Galaxy S mi Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .

campsnac1

Üye
yani şuan galaxy s de flaş yok ve bence pahalı fiyatı ..wave de de navigasyon sorunu var...
ama herkes wave den çok memnun ve aşık gibi birşey:)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş ne flaşmış yaw sanki biz fotoğrafçıyız :ehe

:::burak:::

Üye
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
fotocu değiliz ama wave'e o flaş etki ediyor,hem daha yeni bir modele neden samsung flaş koymuyo anlamadım,yoksa samsungda flaş mı kalmadı:kop:

aslında flash fener olarak kullanılma haricinde çok ta büyük bir artı değil çünkü telefon flaşları hala dijital kameralardaki gibi etkili değil wave harika videolar ve görüntüler çıkartabiliyor ama bunların hepsi güneş ışığında ya da ışığın etkili olduğu ortamlarda o yüzden malzemeden çalma olarak düşünme :))

critic73

Üye
ikisinede hayır derim bense samsung sevmezdim bu telefonuna hayran kaldım ama samsung karizmayı gene çizdi arkadaş SAMSUNG WAVE sorunlu!!!! gün içerisinde 10 defa 15 defa kendi kendine kapanıyor açılmasıda sorun bataryayı çıkarıyorsun tekrar takıyorsun öyle açıyor daha cihazı alalı 3 hafta oldu bin kere on bin kere pişmanım yazık verdiğim 969 tl ye birde cihazın içerisinde made in china by samsung yazıyor ben bunu alırken fark etmedim fark etseydim zaten ebedi almazdım ama aldık bir kere......

campsnac1

Üye
ona bakarsanız millet telefondan rapid dosya indirebiliyormuyuz diyor...buna ne demeli...:)

mıttık

Üye
ikisinede hayır derim bense samsung sevmezdim bu telefonuna hayran kaldım ama samsung karizmayı gene çizdi arkadaş SAMSUNG WAVE sorunlu!!!! gün içerisinde 10 defa 15 defa kendi kendine kapanıyor açılmasıda sorun bataryayı çıkarıyorsun tekrar takıyorsun öyle açıyor daha cihazı alalı 3 hafta oldu bin kere on bin kere pişmanım yazık verdiğim 969 tl ye birde cihazın içerisinde made in china by samsung yazıyor ben bunu alırken fark etmedim fark etseydim zaten ebedi almazdım ama aldık bir kere......

senin telefonda sorun var aldığın yere git değiştirsinler, made in china yazması zaten bütün telefonlar çinde montaj yapılıyor iphone 4 bile çinde montajı yapıldı ...

Üye
aslında flash fener olarak kullanılma haricinde çok ta büyük bir artı değil çünkü telefon flaşları hala dijital kameralardaki gibi etkili değil wave harika videolar ve görüntüler çıkartabiliyor ama bunların hepsi güneş ışığında ya da ışığın etkili olduğu ortamlarda o yüzden malzemeden çalma olarak düşünme :))

o flaş xenon olsaydı aynı şeyi dermiydin acaba:ehe

OğuzcanAbi

Üye
bi sessiz olun cewaplıyorum :)
samsung i9000 galaxy s
bende bundan alıcam
wawe bada işletim sistemi
galaxy s ise android işletim sistemi
ama kendin bilirsin

Maconis

Üye
düşünmeden galaxy s tercih ederim

silveri

Üye
düşünmeden galaxy s tercih ederim
:alkis:alkis:alkis
teleofondan anlayan biri çıktı gibi

olurmu canım arkadaş düşünse samsung wave alır zaten:yuru

fikrine saygım sonsuz

amaaaaaaa samsung wave ve aypon kullanan birisi olarak ve galaxy alacaken wave almış birisi olarak sana şunu söyleyim
android yani galaxy internete bağlı olmazsan telefon bir işe yaramıyor yani devamlı nete bağlıysan telin cancan lı oluyor :aha:.

1-galaxy ekranı büyük olduğundan kot cebinde sorun çıkarıyor.

2-galaxy kumaş pantolon cebindeyken bir yere çarparsanız ekranı kırık galaxy siniz olur :bye2:

3-ekran kaliteleri wave ve galaxy aynı (ekran büyüklükleri demedim :D )

4-büyük ekranlı telefonlar için daha öncede söylemiştim tekrar söylüyorum. Eğer çok yoğun şekilde email alıp gönderen - excell word dosyalarını kısaca evrak düzenleyip gönderen, telefonun ekranından teklif ve sipariş okumak zorunda değilseniz. galaxy size göre değildir. ekran büyüklüğünün amacı budur.

5- aypondan biliyorum binlerce uygulması var yüklüyorsun yüklüyorsun daha sonra da 2 defa açıp sonra da sıkılıyorsun.( şansen ben öyle oldun. 1000 tane uygulama yüklemişimdir. ama işe yarar 10 tane yi geçmiyor gerçi olarda ayda bir lazım oluyor)
uygulama çokluğu iyidir ama pek de kullanmıyorsunuz. anca tek başınayken sıkıntı gideriyor.

oyun oynamak ve nete girmek için bu fiyat çoook yüksek ( galaxy 1400 tl ) netbooklar bu iş için çok iyi cihazlar 600 tl ye hem oyun hemde internete girecek netbooklar var.

oyun oynacaksanız 1400 tl yerine 400 tl ye psp - 800 tl ye xbox360 yada 800 tl ye ps3 alınır.:kop:
en önemli noktayı unutuyordum iş için kullanmayacaksanız galaxy alıp yanınızda gezdirdiğinizde size artısı ne olacak.

profesyönel incelemelerin dışında 1000 yada 10,000 tane kullanıcının dediklerinde sonra istatistik çıkararak sonuca ulaşılması gerekli ki; cihazlar için iyi yada kötü diyelim. birkaç kişi kötü dedi diye cihazlar kötü olmaz.

wave - galaxy - iphone da çok güzel cihazlar ne için kullanacaksanız ona göre tercih yapmak gerekir.

senam38

Üye
arkadaşlar bende yarın wawe alacağı inşallah sorunu olan arkadaşlar bence bir güncelleme yapsın derim bi telefonu tartışmaya gerek yok şuan 1500 tl ye satılan iphone 4 le başa baş bir cihaz kazık yemeye hiç gerek yok derim wawe alan arkadaşlarda bana katılacaktr galaxy s ise iphone 4 e rakip cihaz tip olarakta 3gs ye benziyor zzaten ama karar milletin herkezin bütçesi farklı

silver021

silver021

Üye
Ben wave aldım. İnceliği zarifliği ve içindeki özellikleri beni büyüledi adeta.
galaxynin ekranı tepsi gibi çok büyük. wave biraz daha telefona benzeyen birşey. galaxy almak bence lüzumsuz.
wave en iyisi. Bada OS nin uygulama sayısıda binleri aşmak üzere. ben galatasaray uygulamasını indirdim mesela.
çok iyi birde flaşı var galaxyden farklı olarak. wavein flaşıyla çektiğim fotoğraflar çok net oluor. en karanlık ortamda bile kalitesi süper.

anaconda006

Üye
wave

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence galaxy S

senam38

Üye
yani bence kıyas yapmak çok saçma çünkü sıfırlarının arasında baya bir fiyat varkı var aynı özellikte cihaz tipiylede anlaşıldığı gibi galaxy s iphone un rakibi ama wawe çok farklı bir cihaz bana göre zaten kullanan arkadaşların hepsi çok memnun tartışılması bile gereksiz kimin bütçesi neye yetiyorsa onu alsın derim 3 cihazında teknik özellikleri aynı sadece fiyatları farklı oda samsung kendi işletim sistemini kullandığı için wawe de fiyatı ondan ucuz diğer işletim sistemlerine lisans ücreti ödüyor ama bada ya ödemiyor fiyat ondan ucuz olsa gerek

silver021

silver021

Üye
yani bence kıyas yapmak çok saçma çünkü sıfırlarının arasında baya bir fiyat varkı var aynı özellikte cihaz tipiylede anlaşıldığı gibi galaxy s iphone un rakibi ama wawe çok farklı bir cihaz bana göre zaten kullanan arkadaşların hepsi çok memnun tartışılması bile gereksiz kimin bütçesi neye yetiyorsa onu alsın derim 3 cihazında teknik özellikleri aynı sadece fiyatları farklı oda samsung kendi işletim sistemini kullandığı için wawe de fiyatı ondan ucuz diğer işletim sistemlerine lisans ücreti ödüyor ama bada ya ödemiyor fiyat ondan ucuz olsa gerek

yanılıyorsun arkadaşım. Bada için milyarlarca dolar harcandı. yazılım geliştirmek sanıldığının aksine çok zor bir iş. wavein piyasaya ucuz girmesinin nedeni samsungun strajedisi. wave 1 buçuk milyardan yürürlülüğe girmiş olsaydı bada hakkında bugün bunları konuşuo olamazdık. Benim şahsi fikrim samsung wave serileri piyasayı ayağa kaldırıcak yönünde. Nokia iphone atağa geçti bile. wavein çıkışı ve fiyatsal olarak her cebe göre üstün bir cihaz olması diğer firmaların sonunu getirir. Samsungta bunu istiyor zaten. Farkındaysan plazma ekranlar çamaşır ve bulaşık makinası buzdolabı DVD player, kamera gibi ürünlerin lider firması konumuna geldi. Yakında tüm dünyaya egemen tek bir marka olması kaçınılmaz.

mtunc52

mtunc52

Üye
Ben wave kullanıcısıyım 1 aydır.(Daha önce Nexus one,i8910 HD,i8000 Omnia,N900,İphone 3GS kullandım)
Flash 10.1 ve uygulama noksanlıkları dışında iphone 4 den bile iyi.Ammaaaa o eksikliklerde işin can alıcı noktası tabi.
+Ön kamera ile görüntülü görüşme bir ayrıcalık iphone 4 te bile bu ön kamer var ama Gör.Görüşme yok, Galaxy de var.
+Şıklık ve sağlamlık olarak ta bence Galaxy den iyi.
+Ses kalitesi ve HD çekim şimdiye kadar görmediğim kadar iyi.(30 fps HD video)
+Taşınabilirlikte hakeza daha iyi.
+Menü geçişleri ve kaydırmalar kusursuz.
-15 sn kapama tuşuna cepte taşırken kılıfla bile olsa kendiliğinden basıldığında reset atıyor Bunu neden koymuşlar anlayamadım.
-GPS sorunu malesef bende de var ama galiba metal aksam çekiş gücünü etkiliyor sanırım ama şebeke çekimi iyi.
-3G de Turkcell mobil tv hiç de iyi göstermiyor çekmesine rağmen.
-Pili sandığım kadar dayanıklı değilmiş.