-
Konu Sahibi
-
haci 4s niye diyeceksen galaxy nexus islemci kamera ekran cozunurlugu olarak pek fark yok bari ios al isletim sistemi stabil bu arada 4s ios 9 olacak
e yani o yzuden 4s agir basiyor haci senin butce ne kadariOS 9 oldu bile
İ tunes yerine i tools kullanşu an iki cihazda elimin altında sadece seçim yapmam gerek4S bana da ağır basıyor gerçi ama ben bu ROOT ROM işlerine hastayım iOS ta bi JailBreak vardı o da iOS 8.4.1 ile tarih oldu ayrıca bunda film müzik olaylarıda çok sakat mesela bi film atıcam tek bir film illa bütün iTunes arşivini senkronize edecek fotoğraflar videolar müzikler vesaire ayrıca acayip ısınıyor ve batarya ömrü max 3 saat ( pil tasarrufu hikaye çıktı yine aynı sürede bitiyor şarjı ) ayrıca ekran çok küçük ve çok soluk Nexus un ekranı o kadar canlı ki ( AMOLED sonuçta )
Apk değil ipa var ve evet apk gibi hatta çok daha kolay jb siz kurulum var siteye giriyorsun basıyorsun butone sonra pencere çıkıyor evet diyorsun direk marketten yükler gibi yüklüyorHocam bu yazından sonra Nexus ! Nexus !
ve evet hocam iTunes iunuttum ve sadece ıphune den ıphone galıba bluetooth işi ??
ve hocam android de apk kolaylığı var(İOS da varmı bilmiyorum ama )
hocam bakınca nexus daha iyi( kararımı değiştirdim )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nexus
Galaxy Nexus 4.4 kitkat bile almadı 4s döktürüyor. Hem güncelde. 4s al jailbreak yaparsın her istediğini de yaparsın
Gecersem bi siri yi ozlerim onun disinda baska bisi ozlemem @H0lligan haklisin JB siz netten 2 tikla is bitiyor ama isinma ve sarj olayi cekilir gibi degil ayricq Android candir asktir nereyi begenmedin kardesim degistir orayi ama iOS ta burayi begenmedim banane oyle kullanacan ayrica istedigin gibi olmasa bile bi araba parasi oduceksin @falconn00 iTunes gercekten sinir bozucu bi olay @H0lligan in dedigi gibi iTools var ama hic kullanmadim ancak iOS ta guvenlik olayi hat safhada bknz : iTunes ve iPhone umu Bul ama dedigim gibi Nexus her yonuyle ustun ayrica ben tam bir Nexus hayraniyimdir ( 4 ve 5 kullanmis biri olarak soyluyorum piyasada daha stabil telefon bulamazsin ) sanirim 1-2 gun Nexus u deniycem olmazsa tekrar iPhone a gecerim herkese cevaplarindan dolayi tesekkurler
yine android de kalırsın sen bence iphone a geçsende görüyoz atıyon #rezerved leri kenara
Hocam Galaxy Nexus çok yavaş . Arkadaşım kullanıyordu kendim 5.0 cynogen mod rom attım. Aşırı kastı bizde sildik#Rezerved miras gibi bisey ee paylasim guzel olunca #Rezerved i yapistiri veriyorum
tek port mu vardıHocam Galaxy Nexus çok yavaş . Arkadaşım kullanıyordu kendim 5.0 cynogen mod rom attım. Aşırı kastı bizde sildik
Hocam Galaxy Nexus çok yavaş . Arkadaşım kullanıyordu kendim 5.0 cynogen mod rom attım. Aşırı kastı bizde sildik
@kaankulahli biliyorum acayip kasiyo ve tek nedeni var RAM !tek port mu vardı
şimdi bi cm offical build var bide başkalarının senin cihaza port ladığı cm var o portlanan cm ye port diyoruz@kaankulahli biliyorum acayip kasiyo ve tek nedeni var RAM !zaten bende yuklersem CM11 yuklerim ve Android 5 temasi kurarim cihaza veya TouchWiz temasi oyle kullanirim
@H0lligan olm port ne la ?
şimdi bi cm offical build var bide başkalarının senin cihaza port ladığı cm var o portlanan cm ye port diyoruzve bazılarında ciddi bug lar var o yüzden unoffical diye de yazarlar port lara
offical tavsiye etmem çok sadeHee o port bende USB Portuna gitti kafa ne alaka kac port lazim dedimaynen tek 1 port var ve o da acayip kasiyo ama CM11 official var sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?