Tolga-GnL
Üye
-
Konu Sahibi
-
birtek klavye sorunu var onuda hallettim rom güzel sağolasın ellerin dert görmesinn
cok guzel bi rom sade temiz bi romtesekkur ederim. ama bi tek klavyede sorun var (3*4 tus modunda). bastigm zaman rakam cikiyor surekli, harf cikmiyor. ama genede cok guzel bir rom.
- - - Eklendi - - -
klavyeyi nasil duzelttin yardimci olabilir misin ??
samsung galaxy ace orjinal romun içindeki samsung klavye programının dosyalarını nikayell arkadaşımızın paylaşmış olduğu romun içindeki ile değiştirdim ve tekrar kurdum sorun çözüldü
arkadaşım rom açma programı değil
winzip ile zip i aç bir yere
system klasörü içinde app klasörü var ,oradan keyboard apk sını arkadaşın dediği apk ile değiştir , sonra yine çıkardıklarını tekrar ziple
tamamdır,sonra rom u yükle
sistem klasoru icindeki app klasorunun icinde keyboard yoktur yada ben bulamadim.
bilgisayardan romun icine winrar ile baktim orda yok, teldende root explorer ile baktim sistemin icine gene yok.
peki hiç böyle uğraşmadan, romu yükledikten sonra herhangi bir keyboardı apk olarak yuklesek sorun düzelmez mi acaba?
aliyarar1790
sistem klasoru icindeki app klasorunun icinde keyboard yoktur yada ben bulamadim.
bilgisayardan romun icine winrar ile baktim orda yok, teldende root explorer ile baktim sistemin icine gene yok.
bluemai
peki hiç böyle uğraşmadan, romu yükledikten sonra herhangi bir keyboardı apk olarak yuklesek sorun düzelmez mi acaba?
Axt9IME dosyası keyboard dosyası
siz yine de yedeğini alın, eğer problem çıkarsa tekrar aynısını yaparsınız. Keyboard apk sı bu dosya ama
tamam ?
tmm bu var ama orjinalini nerden bulacam onun linkini verir misiniz?
özel mesaj attım
c6-01 i satıp ace mi alsam acaba
Kamera vs çalışıyor mu? Acaba bende mi yüklesem?... Hiç rom yüklemedim korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?