Galaxy mini s 5570 rom attım imei gitti

Sponsorlu Bağlantılar

odunq1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy mini s 5570 rom attım imei gitti
samsung galaxy mini telefonu 2. el almıştım bir gün rom atayım dedim rootladım yeni versiyon kendi romunu yükledim sonra baktım hat çalışmıyor. imei ye baktım arkasındakiyle tutmuyor 0000 değil de arkasındakiyle aynı olmayan bir imei 3535 le başlıyordu galiba. önceden hiç bakmamıştım tutuyor mu diye ama şu anda hattı çalıştırmıyor çözümü var mıdır bunun? rom atınca simlock gibi bişey olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:

Emrebali05

Emrebali05

Üye
İlk versiyonunu yukle belki duzelir o telefonu 2 2 bucuk sene kullandim o telefonu 50 kere rom kurmusumdur hic basima gelmedi ilginc :)

• Beğen
Tepkiler: odunq1
KimHyuna

KimHyuna

Üye
Rom da eksik dosya vardır her şeyi temizle başka rom kur olmuyorsa geçmiş olsun ama büyük ihtimal yeni romla düzelir:oke:

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
olmadı eski bi telefon bul internete girebilen onun imeisini at tellefona :)

• Beğen
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kendi imeisini atsa ya telefona madem farklı :) Kendi imeisini çaksa telefona düzelmez mi sorun ? :)

• Beğen
Tepkiler: odunq1, abandonware ve Emrebali05
bahaddin53

bahaddin53

Üye
  • Beğen

odunq1

Üye
    Konu Sahibi
Forumda konusu vardı yanliş değilsem.Yok ise youtubede gayet iyi anlatam videolar mevcut.Bulamassan söyle link atayim
ben aradım ama bulamadım normalde box la atılıyor galiba başka türlü yapamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Son düzenleme:
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
  • Beğen
abandonware

abandonware

Üye
  • Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
2 el aldığınız kişi sanırım size klon imeili cihaz satmış,Bu cihazlarda imeinin silinmesi normaldir cepkutusu sitesinde çözümleri vardı inceleyin belki kurtarabilirirsiniz. Fakat sorunun nedenini ogrenmek istiyorsanız Kernel yuzunden patchli kerneller var eger onladdan flashlarsanız sorun yine çözülür:oke:

• Beğen

odunq1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için yazdıklarını tek tek deneyip yapmaya çalışacağım bakalım

odunq1

Üye
    Konu Sahibi
efs backupla kolayca atiliyor
hocam efs pro ile denedim qualcom nv zımbırtısı vardı ama read imei yapıyor write imei hata veriyor.
su yüklü onu da güncelledim terminal manager den yazıyorum no such file or directory hatası alıyorum anlamadım. galaxy manager yükledim onu da denedim o da benim telefonu desteklemiyormuş S5570.

Son düzenleme:

odunq1

Üye
    Konu Sahibi
efs dosyasının başka bir dizinde olma ihtimali var mıdır çünkü anladığım kadarıyla terminal den kopyalamaya çalıştığımız /dev/block/mmcblk0p3 dosyası benim telefonda yok

Son düzenleme:

odunq1

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilecek kimse var mı?

Üst Alt