Telefon Tavsiyesi Galaxy S2 Alıcam ((YARDIM))

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Bende şu anda s2 kullanıyorum, eğer alabiliyorsan, 100 tl yada 150 katıp s3, s4 mini gibi cihazlar alabilirsin. Tabi ikinci elini. Halen sıfır telefonlar pahalı bence

caps6

caps6

Üye
s2 o dediğin oyunları açar ama ilerde ne olur belli olmaz şimdilik idare eder

turancen

turancen

Üye
O kadar berbat bi ekran kartiyla iyi bir performans alinmaz ve yinede samsung kalitesi gm den ii
Berbat ekran kartımı, kafan güzel herhalde kardeş, 2011 yılından çıkmış bir telefon şu anda çıkan çoğu çift çekirdek telefonlara kafa tutar. 5 aydır s2 kullanıyorum, s3 den ve s4 den pek geri kalır yanı yok, aynı işlemleri s2 de yapıyor, tabi kamera ve donanımı s2 den yüksek ama bana yetiyor. Aklım başıma geldi artık, bu saaten sonra telefonlara asla en fazla 500 den fazla para felan vermem, tabi paranız çoksa bişey diyemem ama yinede yazık olur, 2000 tl verip 2 ay sonra bıkan insanlardan(gösteriş manyaklarından) olmak istemiyorum.

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 GPU = 440MHZ Mali-400 4 Çekirdek
Galaxy S2 GPU = 266MHZ Mali-400 4 Çekirdek
GM Discovery GPU = 286MHZ PowervrSGX544 1 Çekirdek

Gelelim sonuca.. S2'nin oyun geleceği devam eder.Fakat Discovery için aynı şey söz konusu bile olmaz.

DİSCOVERY S3'e GÖRE NEDEN DAHA ERKEN AÇIYOR OYUNU (real racing 3)
Sebebi S3 Oyunu konsol kalitesinde yani en yüksek ayarlarda açmaya çalışır.Fakat discovery oyunu en düşük ayarda açar ve bu nedenle erken açar ..Tabi en düşük ayarda bile erken açmak denirse 3-4 Sn bişey.
Berbat ekran kartımı, kafan güzel herhalde kardeş, 2011 yılından çıkmış bir telefon şu anda çıkan çoğu çift çekirdek telefonlara kafa tutar. 5 aydır s2 kullanıyorum, s3 den ve s4 den pek geri kalır yanı yok, aynı işlemleri s2 de yapıyor, tabi kamera ve donanımı s2 den yüksek ama bana yetiyor. Aklım başıma geldi artık, bu saaten sonra telefonlara asla en fazla 500 den fazla para felan vermem, tabi paranız çoksa bişey diyemem ama yinede yazık olur, 2000 tl verip 2 ay sonra bıkan insanlardan(gösteriş manyaklarından) olmak istemiyorum.
Yanlış anlamışssın kardeşim ben discovery ye söledim o sözü :D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
turancen

turancen

Üye

Gelelim sonuca.. S2'nin oyun geleceği devam eder.Fakat Discovery için aynı şey söz konusu bile olmaz.

Sebebi S3 Oyunu konsol kalitesinde yani en yüksek ayarlarda açmaya çalışır.Fakat discovery oyunu en düşük ayarda açar ve bu nedenle erken açar ..Tabi en düşük ayarda bile erken açmak denirse 3-4 Sn bişey.

Tamam kardeş ben yanlış anladım kusura bakma :)

S2 4 çekirdek değil 2 çekirdekdir ve ekran kartı işlemci default 267 mhz de ama tegrak overlock yardımı ile 550 mhz kadar yükseltilebiliyor. Tabi root gerektirir ve oyunda ve menülerde yüzde 50 e kadar performans sağlar :D aylardır kullandığım için biliyorum :D gta sa full grafik açık canavar gibi oynatıyor :D

S2 nin tek kötü tarafı, fırın gibi ısınması :D

Eğer bu saatten sonra telefona alacaksanız gidip s2 almayın, ya s3 almaya gayret edin yada sıfır telefonlardan almak için para biriktirin, ömürlük telefon alırsınız o zaman :D tabi hava atan insanlara en son model olsa bile bir ay sonra yine değiştirecektir biliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye

Discoveryde yüksekte aciliyor real racing3 yalniz:hmmm

Sonosmali

Üye
Kardeş sen onları dinleme :) en iyisini düşünmüşsun s2 muhteşem ben al derim .

Metin137

Metin137

Üye
kardeşim bence aklından geçeni al ama arkadaşımızında dediği gibi s2nin tek kötü tarafı fazla ısınması ama kışın çok işime yarıyor :D

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
turancen

turancen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Metin137
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
S2 dusunuyorum diger cihazlar butcemi asar zaten discovery pek sevmiyorum
Isnmasi sknti degil evde kalorifer yakmayiz en azindan

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
S3 alsan bnce daha iyi para n varsa

Invoke

Invoke

Üye
S2'nin kötü tarafı eskimiş olması. Üzerinden geçti. Şu saatten sonra almak mantıklı değil. Kuzenimde var, cm kurduk takır takır cihaz, iş görüyor ama bu saatten sonra almak mantıklı değil çünkü yakın fiyatlara daha iyi seçenekler var.

Kardeş onları dinleme, ne demek. Seni niye dinlesin? Biraz mantıklı yorumlarda bulunun.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Arkadaşlar yorum yaparken bir markayı sanki size para veriyormuş gibi savunmayın tam tersine siz ona para veriyorsunuz o yüzden objektif olmaya çalışın ve hitabınıza dikkat edin ki seviyeli bir şekilde tartışalım. Sonra da herkes bilgilensin alacak kişiye daha iyi yardımcı olalım.

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
S2 tarzinda gpusu yuksek bir cihaz var ise soyleyin yok ise discovery s3 gibi seyler yazmayalim lutfen

turancen

turancen

Üye
s3 mini :)

caglar b

caglar b

Üye
Discovery istemiyorsan, ikinci el s3 bak. S2 nin ekran çözünürlügünü dert etmiyor gibisin ama ileride discovery ile ekranları karşılaştırıp pişman olabilirsin

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
S3 mini ezik s3 al veya Nexus 4

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaş zaten karari vermiş

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
Takipçi Satın Al

Üst Alt