düşünmeden galaxy s tercih ederim

teleofondan anlayan biri çıktı gibi
olurmu canım arkadaş düşünse samsung wave alır zaten
fikrine saygım sonsuz
amaaaaaaa samsung wave ve aypon kullanan birisi olarak ve galaxy alacaken wave almış birisi olarak sana şunu söyleyim
android yani galaxy internete bağlı olmazsan telefon bir işe yaramıyor yani devamlı nete bağlıysan telin cancan lı oluyor

.
1-galaxy ekranı büyük olduğundan kot cebinde sorun çıkarıyor.
2-galaxy kumaş pantolon cebindeyken bir yere çarparsanız ekranı kırık galaxy siniz olur
3-ekran kaliteleri wave ve galaxy aynı (ekran büyüklükleri demedim

)
4-büyük ekranlı telefonlar için daha öncede söylemiştim tekrar söylüyorum. Eğer çok yoğun şekilde email alıp gönderen - excell word dosyalarını kısaca evrak düzenleyip gönderen, telefonun ekranından teklif ve sipariş okumak zorunda değilseniz. galaxy size göre değildir. ekran büyüklüğünün amacı budur.
5- aypondan biliyorum binlerce uygulması var yüklüyorsun yüklüyorsun daha sonra da 2 defa açıp sonra da sıkılıyorsun.( şansen ben öyle oldun. 1000 tane uygulama yüklemişimdir. ama işe yarar 10 tane yi geçmiyor gerçi olarda ayda bir lazım oluyor)
uygulama çokluğu iyidir ama pek de kullanmıyorsunuz. anca tek başınayken sıkıntı gideriyor.
oyun oynamak ve nete girmek için bu fiyat çoook yüksek ( galaxy 1400 tl ) netbooklar bu iş için çok iyi cihazlar 600 tl ye hem oyun hemde internete girecek netbooklar var.
oyun oynacaksanız 1400 tl yerine 400 tl ye psp - 800 tl ye xbox360 yada 800 tl ye ps3 alınır.
en önemli noktayı unutuyordum iş için kullanmayacaksanız galaxy alıp yanınızda gezdirdiğinizde size artısı ne olacak.
profesyönel incelemelerin dışında 1000 yada 10,000 tane kullanıcının dediklerinde sonra istatistik çıkararak sonuca ulaşılması gerekli ki; cihazlar için iyi yada kötü diyelim. birkaç kişi kötü dedi diye cihazlar kötü olmaz.
wave - galaxy - iphone da çok güzel cihazlar ne için kullanacaksanız ona göre tercih yapmak gerekir.