DN4 Ditto Note 4 ROM For Galaxy Note 2 Doğru Kurulum ve Çözümler!!!

Sponsorlu Bağlantılar

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
DN4 Ditto Note 4 ROM For Galaxy Note 2 Doğru Kurulum ve Çözümler!!!
Arkadaşlar Note 2 icin S3 den electro team tarafindan portlanan ve Note 2 yi tam bir Note 4 cihaza ceviren bir ROM dur Ditto Note 4 (DN4 ) ROM. Yuklerken karsiniza cikabilecek sorunlarin çözümlerini paylasacagim. Once dogru kurulum.

Başlarken : Root Gerektiren islemdir. Yukleme yapmadan once IMEI dosya yedegini (Efs Klasörü) alin ve root haklarinizi kontrol edin.

1. adresinden ROM v2.1 indirin
2. Twrp Recovery 2.8.x.x uzeri TWRP Recovery yukleyin
3. DN4 ROMu cihazinizin telefon hafizasina atin. Hafiza kartinda yukleme olmuyor
4. Ses ac+Home+Power tusu ile TWRP ye gir
5. Factory reset yap (dalvic cache+cache+data reset)
6. Install de ve portla...
7. ÖNEMLİ: Yukleme sonunda wipe cache yapma

Tebrikler... Note 4 unuz oldu.

Sorun ve cozumleri:

Sorun 1: Yukleme sirasinda yukleme sonunda

FAIL

E: Error executing updater binary in zip '/sdcard/DN4_v2_by_E-Team.zip' hatasi aliyorsaniz

Çözüm 1: TWRP Recovery versiyonunuz eski. 2.8.x.x yukleyin

Sorun 2: Telefon acildi ama GSM Sim Card tanimiyor

Çözüm 2: DN4 Rom LTE cihazlar icin olan versiyonunu indirip kurdunuz. Web sitesinden cihaziniza uygun olan ROM u indirin

Not: LTE cihazlar 4G teknolojisi icin üretildi. Note 2 cihazlarda N7100 modelde Türkiye versiyonlarinda LTE desteği yoktur. Note 2 icin v2.1 icin indireceksiniz

NOT : 2.1 versiyon icin update e gerek yoktur.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ekran görüntüleri eklermisiniz.

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
konuda note2 denıyor baslıkta s3 etıketli

drumtata

Üye
merhaba
dn4 2.1 yüklediğimde sim kart görmüyor.dn3 yüklediğimde sorun yok.dn4 artı güncellemeleri yüklediğimde de sim kart görmüyor.imei sorgusunda null yazıyor fakat efs dosyası yerinde duruyor.yardımcı olur musunuz?

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim zip dosyasinin adina dikkat et. LTE yaziyorsa LTE cihaz icin olanini yuklemissin ondan sim karti gormuyor. Electro Team sayfasina git note2 yi sec orda 2.1 olani indir.

Eger telefonun yurt disi ise ve LTE modelse bu defa LTE versiyonunu indir kur.

drumtata

Üye
Mergansers
Ozellikle 2.1 yukledim hatta 2 arti guncellemeleri De yukledim. Sonuç ayni

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
Wipe cache, dalvik cache ve data cache yap. Temiz kurulum yap. Sadece 2.1 kur ve ac. Acmadan once wipe yapma. Bir daha problem çıkarsa telefon modelini kontrol et. Twrp recovery surumunu de kontrol et

Edit: Efs klasorunu uzerine yazmayi dene...

Son düzenleme:

drumtata

Üye
Terör 2.8.5.0 ile ve Cem 6.0.4.3 ile ayrı ayrı denedim fakat olmuyor.imei de gözükmüyor fakat dosyası duruyor.imei backup programları ile mi denesem bir de acaba?

siyam3484

siyam3484

Üye
    Konu Sahibi
Efs yi backup ladiysan telefon rootundaki dosyanin uzerine yaz es dosya yoneticisi ile veya backup i twrp ile recovery yap galiba imei gitmis senin bende bu sorun olmadi. Ilk yüklemede aynisi oldu sonra wipe yaptim ve 2.1 yukledim sim geri geldi.

drumtata

Üye
Tekrar deneyeceğim inşallah olur

drumtata

Üye
Dn4 uyanmama sorunu devam ediyor.sorunu çözen var mı?

drumtata

Üye
Arkadaşlar galeride video klip durduruldu hatası alıyorum. Çözüm var mıdır

bozok_tr

bozok_tr

Üye
@drumtata Bu iki modemden birini flashla şebeke için

drumtata

Üye
O sorunu çözdüm.şuan için sıkıntı video klip yapamıyorum.sanırım romun çalışmayan bir özelliği çünkü çözümü bulamadım

bozok_tr

bozok_tr

Üye
O sorunu çözdüm.şuan için sıkıntı video klip yapamıyorum.sanırım romun çalışmayan bir özelliği çünkü çözümü bulamadım
// // bu Update dosyasını flashlayıp dener misiniz?
Ben romu belki 40-50 kez kurdum en ufak sorun yasamadim tavsiyem romu geliştiricinin yayınladığı linkten yüklemeniz ben oradan indirdim oda buyrun;
/

Üst Alt