?Dediklerin dogru değil ama discovery daha alinabilir bir cihaz s2 hala herşeyi çalıştırıyor ama fazla eski
O kadar berbat ekran karti?O kadar berbat bi ekran kartiyla iyi bir performans alinmaz ve yinede samsung kalitesi gm den ii
Berbat ekran kartımı, kafan güzel herhalde kardeş, 2011 yılından çıkmış bir telefon şu anda çıkan çoğu çift çekirdek telefonlara kafa tutar. 5 aydır s2 kullanıyorum, s3 den ve s4 den pek geri kalır yanı yok, aynı işlemleri s2 de yapıyor, tabi kamera ve donanımı s2 den yüksek ama bana yetiyor. Aklım başıma geldi artık, bu saaten sonra telefonlara asla en fazla 500 den fazla para felan vermem, tabi paranız çoksa bişey diyemem ama yinede yazık olur, 2000 tl verip 2 ay sonra bıkan insanlardan(gösteriş manyaklarından) olmak istemiyorum.O kadar berbat bi ekran kartiyla iyi bir performans alinmaz ve yinede samsung kalitesi gm den ii
Yanlış anlamışssın kardeşim ben discovery ye söledim o sözüBerbat ekran kartımı, kafan güzel herhalde kardeş, 2011 yılından çıkmış bir telefon şu anda çıkan çoğu çift çekirdek telefonlara kafa tutar. 5 aydır s2 kullanıyorum, s3 den ve s4 den pek geri kalır yanı yok, aynı işlemleri s2 de yapıyor, tabi kamera ve donanımı s2 den yüksek ama bana yetiyor. Aklım başıma geldi artık, bu saaten sonra telefonlara asla en fazla 500 den fazla para felan vermem, tabi paranız çoksa bişey diyemem ama yinede yazık olur, 2000 tl verip 2 ay sonra bıkan insanlardan(gösteriş manyaklarından) olmak istemiyorum.

Galaxy S3 GPU = 440MHZ Mali-400 4 Çekirdek
Galaxy S2 GPU = 266MHZ Mali-400 4 Çekirdek
GM Discovery GPU = 286MHZ PowervrSGX544 1 Çekirdek
Gelelim sonuca.. S2'nin oyun geleceği devam eder.Fakat Discovery için aynı şey söz konusu bile olmaz.
DİSCOVERY S3'e GÖRE NEDEN DAHA ERKEN AÇIYOR OYUNU (real racing 3)
Sebebi S3 Oyunu konsol kalitesinde yani en yüksek ayarlarda açmaya çalışır.Fakat discovery oyunu en düşük ayarda açar ve bu nedenle erken açar ..Tabi en düşük ayarda bile erken açmak denirse 3-4 Sn bişey.
Yanlış anlamışssın kardeşim ben discovery ye söledim o sözü![]()

aylardır kullandığım için biliyorum
gta sa full grafik açık canavar gibi oynatıyor 
tabi hava atan insanlara en son model olsa bile bir ay sonra yine değiştirecektir biliyorumDiscoveryde yüksekte aciliyor real racing3 yalnizGalaxy S3 GPU = 440MHZ Mali-400 4 Çekirdek
Galaxy S2 GPU = 266MHZ Mali-400 4 Çekirdek
GM Discovery GPU = 286MHZ PowervrSGX544 1 Çekirdek
Gelelim sonuca.. S2'nin oyun geleceği devam eder.Fakat Discovery için aynı şey söz konusu bile olmaz.
DİSCOVERY S3'e GÖRE NEDEN DAHA ERKEN AÇIYOR OYUNU (real racing 3)
Sebebi S3 Oyunu konsol kalitesinde yani en yüksek ayarlarda açmaya çalışır.Fakat discovery oyunu en düşük ayarda açar ve bu nedenle erken açar ..Tabi en düşük ayarda bile erken açmak denirse 3-4 Sn bişey.
Yanlış anlamışssın kardeşim ben discovery ye söledim o sözü![]()

hahaha iyiydikardeşim bence aklından geçeni al ama arkadaşımızında dediği gibi s2nin tek kötü tarafı fazla ısınması ama kışın çok işime yarıyor![]()