Yeni Telefon alıcam 2 telefon arasında kaldım (Samsung I9100 Galaxy S2 - İphone 4)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
neden Np beklesin?:allalla: MeeGo sadece bi telefonda var. Uygulama sorunu olur. :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
neden Np beklesin?:allalla: MeeGo sadece bi telefonda var. Uygulama sorunu olur. :oke:

alien dalvik olunca ki hiçbir performans ögesinden feragat etmeden istediğin uygulamayı çalıştıracak ama benim umurumda olan oyun ve uygulama değil kullanıcı deneyimi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

alien dalvik olunca ki hiçbir performans ögesinden feragat etmeden istediğin uygulamayı çalıştıracak ama benim umurumda olan oyun ve uygulama değil kullanıcı deneyimi

pardon onu unutmuşum. :ehe
.

franzliszt

franzliszt

Üye
ses hakkında bahsedicem ana konu olarak

Jetlak

Üye
galaxy s2 yanında iphone4'ün lafı mı olur....

----------Eklendi @ 01:28:32 ---------- Yazıldı @ 01:27:14 ----------

iOS daha flash açmıyor java açmıyor madem internet için alacaksın iphoneden uzak dur ekranı küçücük zaten

khytr89

khytr89

Üye
lg nin optimusla ilgili bir reklamını seyrettim az önce. yarışta reklam gereği optimus kazandı ama iphone, samsungu solda sıfır bırakıp 2. liğe yerleşti. tarafsız bakacak olursak bu 2 ürün içinde en iyisi iphone.

futbol123

futbol123

Üye
iphone 5 i beklemizde fayda var 5 cıkınca 4lerin fiyatı düşücek cunku..:evet:

Jetlak

Üye
ya iphone da donanım desen yok yazılım desen bir sürü eksiği saçma sapan hataları var ios un

khytr89

khytr89

Üye
ya iphone da donanım desen yok yazılım desen bir sürü eksiği saçma sapan hataları var ios un

karizması yeter :ehe git teknolojiden fazla çakmayan birine söyle "samsung i9100 var bende" diye. tepkisi "hımm samsung e250 vardı bende de beyaz ekran oluyor kalitesiz telefonlar üretiyor"

o adama birde "iphone 4 var bende" de tepkisi "aa abi bakabiilir miyim.. çok güzel"

Jetlak

Üye
sen de i9100 deme galaxy s2 de o zaman meraklanır ;)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
karizması yeter :ehe git teknolojiden fazla çakmayan birine söyle "samsung i9100 var bende" diye. tepkisi "hımm samsung e250 vardı bende de beyaz ekran oluyor kalitesiz telefonlar üretiyor"

o adama birde "iphone 4 var bende" de tepkisi "aa abi bakabiilir miyim.. çok güzel"

:oke:

anticrazy

anticrazy

Üye
    Konu Sahibi
karar verdim arkadaslar cogunuz alma diceksiniz ama kararım galaxy s2

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
dangerouz

dangerouz

Üye
Ben olsam LG Optimus Black P970' i de düşünürdüm. ;)

Mert

Mert

Üye
W810i :D
4. yılında tıkır tıkır çalışıyor:ehe

gio5660

gio5660

Üye
kesinlikle galaxy s2 derim cünkü android herzaman bir adım önde..

Del Rey

Del Rey

Üye
Galaxy S 2. iPhone 4 geçen senenin modası. :kotu:

----------Eklendi @ 18:00:33 ---------- Yazıldı @ 17:46:52 ----------

Ha bu arada bugün saat sekizde Cupertino'da iPhone 5 tanıtılıyor. Heyecanlıyım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt