IchigoKurosaki
Üye
Tabiki en buyuk fark :PPerformans ve batarya aynı fakat rom olarak bi aosp var ben aosp seviyorum o sebebten N900 de rom yok bana göre![]()
Tabiki en buyuk fark :PPerformans ve batarya aynı fakat rom olarak bi aosp var ben aosp seviyorum o sebebten N900 de rom yok bana göre![]()

hadi ya yılbaşında guncelleme yayınlıcaklar ondan sonra gelmicek mi guncellemeBence alınır.
Exynos 4412 o kadar eski bir çipset değil.
Mali-400 hala daha oyunlarda yetiyor.
Kamerası günümüz şartlarında yetersiz bana göre.
Bataryası ise biliniyor işte açıklamama gerek yok sanırım.
Ekran RGB Samoled. Saturasyon abartısı falan yok herşey orantılı.
Tek kötü yanı DN4 ün geliştirici takımı E-Team Note 4 e geçiş yapacaklarmış. Note 2 için DN4 romuna son bir güncelleme daha gelecek ardından DN4 romunun desteği bitecek. Zaten geliştirici desteği olarak fazla iyi adamlar olmadığından custom yönünden biraz kan kaybedecektir.
Resmi Android L de gelecek haberlere bakılırsa.
alma ihtimali var neden mart gibi de olsa almasın ki?hadi ya yılbaşında guncelleme yayınlıcaklar ondan sonra gelmicek mi guncelleme
Ufak tefek bugfix güncellemeleri gelebilir belki. Electron takımında 1 kişi hariç herkes Note 4'e geçti şuanda..hadi ya yılbaşında guncelleme yayınlıcaklar ondan sonra gelmicek mi guncelleme
Resmi güncelleme değil DN4 den bahsediyor.alma ihtimali var neden mart gibi de olsa almasın ki?
Hee pardon hocamUfak tefek bugfix güncellemeleri gelebilir belki. Electron takımında 1 kişi hariç herkes Note 4'e geçti şuanda..
Resmi güncelleme değil DN4 den bahsediyor.
resmi açıklama yapıldı hala tereddútunuz mu var =)alma ihtimali var neden mart gibi de olsa almasın ki?
3G goruntulu goruşme sorunu vardı herhalde onu çözemicekler artıkUfak tefek bugfix güncellemeleri gelebilir belki. Electron takımında 1 kişi hariç herkes Note 4'e geçti şuanda..
Resmi güncelleme değil DN4 den bahsediyor.
Ben 3G görüntülü görüşmeyi ilk akıllı telefonumdan beri hiç kullanmadım o yüzden benim için gereksiz.resmi açıklama yapıldı hala tereddútunuz mu var =)
3G goruntulu goruşme sorunu vardı herhalde onu çözemicekler artık

Türkiye de pek bi önemi olmaldığı için fark gibi gelmiyorTabiki en buyuk fark :P

fakat şunu da dost tavsiyesi olarak bil senin belki s3'ün temizdir 2.el öyle satarsın ama alacağın note 2 yada s4'ün temiz olmama ihtimali çok yüksek ben 1 aydır telefon piyasasını araştırıyorum note 2 ve s4 bakıyorum geçen hafta s4 aldım telefon 2.günde bozuldu az daha elimde kalıyordu iade ettim sütten ağızım yandı yoğurdu üfleye üfleye yiyorum bu yüzden Asus ZenFone 5 aldım eğer cihaz değiştireceksen s3'ten çok farklı bir cihazla sıfır olarak değiştirmeni tavsiye ederim yoksa piyasada kestirebildiğim düzgün 2.el telefon yokDr.Ketan hala devam ediyor. Vn teamden kalanlarda var.Note 2 sağlam cihaz bende bir yıla yakın kullandım rom desteğide fena değil piyasadaki bir çok cihazdan iyi bana göre eksik yanı en yeni özelliklere sahip oda normaldir iki üç yıl önce üretilmiş cihaz ama sizin ihtiyaçlarınıza göre aratmaz. O değilde note 3 rom desteği berbat e-team da note 4 e geçtiyse tamam artık note 3 e dahada rom beklemem![]()

Note 2 android L bile alir S4ten ustun bir cihaz cunku
Telefona hiç rom root atmadım aldım alalı. Atarsamda sağlam güzel bir rom olursa düşünürüm s5-note4 karışımıDr.Ketan hala devam ediyor. Vn teamden kalanlarda var.![]()
ketanın romu nasılL romunu denemedim ama bende S5 romu var. Love89((vn teamden kalanlar)) romunu kur. Xda daki s5 portu üstüne kur. Tek sıkıntısı açılana kadar hata veriyor ((s5port sıkıntili biraz love89 düzgün)) ama ayarlardan kilit ekranı efektini hiçbiri yapınca mis gibi s5 rom oluyor. Birde ben note 4 launcherı attım s5inkini sildim mis gibi olduTelefona hiç rom root atmadım aldım alalı. Atarsamda sağlam güzel bir rom olursa düşünürüm s5-note4 karışımıketanın romu nasıl

Adam akıllı bişey çıkana kadar root bile atmam ama bilgiler için sağol android L bekliyorumL romunu denemedim ama bende S5 romu var. Love89((vn teamden kalanlar)) romunu kur. Xda daki s5 portu üstüne kur. Tek sıkıntısı açılana kadar hata veriyor ((s5port sıkıntili biraz love89 düzgün)) ama ayarlardan kilit ekranı efektini hiçbiri yapınca mis gibi s5 rom oluyor. Birde ben note 4 launcherı attım s5inkini sildim mis gibi oldu
Download boosterdan tut küçük arama penceresine kadar hepsi var.

En onemli etken batarya kapasitesi desem?S4'ten üstün diyerek akıl bulandırmayalım hocam,ekranın büyüklüğü ve spen hariç ne üstünlüğü var acaba ?
Espri yaptim orda tabiki ama snap'in performansi daha iyi benceTürkiye de pek bi önemi olmaldığı için fark gibi gelmiyor![]()