Galaxy ace hiç tepki vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
Ace tepki vermemesi ilginç nasıl olduda susturdun cihazı...

teknik servise götür bence.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gecmis olsun nokia alsaydin böyle bir sorun yasamazdin cin mali telefondan ne bekliyon dua et elinde patlamamis

adam fanatik symbian cı bu bölümde takılıyo android telefonların sorunlarına laf atıyo bide ceza almış tabi n8 e 1300 lira verince telefonunu savunuyo

aldebran

Üye
Arkadaşlar endişelenmeyin sorunu çözdüm, servise gitmenize gerek yok:)
öncelikle sim kartınız telefona takılı bir şekilde olsun,
sonra usb kablonuzun bir ucunu telefona katın diğer ucu boşta kalsın,
diğer ucuna metal bir tel gibi birşeyle usb nin ayaklarını birbirine temasını sağlayın bir kaç kere,
sonra sim kartı çıkarın ve
son olarak downloading konumuna geçme tuşlarına (aşağı ses açma tuşu+menü tuşu+power tuşu) basın düzeldiğini göreceksiniz. yazılım yüklemeyi biliyorsunuzdur artık:)

• Beğen
Tepkiler: moktay5
nazmi28

nazmi28

Üye
diğer ucuna metal bir tel gibi birşeyle usb nin ayaklarını birbirine temasını sağlayın bir kaç kere,
son olarak downloading konumuna geçme tuşlarına (aşağı ses açma tuşu+menü tuşu+power tuşu) basın düzeldiğini göreceksiniz. yazılım yüklemeyi biliyorsunuzdur artık:)

bu arkadasın dedıgını yapan varmı sanırım yazıyı yenı gordum benım telefonda hıc tepkı vermıyodu 3 gun once servıse gonderdım bakalım ne dıyecekler ,,,bu yazıyı gorseydım bu durumuda bır denerdım fakat gec oldu deneyen varsa paylasırsa sevınırım....

----------Eklendi @ 01:00:44 ---------- Yazıldı @ 00:59:35 ----------

bence bu olay dogruysa baslık halınde ac konuyu kı dıger arkadslar faydalansın....

Türe

Türe

Üye
hocam geçmiş olsun ya download moda geçiren küçük aleti alacaksınız ya da servise verip telefonu paranızla yaptıracaksınız

mancukya

Üye
Samsung tellerde Root garanti disi birakir palavralarinida birakin. Samsung tellerde Bootloker kitli degil o yüzdende tel zaten hic acilmazsa adamlar jtag ile Flash atmak zorunda kalir. Flash atilan teldede zaten root oldugu gözükmez. Zaten tel aciliyorsa ve sorunlari varsa orjinal rom atarsiniz odin ile zaten root olayi gözükmez

NeaturaLizeR

Üye

Kardeşim seni alnindan öpüyorum yaa valla helal olsun az kala servise gönderme planlarındaydım saçma bi taktik gibi görünsede :D harikaymış :D

belesii

Üye
Kardeşim seni alnindan öpüyorum yaa valla helal olsun az kala servise gönderme planlarındaydım saçma bi taktik gibi görünsede :D harikaymış :D
bu yöntem senin işine yaradımı benim telefonda tepki vermiyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkasini ac bak made in finland yazmiyor made in china yada singapur yada vietnam yada tayvan yaziyo baska yerde fabrikasi yok bunlarin puntus gardessssss dikkat et elinde patlar:d:

1) Çin'de ucuza yaptırmak varken neden başka ülkelerde yaptırsın?
2) Senin kllandığın ürünlerşn çoğu Çin'de yaptırılıyor, hepsi patlamak zorunda mı?
3) Çin'de yüksek kalitede yaptırmak var, Çin'de düşük kalitede yaptırmak var. Ben NOKIA 6710s'im de Çin üretimi ama gayet sağlam.

ve
4) puntus değil Pondusss :oke:

Her ne kadar cezalı görünsen de yazmak zorunda hissettim.

ozgur_473

Üye
Nokia parcalari cinde yaptirip baska ulkede topluo yani nokiada cin mali ;)

EXMOBY

Üye
arkadaşlar aynı açılmama durumu bendede vardı ben şu şekilde hallettim. Telefonun bataryasını çıkarın sonra ses kısma+menü tuşu+açma tuşuna birlikte basın. Başkasının yardımıylada bataryayı takın. Downloadıng modda açılınca yeni bi rom yükleyin. Benimkinde oldu. Sizdede olur insaallah.

• Beğen
Tepkiler: androidlilippi
__xXx__

__xXx__

Üye
iğne batir yine olmazsa çuvaldızı batir:ehe

babacanaslan

Üye
arkadaşlar aynı açılmama durumu bendede vardı ben şu şekilde hallettim. Telefonun bataryasını çıkarın sonra ses kısma+menü tuşu+açma tuşuna birlikte basın. Başkasının yardımıylada bataryayı takın. Downloadıng modda açılınca yeni bi rom yükleyin. Benimkinde oldu. Sizdede olur insaallah.

valla helal olsun ama bu arada telefon usbde takılıydı valla her yolu denemiştim bu olay oldu inş. böyle sorunları olanlarda bu şekilde çözebilir fakat emergency dloar mode yazıyor arm9 mode şimdi ne yapmalıyım ?

moktay5

Üye
arkadaşlar endişelenmeyin sorunu çözdüm, servise gitmenize gerek yok:)
son olarak downloading konumuna geçme tuşlarına (aşağı ses açma tuşu+menü tuşu+power tuşu) basın düzeldiğini göreceksiniz. Yazılım yüklemeyi biliyorsunuzdur artık:)

helal olsun dostum servisten kurtardin tel i teknik servisin dibisin... :)) sen bu teknik deneyimle batarya problemini de çözersin bu rom u yukledikten sonra batarya tam kapasite kullanmiyorum tel hemen boalip hemen doluyorrr

strange_63

Üye
helal olsun dostum servisten kurtardin tel i teknik servisin dibisin... :)) sen bu teknik deneyimle batarya problemini de çözersin bu rom u yukledikten sonra batarya tam kapasite kullanmiyorum tel hemen boalip hemen doluyorrr

arkadaslar ayni bendede var usb ayaklarini derken nasil yaparz bunu

androidlilippi

Üye
kardeşim süpersin Allah razı olsun

king662002

king662002

Üye
jtag yaptırmalıymışız ayni sorun bendede mevcut :-(

Yardımcı5000

Üye
Buna bi bakın biraz karışık ama işe yarayabilir

Üst Alt