gecmis olsun nokia alsaydin böyle bir sorun yasamazdin cin mali telefondan ne bekliyon dua et elinde patlamamis

Ahahaha aynenadam fanatik symbian cı bu bölümde takılıyo android telefonların sorunlarına laf atıyo bide ceza almış tabi n8 e 1300 lira verince telefonunu savunuyo

Arkadaşlar endişelenmeyin sorunu çözdüm, servise gitmenize gerek yok
öncelikle sim kartınız telefona takılı bir şekilde olsun,
sonra usb kablonuzun bir ucunu telefona katın diğer ucu boşta kalsın,
diğer ucuna metal bir tel gibi birşeyle usb nin ayaklarını birbirine temasını sağlayın bir kaç kere,
sonra sim kartı çıkarın ve
son olarak downloading konumuna geçme tuşlarına (aşağı ses açma tuşu+menü tuşu+power tuşu) basın düzeldiğini göreceksiniz. yazılım yüklemeyi biliyorsunuzdur artık![]()
Arkadaşlar endişelenmeyin sorunu çözdüm, servise gitmenize gerek yok
diğer ucuna metal bir tel gibi birşeyle usb nin ayaklarını birbirine temasını sağlayın bir kaç kere,
son olarak downloading konumuna geçme tuşlarına (aşağı ses açma tuşu+menü tuşu+power tuşu) basın düzeldiğini göreceksiniz. yazılım yüklemeyi biliyorsunuzdur artık![]()
harikaymış 
bu yöntem senin işine yaradımı benim telefonda tepki vermiyorKardeşim seni alnindan öpüyorum yaa valla helal olsun az kala servise gönderme planlarındaydım saçma bi taktik gibi görünsedeharikaymış
![]()
arkasini ac bak made in finland yazmiyor made in china yada singapur yada vietnam yada tayvan yaziyo baska yerde fabrikasi yok bunlarin puntus gardessssss dikkat et elinde patlar![]()

arkadaşlar aynı açılmama durumu bendede vardı ben şu şekilde hallettim. Telefonun bataryasını çıkarın sonra ses kısma+menü tuşu+açma tuşuna birlikte basın. Başkasının yardımıylada bataryayı takın. Downloadıng modda açılınca yeni bi rom yükleyin. Benimkinde oldu. Sizdede olur insaallah.
arkadaşlar endişelenmeyin sorunu çözdüm, servise gitmenize gerek yok
son olarak downloading konumuna geçme tuşlarına (aşağı ses açma tuşu+menü tuşu+power tuşu) basın düzeldiğini göreceksiniz. Yazılım yüklemeyi biliyorsunuzdur artık![]()
) sen bu teknik deneyimle batarya problemini de çözersin bu rom u yukledikten sonra batarya tam kapasite kullanmiyorum tel hemen boalip hemen doluyorrrhelal olsun dostum servisten kurtardin tel i teknik servisin dibisin...) sen bu teknik deneyimle batarya problemini de çözersin bu rom u yukledikten sonra batarya tam kapasite kullanmiyorum tel hemen boalip hemen doluyorrr
kardeşim süpersin Allah razı olsunarkadaşlar aynı açılmama durumu bendede vardı ben şu şekilde hallettim. Telefonun bataryasını çıkarın sonra ses kısma+menü tuşu+açma tuşuna birlikte basın. Başkasının yardımıylada bataryayı takın. Downloadıng modda açılınca yeni bi rom yükleyin. Benimkinde oldu. Sizdede olur insaallah.