Galaxy S mi Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S mi Wave mi?
yeni telefon almak istiorum ama bara yok bide kararsiz kaldim :S
sizce hangisi

Paranoya

Paranoya

Üye
Galaxy S .

viranufuk

viranufuk

Üye
valla ben wave kullanıyorum eski bi samsung düşmanı olarak wave gerçekten güzel samsungun karizmasını kurtaran biş tel galaxy i kullanmadım onun için bi şey diyemem wave kulandığım için öneririm ama yinede tercih senin

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
sanırım galaxy si beklicem seneye kadar starla idare etcez artık zaten galaxy si almam da küçük bi ihtimaldi :naughty:

ungood20

ungood20

Üye
Galaxy sssssse

:::burak:::

Üye
wave + büyük ekran=galaxy s
galaxy s -flash=wave
android+touch wiz=bada

bu denklemi çözen alsın telefonunu)))))))

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
denklemden her türlü galaxy s çıkar agalar :d: :naughty: :aha:

ungood20

ungood20

Üye
android de flashın son sürümüde gelicek 2.2 ile galaxy s ye

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi pc dergisinin ağustos sayısında wave ve galaxy sten bahsediliyor ikisinin de çipi aynı,işlemcisi aynı,grafik işlemcisi aynı yani:
Çip:Samsung-Intrinsity Hummingbird
İşlemci:ARM Cortex-A8
GPU:PowerVR SGX 535
Saat Hızı:1 GHz
RAM:256 MB
Kullanılan Cihazlar:Samsung GT-i9000 Galaxy S 16GB,Samsung GT-8500 Wave

bu da demek oluyor ki wave ve galaxy s arasında genel donanımlar arasında fark yok:d::naughty::aha:

Üye
arkadaşlar bi pc dergisinin ağustos sayısında wave ve galaxy sten bahsediliyor ikisinin de çipi aynı,işlemcisi aynı,grafik işlemcisi aynı yani:
Çip:Samsung-Intrinsity Hummingbird
İşlemci:ARM Cortex-A8
GPU:PowerVR SGX 535
Saat Hızı:1 GHz
RAM:256 MB
Kullanılan Cihazlar:Samsung GT-i9000 Galaxy S 16GB,Samsung GT-8500 Wave

bu da demek oluyor ki wave ve galaxy s arasında genel donanımlar arasında fark yok:d::naughty::aha:

benim verdiğim denklemde işlemciyi ben bu yüzden yazmadım ,işlemci etkisiz elemam:kop:denklemi çözdünüzmü yaaaw???:allalla:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
biz hertürlü çözeriz aga:d::naughty::aha:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
ben yazılımsal açıdan galaxy s diyorum çünkü donanımlar aynı yazılıma bakarım ben bu durumda

Üye
galaxy s 1500 tl den aşağı olmucak

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
sanki wave çok ucuz 1200 tl

didyou

Üye
Aslında ikiside hem aynı hemde farklı.Teknik özellikler olarak pek fark yok.Wave de işletim sistemi yeni bir platform olan Bada.Galaxy S de bildik bir sistem olan Android var.Android oyun,uygulama olarak ağır basıyor ama Bada'da boş bir sistem değil.Galaxy S'in ekranı Wave den biraz daha büyük.Wave'de kamerasında flaş var Galaxy S'de yok.Aslında iki telefonda aynı sayılır sadece bi kaç özellik öne çıkıyor.Ama sen hangisini tercih edersin dersen Wave derim.Nedense daha hoş duruyor.Yalnız Galaxy S'de kötü bi telefon değil.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
valla bizim evin yakınındaki electro world kutuplarsa doğrudur kutuplarda buldum :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d:

ANiill

Üye
media mark da 999 Tl la Wave 10 ay da taksit :D :D ama ucuza almk için anneler günü sevgililer günü vs günleri bekleyin İndiriim !!! oluyo :D:D