usb hasarlandı" sorunu yardım edin
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonum galaxy s2 ve telefonumda s4 rom yüklü daha önce bu romda bu sorunu yaşamadım ama yakın bir zamanda durup dururken usb hasarlandı uyarısı aldım hafıza kartını görmüyordu pcye hafıza kartını taktım ve gördü ama telefon görmüyor hafıza kartını....şimdi pcye bağladığımda hafıza kartını görüyor ama telefonun hafızasını görmüyor telefonum rootlu ve 4.1.2 s4 rom yüklü yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım.......bu arada biçimlendir dediğimde usb denetimi diyor ve aynı hatayı alıyorum çıkamadım işin içinden...

hayırlı günler....

szqn55

szqn55

Üye
rom değitirdin mi

katot

Üye
    Konu Sahibi
cm 11 yükledim yine aynı ,yani hata var demiyor ama haafıza da görünmüyor galeriyi açıyorum mesela dahili hafıza yok diyor

szqn55

szqn55

Üye
saklama yerinde hafıza kartı görünüyormu

katot

Üye
    Konu Sahibi
çok şükür hallettim kardeşim........nasıl yaptığımı anlatayım....

önce netten galaxy s2 2.3.5 wipe rom yani 3 parçalı rom yükledim düzeldi herşey normale döndü şimdi note 3 rom kullanıyorum sorun yok şimdilik ......rom indirdiğim sitenin linkini yazmadım forum kurallarına uymaz diye eğer sorun olmazsa vereyim başkasının başına gelirse faydası olsun diye yardımın için çok teşekkürler....

Üst Alt