Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Genel Destek.

Sponsorlu Bağlantılar

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Bayadır bakamıyordum foruma. Bu süre içerisinde tekrar bir güncelleme geldi. Yeni güncelleme I9070XXLQ4 yazılımını aşağıdaki linkden indirebilirsiniz.

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni sürüm için root bulabilen var mı?

hardal00

hardal00

Üye
Yeni sürüm için veriyorum hocam

- - - Eklendi - - -

-

XXLQ4 sürümü için root burda hocam

• Beğen
Tepkiler: cemyrdkn
cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
    Konu Sahibi
hardal00

hardal00

Üye
Rica ederim hocam

SonerDemirel

Üye
hocam anlatıgınız adımları tek tek yaptım start a bastıkdan sonra ''parametre hatalı'' diye bir uyarı veriyor odin. acaba odin ile başlamadan once telefona reboot atmak şart mı ?

sahin_811

sahin_811

Üye
hocam anlatıgınız adımları tek tek yaptım start a bastıkdan sonra ''parametre hatalı'' diye bir uyarı veriyor odin. acaba odin ile başlamadan once telefona reboot atmak şart mı ?

Telefonu download moduna alıyormusun ?

Emrullah_kaya

Emrullah_kaya

Üye
dostlar çok merak ediyorum ekran kilidi s3 teki gibi oluyormu ? pek çok youtube videosunda öyle deil acaba ayarlar bölümünden filan s3 teki gibi yapabiliyor muyuz ? hani şu su üzerinde parmak kaydırılıp ekran açılıyo ya o işte :D

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
dostlar çok merak ediyorum ekran kilidi s3 teki gibi oluyormu ? pek çok youtube videosunda öyle deil acaba ayarlar bölümünden filan s3 teki gibi yapabiliyor muyuz ? hani şu su üzerinde parmak kaydırılıp ekran açılıyo ya o işte :D

Valla ne diyeyim bu soruya şahin cevap vesin :)

• Beğen
Tepkiler: Emrullah_kaya ve sahin_811
sahin_811

sahin_811

Üye

Yeni çıkan güncellemelerde bende bir hevesle yükledim ama yok malesef :D ama ikitane costum rom yükledim biri baya abartıydı ama diğeri orjinal rom gibi üstüne oturmuştu ve onda dediğin gibi s3deki gibi su damlası şeklinde açılması vardı ekran kilidi ayarlarından değiştirmek şuanki gibi yapmakda mümkündü kurmak istersen yardımcı olabilirim hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Emrullah_kaya ve gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Yeni çıkan güncellemelerde bende bir hevesle yükledim ama yok malesef :D ama ikitane costum rom yükledim biri baya abartıydı ama diğeri orjinal rom gibi üstüne oturmuştu ve onda dediğin gibi s3deki gibi su damlası şeklinde açılması vardı ekran kilidi ayarlarından değiştirmek şuanki gibi yapmakda mümkündü kurmak istersen yardımcı olabilirim hocam :)

hangisi hocam o bir bakalım :)

• Beğen
sahin_811

sahin_811

Üye
hangisi hocam o bir bakalım :)

Hocam hatta bakmam için linki sen vermiştin :) burdaki costum rom hatte ben demiştim yüklemek için recoveryi güncellemememiz lazım diye şuan bizim yüklediğimiz kernel ile zaten yükseldi istersen şuan direk root atarken recovery modundan yüklediğin gibi ordaki costum romu sd karta atıp rom gibi direk yükleyebilirsin hocam yava burdan direk costum romu indirebilirsin bu yeni çıkan güncellemeyledu uyumluymuş hocam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hocam hatta bakmam için linki sen vermiştin :) burdaki costum rom hatte ben demiştim yüklemek için recoveryi güncellemememiz lazım diye şuan bizim yüklediğimiz kernel ile zaten yükseldi istersen şuan direk root atarken recovery modundan yüklediğin gibi ordaki costum romu sd karta atıp rom gibi direk yükleyebilirsin hocam yava burdan direk costum romu indirebilirsin bu yeni çıkan güncellemeyledu uyumluymuş hocam

hımm sen şu an bunu yükledin mi ? kullanıyor musun gerci vatandaş yazmış bizim şuna kullandığımız yazılım için geçerli olduğunu ama yüklerken her hangi bir şekilde oyun ve uygulamada veri kaybı oluyor mu ?

- - - Eklendi - - -

he yanlış link verdin galiba xxlq4 için olan bu :

sahin_811

sahin_811

Üye
Hayir hocam veri kaybi olmuyor sadece guncelleme oluyor suan kullanamiyorum cunki yanlislikla baska rom sanip pcden sildm tekrar yuklicm ama hocam

- - - Eklendi - - -

Pardon hocam yanlis vermisim senin verdigin dogru olani :-D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Hayir hocam veri kaybi olmuyor sadece guncelleme oluyor suan kullanamiyorum cunki yanlislikla baska rom sanip pcden sildm tekrar yuklicm ama hocam

- - - Eklendi - - -

Pardon hocam yanlis vermisim senin verdigin dogru olani :-D

ok şu an şarj bitik linki indirdim şarj dolsun denerim bir de o en altta sistem uı apk var ona gerek var mı ?

bir de recoveri moddan o rarlı dosyayı yüklüyoruz demi

sahin_811

sahin_811

Üye
Evet hocam recovery moddan zipli dosyayi yukliceksin sistem uik yi bn kuramadim nasil kuruldugunuda anlamadim hocam ama onu kurmamizida istiyor bn kurmadigim halde sorun yoktu

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Evet hocam recovery moddan zipli dosyayi yukliceksin sistem uik yi bn kuramadim nasil kuruldugunuda anlamadim hocam ama onu kurmamizida istiyor bn kurmadigim halde sorun yoktu

eyvallah bu akşam denerim hadi hayırlı günler :) ben kaçtım

• Beğen
sahin_811

sahin_811

Üye
Bende indircem bugün hocam bide sistem ui yi yükleme yöntemini bulursan banada haber verirsin :D hayırlı günler hocam

- - - Eklendi - - -

hea hocam SystemUI.apk nın kurulumunu anladım tamamdır şimdi indirdim dosyaları yüklicem bende hepsini bugün :D

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
Burada bizimle paylaştıklarınız için çok teşekkür ederim, Tüm anlattıklarınızı tek seferde rahatça yaptım ve cihazım inanılmaz rahatladı. CWM_deodex in yararlarını faydalarını, getirdiği yenilikleri de merak ediyorum. iyi çalışmalar :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Burada bizimle paylaştıklarınız için çok teşekkür ederim, Tüm anlattıklarınızı tek seferde rahatça yaptım ve cihazım inanılmaz rahatladı. CWM_deodex in yararlarını faydalarını, getirdiği yenilikleri de merak ediyorum. iyi çalışmalar :)

şimdi yükledim hiç bir fark görmedim açılış ekranı s3 deki gibi su damlası dalgalı filan bende olmadı sadece sesler var o zaten vardı normal yani

- - - Eklendi - - -

Bende indircem bugün hocam bide sistem ui yi yükleme yöntemini bulursan banada haber verirsin :D hayırlı günler hocam

- - - Eklendi - - -

hea hocam SystemUI.apk nın kurulumunu anladım tamamdır şimdi indirdim dosyaları yüklicem bende hepsini bugün :D

şimdi kurdum bu da terminetör ile kuruluyormuş:)

ben şidilik değişik bir göremedim ne bu ya

Üst Alt