:::burak:::
Üye
abi cim hic bi sey ayni degil wave nin dokunmatik ekrani berbat ve galaxy nin ram i 512 mb 1gb rom var herturlu
lüften böyle şakalar yapmayın, artık komik degil

abi cim hic bi sey ayni degil wave nin dokunmatik ekrani berbat ve galaxy nin ram i 512 mb 1gb rom var herturlu

))) işte bunun gibi adama sadece gülerlerrr ama şunuda kabul etmek lazım işlemci ve hız yönünden bire bir aynı olsa zaten ikisi de aynı fiyata çıkardı samsung galaxy s' i wave den daha sonra ve daha fazla fiyata satışa sunuyor illaki galaxy s daha üstündür ama aralarında öyle uçurum denecek kadar fark yok bence en büyük fark bada-android farkı birazda duygusal davranmak gerekirse kullanıcı olarak bende wave diyorum 

bunu her yerde söyleme fena madara olursun...![]()

))
ilginç wave daha fazla oy almış ama Galaxy S daha iyidir. Bİ defa aplikasyon zenginliği var.
Bada Os li tel alıpta ne yapacaksın ihtiyaç duyduğun bir programı yükleyemedikten sonra.

arkadaşlar bu saatte ilk mesajımı yazıyorum yarın bende bir wave alıcam nokia e66 ım gece bozuldu onuda servise vericem gold da wave 799 tl galaxy i sordum 1475 tl arada 675 tl varki aynı donanıma sahip cihazlar için fazla ben capitoldeki turkcellde iki telefonu incelemiş biri olarak galaxy s e kötü diyemem ama taşıması sorunlu bir cihaz birde wave in kendine has bir tasarımı var galaxy s yanlarındaki demirimsi şeritlerle iphone çakması ucuz teller gibi duruyor bunuda belirtiyim inşallah hata yapmıyorumdur
saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksinizandroid için 675tlye değer bence![]()
saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksiniz

saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksiniz