Narutodth
Üye
Saatte 25 i oyun oynayarak mi yoksa oyle internete falan bakarkenmi yiyo ?Galiba... saatte 25 sarj yiyo kafama sikcam![]()
Saatte 25 i oyun oynayarak mi yoksa oyle internete falan bakarkenmi yiyo ?Galiba... saatte 25 sarj yiyo kafama sikcam![]()
kullanım şekli ne o 1 saat içinde ?Galiba... saatte 25 sarj yiyo kafama sikcam![]()
Öncelikle hayırlı olsun. Gmd verip s2 almak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama ileride s2 verip gmd almak istersen senin gibi meraklı birini bulamazsan üstüne para vermen gerekir. Batarya konusuna gelince s2 nin bataryası çok gitmemesiyle ünlüdür, tavsiyem, yüksek mah degerlerine sahip arka kapaklı bataryalardan al. Telefon kalınlaşıyor ama Şarj kullanımına göre 2-3 gün gidiyor

s2 bataryasının çok gitmesiyle biliniyormuş çok ilginç ilk defa duyuyorumÖncelikle hayırlı olsun. Gmd verip s2 almak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama ileride s2 verip gmd almak istersen senin gibi meraklı birini bulamazsan üstüne para vermen gerekir. Batarya konusuna gelince s2 nin bataryası çok gitmemesiyle ünlüdür, tavsiyem, yüksek mah degerlerine sahip arka kapaklı bataryalardan al. Telefon kalınlaşıyor ama Şarj kullanımına göre 2-3 gün gidiyor
Bende ölü pixel yok çok şükür. Bende başta s2 almayı düşündüm, arkadaşın s2 sini 1 hafta kullandım, şarj olayı hariç memmun kaldım. Tam telefonu alacaktım gmd çıktı, onu aldım Üç aydır kullanıyorum, çok memmunumÖlü pixelden nefret ederim. Bellikk arkadasimizda nefret ediyor![]()
Bende ölü pixel yok çok şükür. Bende başta s2 almayı düşündüm, arkadaşın s2 sini 1 hafta kullandım, şarj olayı hariç memmun kaldım. Tam telefonu alacaktım gmd çıktı, onu aldım Üç aydır kullanıyorum, çok memmunum

S3 bütçem olsa nexus 4 alırdımHayırlı olsun bende alıcaktım ama hakkındaki olumsuz dusunceleri duyunca s3 aliyim dedim![]()

Kullandıgım s2 dede böyleydi, forumlarda insanlar en çok şarj olayından şikayetçiydi, alsaydım o kalın kapaklı bataryalardan alıp kullanacaktıms2 bataryasının çok gitmesiyle biliniyormuş çok ilginç ilk defa duyuyorum

Nexus 4'te işlemci ısınma sorunu var sanırım, o yüzden performansı biraz düşük olabilirS3 bütçem olsa nexus 4 alırdım![]()
Nexus 4 u cok begenmedim hocam ya s3 daha cazip geldiS3 bütçem olsa nexus 4 alırdım![]()

S2 nin rom destegi vardir. Discovery fena telefon degil ama guncelleme almayacagi zamanlarda buna ihtiyac olacak

kullanım şekli ne o 1 saat içinde ?
Ozaman sıkıntı var3g surekli acik face whatsapp chrome felan

Hemde buyuk sikintiOzaman sıkıntı var![]()