aalpguzel
Üye
Galaxy Mini 2'me ne oldu?
Geçen hafta perşembe günü (19 Haziran) telefonuma bir güncelleme geldi. Fakat telefonun üzerinde oynadığım için bu kararlılık güncellemesine ihtiyacım yoktu. Olsa da yüklenmeyecekti ve öyle de oldu. Otomatik indirme açık kalmış. Fark etmemişim. Günelleme indi ve ekrana yükleme onayı geldi. İptal edip telefonumu eskisi gibi kullanmaya devam edecektim. Fakat işler düşündüğüm gibi gitmedi. O anda WhatsApp'tan arkadaşımla yazışıyordum ve tam mesajı gönderecekken "Şimdi Kur" butonu gönderme tuşunun üstüne denk geldi. Ben de hızımı alamayıp bastım. Telefon kapandı. CWM'ye girdi ve tam hatırlamadığım bir hata verdi. Ben de içimden Samsung'a 1-2 küfür savurup, "reboot system now" dedim. Olmadı. Tekrar CWM'ye girdi. Tekrar tekrar denedim. Telefonu daha rootladım olmadı. CWM'den çıkamama hep yaşadığım bir sorundu. Odin'den CWM'yi tekrar flashlayınca Odin'in "Auto Reboot" seçeneği telefonu açıyordu. Fakat Odin'de hata verdi (Complete (write) operation failed.). Bu hatanın üzerine USB Hata Ayıklama'nın kapalı olduğunu fark ettim. Bu sorunu çözemeyeceğimi anlayınca Samsung'un hep gittiğim ve hızından memnun olduğum Kadıköy yetkili servisliğini yapan Destek Bilişim'in Sarıgazi'deki merkezine gotürdüm. Kadıköy'e gotürseydim hem sevkiyatı bekleyecektim hem de daha uzun yol gitmiş olacaktım.(Merkez daha yakın.) 2 iş günü içinde
Telefonum hakkında
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
geldi. İstenen ücret telefonun fiyatına yakın olduğu için ödemedik. Yarın gidip telefonu teslim alacağım. Yeni bir telefon alma imkanım da olmadığı için bu telefonu düzeltmek zorundayım. Telefonum brick mi olmuş? Ve herhangi bir telefoncu veya kendim tamir edebilir miyim?Telefonum hakkında
- Rootluydu.
- Clocwork Recovery Mod 6.0.2.8 yüklüydü.
- Stock ROM (S6500DXXLD1) yüklüydü.
- Stock ROM'da OverClock ve fazladan 100MB RAM sağlayan The Whisp kernel yüklüydü.
- Kernel Sürümü:2.3.38.6 brianrahardi@brian-cruncher #1
- Android Sürümü:2.3.6
- CPU:Snapdragon S1 MSM7227A ARM Cortex-A5 800 Mhz (Kernel ile 1008Mhz)
- RAM:Toplam 512MB, 398MB kullanılabilir, boştayken 350MB RAM kullanımı. (Kernel ile 411MB kullanılabilir, RAM kullanımı boştayken 250MB.)