Tavsiye Klon imei samsung galaxy s3 custom rom yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

TRRecai

Üye
    Konu Sahibi
Klon imei samsung galaxy s3 custom rom yükleme
Eveeet beyler şimdi :D Bence hepsini okuyun bi yararı olur inşallah :ok2:

Sanırım bunu bi ben buldum yaaa çünkü o kadar araştırdım yok hiç bi yerde

Abiler ben daha 15 yaaşındayım fazla ayrıntılı anlatamadım sadece bulduğum bi çözüm bu yöntemle slimkat cyanogenmod gibi custom romları yükledim oldu. Eğer kapsamlı bir bilgiye sahip değilseniz lütfen uğraşmayın. İmei tamamen gidebilir bilmiyorum daha başka sıkıntılar olabilir sakın riske atmayın oluşan her türlü problemden siz sorumlusunuz!!!!!!!!!!!!!!!!


Ben telefonumu ilk çıktığında yurt dışı olarak aldım(samasung galaxy s3). Hani biraz kullandım böyle yüzeysel bir şey anlamaz bir halde.. Sonra hani uyandım custom rom denen bişi var daha az ram yiyo yani araştırdım baya aydınlandım :D Abi ben de rom atcam dedim. Romu bi attım ahan da şebeke yok sonra tıpış tıpış gidip 50 lira verip yaptırdım. Meğersem beni kandırıyolarmış bi kere eğer şebeke gittiyse bi tane stock rom bulun bi de patchli kernel+modem yükleyin ona göre, gelir o şebeke yani bende en azından böyle. İşte ama konu custom rom yüklemeye gelince işler orda değişiyor çünkü custom romlar kabul etmiyor o kernel ve modemleri. Mesela en basidinden cyanogenmod açılmıyor çoğu kernelde. Abi sırf bu yüzden gittim telefonumu orjinal imeili bi telefonla değiştirmeye uğraştım 100 lira para:blink: istiyolar yaa dedim yürü git ben de araştırdım baya baya veee sonundaaaa :biggrin::biggrin:

Şimdi ne mi yapıyoruz??
1-
Önce bi tane stock rom yükleyin ama şebeke hatası olmasın modemi tam olsun yani.(Telefon rootlu cmwli olucak)
2-Siyah kernel yükleyin.Siyah kerneli açın normal kerneli değil(İnternette var nasıl açılacağı).Ve ordan 1. romu 2. roma aktarın.
3-Romu temizleyin yani telefonu normal kernelle açın.
3.1-Burdan normal yeni custom rom atcakmış gibi wipe ları yapın.
4-Normal custom rom yüklüyormuş gibi elinizde olan romu flashlayın
5-Ve telefonu normal başlatın tamamdır artık şebeke sorunu yok :bud:

Beyler çok amatör anlattım yaa :/
Her türlü soruyu sorabilirsiniz cevaplamayı bekliyorum.((Bakın her türlü soru))
Bu benim ilk konum yaa kusura bakmayın yani o heyecanla hemen paylaşıyım dedi heralde çoğu kişi mağdurdur bundan..İnşallah yararım dokunmuştur :D
Konuya eklemem gereken şeyler varsa bilen biri söylesin öneri versin yaa :/

NOT:Burada siyah kernelin çift rom çalıştırma özelliğinden yararlandım.Sanırım telefon buga girdi :d: şebeke problemi gitti yaa custom rom kurulumu sonrasında çok garip.

Hatta şöyle oldu işte aslında ben iki rom çalıştırmayı düşünüyordum. Custom romu kurduktan sonra ona da siyah kernel atcaktım ve açılışta siyah kernel sorcaktı 1. rom mu 2. rom mu açılsın diye. ama işte o siyah kernel stock romda kaldı.Bir daha atmam lazımdı hani. Attım ama bu sefer custom rom açılmadı. Bende wipe yaptım hemen tekrar kurdum custom romu sonra bi baktım oha şebeke sorunu yok:P: .Böyle böyle 1 ay kullandım bildiğin tünedim o roma.
Sonra sıkıldım acaba buna başka rom atabilir miyim dedi.
Aldım backup ı attım cyanogenmodu lan o da çalıştı:d:. Sonra siyah kerneli bu romda yani cyanogenmodda denedim başta sordu işte hangi rom açılsın diye. ben bir dedim, açılmadı yani cyanogenmod siyah kernelle açılmadı.Sonra 2 dedim baktım yuh çüş oha:ohannes: tam bir ay önceki stock rom.
Yok artık dedim yaa :d::d::d:. Hala her şey duruyo ama her şey yani normal restore etmiş gibi :d:.
Garip olan ben o kadar dosya temizlemiştim eski roma ait, diyodum ki artık eski rom hikaye, meğersem taş gibi duruyormuş ama şu da garip yer kaplamıyo???:|
En sonunda onu da kapattım aldığım ilk custom romun backup ını restore ettim geri geldi sapasağlam.
Kısacası bir şey anladıysam arap olayım:d::d:
E-posta atın yaa soru sorun ciddiyim hevesle bekliyorum :D
 


Üst Alt