Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

MaxiHan

Üye
Çıkmayacak arkadaşlar samsung duyurdu

Su an bu mesaji 4.4.2 stocktan yaziyorum gercekten muhtesem Icinde modem yok bilginize bi onceki romda kullandiginiz ne ise buraya da o geciyor benim orjinal imei klonlamadim o yuzden ucmadi ama digerlerini bilemem

Tepkiler: Kontrol

MaxiHan

Üye
Klon cihazlar kesinlikle yüklemesin, geçen sene klon imei'li bir cihaza jelly bean kurmuştum fakat tekrar imei attırılmak zorunda kalınmıştı ve 4.0.4'e geri döndürüldü.

Tepkiler: blackcat67

fk555897

Üye
Samsung güncelleme vermese bile S3'ün ROM desteği var.

Kontrol

Üye
Su an bu mesaji 4.4.2 stocktan yaziyorum gercekten muhtesem Icinde modem yok bilginize bi onceki romda kullandiginiz ne ise buraya da o geciyor benim orjinal imei klonlamadim o yuzden ucmadi ama digerlerini bilemem

Onu geç eksikleri neler bakalım onlardan haber ver bi arama yap bakalım call end falan yazmışlar xda da

Onu geç eksikleri neler bakalım onlardan haber ver bi arama yap bakalım call end falan yazmışlar xda da

Arama yapılıyor fakat aramayı bitiremiyorsun ilginç bir sorun o işte onuda çözseler tamamdır

Tepkiler: Kontrol

Kontrol

Üye
Bence onu da çozerler oda geldimi tamam ekran dönmesi çok lazım değil bana

Ha birde solid explorerda sd kart calismiyor gozukuyor ama hicbir sey yapamiyosun

hayatımda görmüş olduğum en stabil rom bu beyler cm falan yalan sorunları çözülürse tadına doyamazsınız söyliyeyim daha 4.3'e dönesim gelmiyor

hayatımda görmüş olduğum en stabil rom bu beyler cm falan yalan sorunları çözülürse tadına doyamazsınız söyliyeyim daha 4.3'e dönesim gelmiyor
Ben pek sevmedim Durum cubugu guzel sadece 4.0.4 e portlamayi dusunuyorum bunda saat saga sola kaymiyor kafasina gore

Bu port olayını Samsung görürse kitkatı verir s3 e