blackcat67
Üye
Hala inanamıyorum samsung gibi bir firma nasıl bu hatayı yapar ilginç androidden soğumaya başladım google çıkarttığı son uygulama kamera uygulaması sadece 4.4'de çalışıyor o bile önceki android sürümlerine önem vermiyorAynenÇalışmayan sistem uyg. 4.3 ten portlarlar zaten
vermeyeceklermiş resmi açıklama yapılmış samsung türkiyede verilmeyecek dedi valla ağızlarını burunlarını dağıtasım var o derece öfkeliyim hiçbir elektronik eşyasını evime sokmam.Ya o resime gerçekten inanıyormusunuz? S3 o listede yazan işlemlerin hepsini takır takır çalıştırabilecek kapasitede.Dahası eminimki testlerde çalıştırmıştır.Ama Samsung paragöz olduğundan güncelleme vermek istemeyecektir.Aynısı UYDURMA S1 de de yapıldı.Yemezler.
Sen eskiden S kullanıyordun galiba kuyruk acın var gibiYa o resime gerçekten inanıyormusunuz? S3 o listede yazan işlemlerin hepsini takır takır çalıştırabilecek kapasitede.Dahası eminimki testlerde çalıştırmıştır.Ama Samsung paragöz olduğundan güncelleme vermek istemeyecektir.Aynısı UYDURMA S1 de de yapıldı.Yemezler.
Allahtan bizim evde benim telefon haricinde başka samsung cihaz yokvermeyeceklermiş resmi açıklama yapılmış samsung türkiyede verilmeyecek dedi valla ağızlarını burunlarını dağıtasım var o derece öfkeliyim hiçbir elektronik eşyasını evime sokmam.
Sen eskiden S kullanıyordun galiba kuyruk acın var gibi
Allahtan bizim evde benim telefon haricinde başka samsung cihaz yok
Şu an kendim için bende böyle düşünüyorum.S serisini başlangıcından belliydi ne olacağı sen gidip niye alıyon s3 kafa yokki bende yani şu haliyle bıraktılar ya hala inanamıyorum koskoca firma utanmadan yalan konuşuyor
Portladigini nasil ogrendin peki o zaman ?donanım haberde -forumber- kitkatı s3e portladı ne paylaşıyor nede söylüyor nasıl yaptığını işte bunun gibileri eğer onu bir bulursam yedi sülalesi gelse elimden alamaz.
En azindan 1.5 senelik telefona eskidi muamelesi yapmiyor. iPhone 4'un 4. senesi ve hala guncelleme aliyor.Ios ta tv kumandası gibi bişey. Ve dışarıya kapalı bencil bir marka
Geçen 1 arkadaş görmüş amcanın birinde 45 yaşındaymış S3 kikat var diyor bildirim panel beyazdı demişti ama oda gördüğünü söylüyor tabi 45 yaşında adam rom yapmışmıdır bilinmez.
bilmiyorum valla adam bulmuşAbi biz nette aramadık yer bırakmadık yok. 45 yaşında ki amca nerden bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?