Galaxy Note 2 için Note 3 özellikleri. Note 2'niz mi var Note 3 mü kullanmak istiyorsunuz . İçeri!

Konu Sahibi
hmm.. tamam dostum.. onu da başımın ağrımadığı başka bir gün yaparım artık sabahtan beri telefonla uğraşıyorum... çok teşekkür ederim yardımların için.. hakkını helal et..
Helal olsun ne demekEn sonunda Note 2 4.3 için kernel yükleyebildim Tüm siteleri karış karış gezdim en sonunda iki siteeyi birleştirdim ve yaptım
2.0 ghz yükseltebilme ve gpu tuda 800 mhz e yükseltebilme imkanı 3.0.101 kernel daha bulan yok sanırım ilk ben buldum istek üzerine anlatımını yapabilirim

korky77

Üye
iyi forumlar.Sevgili arkadaşım paylaşımın Çok güzel.ben de paylaştıklarını uygulamayı düşünüyorum.Lakin bir sorum olacak.4.1.2yüklü.Direk dediklerini uygulayabilir miyim ya da 4.3 mü yüklü olması lazım?

Konu Sahibi
Hayır Gerekli Değil zaten Cleaning rom yapacağımız için eski romu sileceğizArkadaşlar Konu günlenmiştir Yeni ekran görüntüleri ekledim eklememi istediğiniz bir şey varsa mümkünse yardımcı olur gerekirse kendim bile upload ederim

korky77

Üye
ilgin için çok teşekkür ederim.oldukça hızlı cevap verdin.Ozaman ilk sayfadaki işlemleri uygulicaz sadece anladığım kadarıyla.eski rom silinecekse yeni romu nereden yükleyeceğiz?biraz başını ağrıttım kusura bakma

Konu Sahibi
Romun (Dr.Ketan's Custom ROM) linki 1. sayfada yazının arasında " "
buradanda indire bilirsiniz eğer stock 4.1.2 romundan bahsediyorsanız sammobileden isteğiniz ülkenin orijinal romunu indirebilirsiniz

korky77

Üye
kardeşim süpersin.Müsait olduğum ilk fırsatta denicem.anlayamadığım kısımlarda dönüş yaparım tekrar.çok Çok teşekkür

Konu Sahibi
Devil2 kernel buldum kesinlikle İMEİ sorunu falan yok 2.0 ghz ye kadar yükseltebilme (ben 1.8 kullanıyorum 2.0 ghz zarar verebilir ve çok şarj yiyor)
sonra gpu 800 mhz ye kadar yükseltebilme (bencmarklarda 1000 puana kadar etkiler oyun performansını artırıyor (ben 544 mhz de kullanıyorum stock 400 mhz)
daha bir çok seçenek var istek üzerine ayrı bir konu bile açabilirim

korky77

Üye
Jelly Beanci kardeşim.efs yedeği almazsanız imei numarası silinebilir demiştin.benim telefonun imei numarası orjinal.benim telefon için de tehlike var mı?bir de efs yedeğini alırken restore adımını uygulamamız gerekiyor mu? Yada sadece imei silindiginde mi restore yapıcam?

Konu Sahibi
Arkadaşım zaten benimde IMEI orijinal klon IMEI lilerin yapması çok zor restore işlemi aksi durumlarda kullanacağız istersen efs.img dosyasını upload et ben sana recovery moddan yüklenebilinen zip olarak göndereyim ÖZEL MESAJ olarak gönder 1 saat içinde upload ederim bende bu yöntemi kullanıyorum biraz anlatması zor olduğu için yazamadım

korky77

Üye
Forumda yükleme için gereken dosyaları anca indirdim.daha bilgisayarın basina oturup ugrasamadim.efs yedekleyince gönderirim

Konu Sahibi
Forumda yükleme için gereken dosyaları anca indirdim.daha bilgisayarın basina oturup ugrasamadim.efs yedekleyince gönderirim
yedekleme yaparken dondu sanmayın eğer yazıda bir tuşa basın gibi bir yazı çıkara "enter" ı kullanmanız daha hayırlı üstelik telefonun ekran kilidi açık olmalıdır çünkü bizden superSU izini isteyecek "ADB shell gibi bir yazılım" sonra başarılı mesajı gelince telefonun kendi hafızasının içinde "efs.img" olmalı yoksa işlem başarısız.

korky77

Üye
Eyvallah kardeşim.ilgin icin cok sagol.Yapicam da acikcasi telefonu kitlerim diye de tırsıyorum biraz.bi de orjinal bi rom indirmem gerekiyo mu her ihtimale karşı? Benim evdeki internet sınırlı.her an beleş internet bulamıyorum.

Konu Sahibi
Ozaman önce sammobileye üye olup sonra dmf3 romunu simdiden indirin yedekte dursun

korky77

Üye
kardeşim başını ağrıtıp duruyorum kusura bakma.root,recoveryve efs yedeği işlemlerini yaptım.yarın verdiğin romu yüklicem de yüklemeden önce WİPE işlemlerini yapmam gerekiyor mu ya da gerek yok mu?o kadar program yükledim boşa silmeyeyim şimdikardeşim romu yükledim. şu anda test ediyorum on numara valla. Benim de artık bir note 3üm var. Ama kilit ekranında operatörün ismi yazıyor onu ayarlardan bir türlü kapatamadım. yardıma olursan çok sevinirim. Tekrar tekrar teşekkürler. Allah razı olsun...

Konu Sahibi
Onu malesef kaldıramıyoruz

korky77

Üye
Neyse varsın olsun bakalım. Gülü seven dikenine katlanır. Bir de bu rom çok ram harcıyor. Normalde harcanan ram 700 mb lardaydı şimdi 1 gbın üzerinde. Bu olayı düzeltme şansımız var mı?

Konu Sahibi
Haklısın çok Ram harcıyor ama normal eski Roma göre baya özellik var üstelik 4.3. S3 kullanıcılarının zaten ram sorunu var birde 4.3 ten sonra ran arttı iyice şıkıştılar bence 700 800 mb saf boş ram yeterli S3 kullanıcı ları 200 ve ya 350 gibi S4 ise 500 400 gibi 4.3 ten sonra

Konu Sahibi
Ama düşürmek isterseniz uygulamalar kısmından hepsiye girin ve kullanmadigınız uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz mesela "yahoo news game hub music hub readers hub learning hub s suggest play oyunlar play kitaplar play gazetecilik gibi kullanılmayan yada sizin kullanmadigınız uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz

korky77

Üye
Çok sağol kardeşim. sayende telefonumu daha çok sevmeye başladım.Cebimi zorlayıp note 3 almayı düşünüyordum.Hiç gerek kalmadı. Allah razı olsun.Bir de yeniden başlatacağımız zaman fast reboot seçiminin sakıncalı olacağını yazmışsın önceki sayfalarda . Onu kapatmanın yolu yokmu? kapatma tuşuna bastığımda açılan pencerede yanlışlıkla basmayalım!...

Konu Sahibi
Ben de aynı düşünüyorum bir aralar eski sürümü yüklüydü v3.2 gibi bir şeydi bundan biraz kötüydü sonra sıkıldım 4.1.2 kurdun kullanamadım direk tekrar 4.3 geçtim 1 ay sonra v 4 2 gün sonra V5 1 hafta sonra da v6 geldi yükledim ve cok memnun ve daha çok kişinin memnun olması içinde bu konuyu istek üzerine açtım