Galaxy S mi Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
babalar günü 21 ağustos muydu :d::d::d:

ANiill

Üye
bilmem ki lii gaçmiş olabiliriz :D:D:D:D:D:D:D şöyle bir iki ay kadar :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
:d:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
hala bitmedi anket güncell

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
Wave derim ben.8910hd ile takas yaptım

--------------- Ekleme ---------------

Ama şunuda sölim i8910 da süperdi

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
evet biliyorum onu bizim web tasarım hocasında vardı:d:

utrec

Üye
karındaş işlemci olarak galaxy s ile wave arasinda mutis fark var bir kere galaxy s 1 ghz arm cortex a8 512 ram 1gb rom telefon ucuyo

didyou

Üye
karındaş işlemci olarak galaxy s ile wave arasinda mutis fark var bir kere galaxy s 1 ghz arm cortex a8 512 ram 1gb rom telefon ucuyo

Wave'de de 1ghz işlemci 512 ram var.

AlpReis

AlpReis

Üye
GLAXY S, şu an itibari ile tek geçerim, en güçlü telefon

Yağmur

Üye
ben şuan wave kullanıyorum süper ötesi bir telefon i phone dan daha iyi orası kesin özelikler süper artı çok da şık bir telefon... ben oyumu waveden yana kullanıyorum...

atkn31

atkn31

Üye
beyler Wave aldım almanyadan 200 euroya gayet iyi gözüküyo ama daha kayıt ettiremedim o işlem hakkında bilgi vericek var mı :D bi de app-oyun konusunda hangileri uyar buna S-60 son edition uygulamaları çalıştırır mı ya :D

didyou

Üye
beyler Wave aldım almanyadan 200 euroya gayet iyi gözüküyo ama daha kayıt ettiremedim o işlem hakkında bilgi vericek var mı :D bi de app-oyun konusunda hangileri uyar buna S-60 son edition uygulamaları çalıştırır mı ya :D

Ne s60 ı arkadaşım Bada var Wave'de.

utrec

Üye
bakarmisiniz kesinlikle donalimlar arasinda cok buyuk fark var wave 256 mb ram galaxy de 512 mb RAM 1 gb ROM

Dialga

Üye
ya kim diye wave daha.kotu diye elimde kanitim var ikisinin de donanimlari ayni

didyou

Üye
bakarmisiniz kesinlikle donalimlar arasinda cok buyuk fark var wave 256 mb ram galaxy de 512 mb RAM 1 gb ROM

Arkadaşım Wave'de 1ghz işlemci 512 ram var 256 nerden çıktı.Galaxy ile Wave aşşağı yukarı aynı özelliklere sahipler tek değişiklikleri;
Galaxy'nin kamerasında flaş yok Wave'de var
Galaxy Android kullanıyor Wave Bada
Galaxy'de 4 inç ekran var Wave'de 3.3 inç

teksalih

teksalih

Üye
merhaba arkadaşlar satış yeri değil ama arayan varsa 2 adet jealtini açılmamış galaxy s var elimde 535-476-63-88 salih selvi

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bence galaxy s in görünümü de hoş bence hertürlü galaxy s ya kararımı verdm :D

Lacrymosa

Üye
Bir kere bu sorunun sorulması bile yanlış. Tabii ki Galaxy S ama isteyenlere neden Galaxy S olduğunu söyleyelim.

Öncelikle Galaxy S'deki Hummingbird adlı işlemci başka hiçbir cihazda yok ve şu anda en güçlü mobil işlemci durumunda.

Samsung Galaxy S'de Android'in en yeni sürümü olacak ve Android Bada'dan daha iyi.

Ekran özellikleri bakımından Galaxy S daha iyi.

Multimedya özellikleri bakımından ele almadan net bir şey denilemez ama Galaxy S daha iyi.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
yoo her ikisi de cortex a8 kullanıyor hummingbird dediğin chipset