Galaxy S mi Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
:::burak:::

Üye

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
samsung wave gerçekten harika bir telefon ekranı berbat diyen arkadaşımın yorumu da şuna benziyor abi bugün bir bmw gördüm ama murat 124 onu bir solladı hızına yetişemedi bmw çok yavaş araba :)))) işte bunun gibi adama sadece gülerlerrr ama şunuda kabul etmek lazım işlemci ve hız yönünden bire bir aynı olsa zaten ikisi de aynı fiyata çıkardı samsung galaxy s' i wave den daha sonra ve daha fazla fiyata satışa sunuyor illaki galaxy s daha üstündür ama aralarında öyle uçurum denecek kadar fark yok bence en büyük fark bada-android farkı birazda duygusal davranmak gerekirse kullanıcı olarak bende wave diyorum :)

lordmertx

Üye
emaildi cak du çuk tu kullancaksan galaxy s ama telefonla eglence olcak diyosan wawe daha orjinal kaçar

silveri

Üye
arkadaşlar bunu iki model telefonunda elinize alıp 10 dakika incelemeyle kullanmış olmazsınız en az 1 hafta size uyan özellikleri kullanmanız gerekli çünkü parmağınızı ekranda kaydırmakla dokunmatiğinin iyi yada kötü olduğunu anlayamazsınız bir kaç oyun oynayın mesaj yazın e-mail atın arama yapın numara kaydedin o zaman dokunmatiğinin kalitesi ortaya çıkacaktır.

wave de galaxs de gerçekten dokunmatiğinin ii olduğunu düşünüyorum çünkü iki cihazıda alıp kullananların dokunmatiğinden şikayet ettiğini duymadım, yok tekliyor yok hassa değil diye ama ön yargılı yorumlar çok zaten cihazların birisi 1000 tl biriside 1500 tl civarında yani cihazlar pahalı cihazlar ve alan arkadaşlar memnun gerisi hikaye

şu durumda var wave 1500 tl civarında olsaydı kimsenin diyecek lafı olmazdı :)))

arkadaşlar
galaxy s android kullanıyor ve iş ağırlıklı bir tel gerçekten büyük bir yapısı var ve internete bağlı olduğunda çok daha verimli bir tel
galaxy s android konusunda 2,2 update i geliyor ama 2,3 yada 2,4 geçiş yaptırılarmı orası meçhul çünkü androidli teller piyasada çok ve çoğu yeni update lerden yayarlanamıyor.
yeni çıkan cihazların üstünde çok duruluyor tüm markalar da bu var
galaxy s in ekranının büyük olmasının en büyük sebebi gelen office dosyaları ve emailere daha rahat müdahale edilmesi içindir. yani iş teli

galaxy s iş teli office dosyaları alıp gönderen düzenleyen ofis dışında da çok faal şekilde telefon kullanan ve gerekirse telden teklif sipariş onayı vermeyen birisiyseniz sadece nette gezer ve oyun oynarsınız.

Bunu wave çok ii yapıyor. yani iş için kullanmayacaksanız galaxy s egonuzu tatmin etmektenbaşka bir işe yaramaz. bazıları için ( kastım yapanlara kimse alınmasın) cebi yokmuş gibi cüzdan+siğara+galaxy s şeklinde baaaaak telefonum var diye elinde taşımaktan başka bir işe yaramaz. :)

wave daha çok herkese hitap eden bir tel oyun oynarsın galaxy kadar geniş (fiziksel yapısı) değil. galaxy yaptığı herşeyi yapıyor. gerisi size kalmış.

en büyük fark
galaxy android
wave bada kullanıyor.

Tercih sizin herkes beğendiği telefonu almalıdır.

dangerock

Üye
Galaxy s diyorum ben. Wavenin ekranı biraz dar bence, az daha geniş olsa çok daha iyi olurdu sanırım. Ayrıyeten ekranın büyük olması ve android kullanması galaxy'i öne geçiriyor bana göre.. Eğer fiyat-performans şeklinde kıyaslamayacaksak muhakkak galaxy, çünkü samsung firmasının en çok üzerinde durduğu ve waveye göre satışlarının daha fazla olduğu bir telefon. Ama fiyat ta önemliyse bu kıyaslama da, bence aralarında 500 TL.'lik kadar bir fark yok.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
ilginç wave daha fazla oy almış ama Galaxy S daha iyidir. Bİ defa aplikasyon zenginliği var.
Bada Os li tel alıpta ne yapacaksın ihtiyaç duyduğun bir programı yükleyemedikten sonra.

Üye
ilginç wave daha fazla oy almış ama Galaxy S daha iyidir. Bİ defa aplikasyon zenginliği var.
Bada Os li tel alıpta ne yapacaksın ihtiyaç duyduğun bir programı yükleyemedikten sonra.

Allah allah ne arıyonda bulamıyon:ehe

osetyali

Üye
Sanirim bende waveye gecicegim ilk dokunmatik ekranli tele :)

campsnac1

Üye
bada her gün 5 -10 ar artıyor ama az yani

platon_ist

Üye
arkadaşlar bu saatte ilk mesajımı yazıyorum yarın bende bir wave alıcam nokia e66 ım gece bozuldu onuda servise vericem gold da wave 799 tl galaxy i sordum 1475 tl arada 675 tl varki aynı donanıma sahip cihazlar için fazla ben capitoldeki turkcellde iki telefonu incelemiş biri olarak galaxy s e kötü diyemem ama taşıması sorunlu bir cihaz birde wave in kendine has bir tasarımı var galaxy s yanlarındaki demirimsi şeritlerle iphone çakması ucuz teller gibi duruyor bunuda belirtiyim inşallah hata yapmıyorumdur

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar bu saatte ilk mesajımı yazıyorum yarın bende bir wave alıcam nokia e66 ım gece bozuldu onuda servise vericem gold da wave 799 tl galaxy i sordum 1475 tl arada 675 tl varki aynı donanıma sahip cihazlar için fazla ben capitoldeki turkcellde iki telefonu incelemiş biri olarak galaxy s e kötü diyemem ama taşıması sorunlu bir cihaz birde wave in kendine has bir tasarımı var galaxy s yanlarındaki demirimsi şeritlerle iphone çakması ucuz teller gibi duruyor bunuda belirtiyim inşallah hata yapmıyorumdur

kesinlikle hata yapmıyorsun ama her telefon modelinde olduğu gibi wavede de bazı üretim hatalarıyla karşılaşmak mümkün beyaz zeminde fotoğraf çekerken pembelik oluşması ekranın alt kısmındaki arama, menü ve kapama tuş takımınn fazla oynaması gibi bunlar 1000 000 dan fazla satan wave den çok az denecek bir kısmında çıksa da sana denk gelebilir kontrol etmeden alma

mıttık

Üye
bende galaxy s derim ekranı geniş ve internette flash uygulamalar açısından zengin wave göre şuan flash player 9 olsada 2,2 sürümü ile flash 10,1 gelecek diyorlar eğer wave de de flash 10,1 gelirse fiyatı açısından wave derim hızları açısından wave de bada OS olduğundan galaxy s ten yavaş kalır şuan galaxy s te kullanılan android 2,1 bada OS ye göre daha hızlı ve uygulamaları şuan bada OS den daha fazla bunun sebebi bada nın daha yeni bir işletim sitemi olması gün geçtikçe bada da yeni uygulamalar oyun vb. yüklüyo yani 1 2 yıl içinden android marketten farksız olacağına inanıyorum tabi samsung wave i unutum sadece galaxy s ile ilgilenmezse

hanoglu

hanoglu

Üye
Wawe´de GPS şikayeti çok büyük. Kapalı mekanda çalışmadığı dahi yerli ve yabancı kullanıcılar tarafından dile getiriliyor.

Galaxy S GPS´i de aynı problemi yaratıyor mu bilemiyorum. Ekran alanı daha büyük olduğundan pil daha hızlı tükeniyor. İşletim sistemine göre programlar Wave (Bada´lı) için çok sınırlı ve kullanışsız olduğunu söyleyenler çoğunlukta, kullanmadığımı hatırlatayım bu arada. Galaxy S (Android´li) program yükleme için çok daha fazla tercih sunuyor ki ben kullanışı programları severim, işlerimi kolaylaştırıyor, sadece telefon olsun diye bu kadar para vermem.

Galaxy S için yurt dışı daha tecrübeli, bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun kalaırız.

Teşekkürler.

ITALICS

Üye
Ben 2 hafta önce wave aldım ekran kalitesi çok güzel. Dokunmatikte sıkıntı yok çok rahat algılıyor. Telefondaki bence en büyük sıkıntı GPS . Her zaman verimli çalışmıyor. Kapalı alanda hiç çekmiyor açık havada da kafasına göre takılıyor. Bazen çekiyor bazen çekmiyor. Telefonda navigasyon programı route 66 var. O da bi garip program sürekli lisans senkronizayonu istiyor , bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Tasarım görüntü olarak güzel, sosyal paylaşım siteleriyle entegrasyonu çok ii. GPS dışında pek sıkıntı görmedim. Uygulama açısından da fena değil. Ne beklediğinize bağlı . Ücretli ve Ücretsiz de uygulamalar var , Ücretliler de çok pahalı değil 5-1o Tl arası değişiyor.

GPS'i çok dert etmeyeceksen tavsiye ederim. GPS de açık havada bağlanıyor bulunduğun yeri GPS uygulamalarında rahatlıkla görebiliyorsun. Fakat arabada hiç denemedim. Yol tarifi nasıldır bilemem. Okuduğuma göre başarılı olarak kullananlar varmış.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
android için 675tlye değer bence :pro2:

americanboy

americanboy

Üye
android için 675tlye değer bence :pro2:
saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksiniz

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi

saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksiniz

hertürlü android gelecekte androidle bada kapışıcak zaten :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

hertürlü android gelecekte androidle bada kapışıcak zaten :naughty:

borulce

Üye
hay arkadaş yaa kafayı sıyırdım bu tellerden :) galaxy e flaş nie yapmıyolar onu anlamıyorum..illa bi üst modeli çıksında onda olsunda flash ı-onu alın hesabı yapıyolar..öbüründede var flash ama işletim sistemi bada..en iisi alcam bi tane 3310 onu kullancam heeee :D