Galaxy ace hiç tepki vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

sslayer

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace hiç tepki vermiyor
Herkeze merhaba 1 hafta önce aldığım galaxy ace telefona root manager prgramını kurdum telefonda hiçbir sorun yoktu backup root dedim telefon kapandı açılmadı. power tuşuna basıyorum fakat hiç tepki vermiyor şarja taktığımda şarj da muyor download moda almayı recovery moda almayı ses kısma + orta tusa basarak usb ye bağlamayı herşeyi denedim telefonda hiçbir tepki yok internette benzer durumu yaşayanıda bulamadım telefonu garantiye göndericem. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim...

hknkcr1905

Üye
üstad aynı problemi ben de yaşıyorum..bi çözüm bulabildin mi? ne ekran ne de başka bişey açılıo..ölü şu an tel..

KayraBey

KayraBey

Üye
Galiba servis yolu göründü sizlere...

Εthnic

Εthnic

Üye
telefona rot yapinca telefon servis disi kaliyor diye duydum.. umarim yaniliyorumdur...

KayraBey

KayraBey

Üye
Εthnic;3349640' Alıntı:
telefona rot yapinca telefon servis disi kaliyor diye duydum.. umarim yaniliyorumdur...

Yanılmıyorsun dostum.Bende bu şekilde duydum.Root'tan sonra oluşabilecek durumlarda servis dışı kalıyor.Hatta böyle bir durumda ürünün servis dışı kalacağını Samsung söylüyor.

himmetbv3

Üye
sslayer kardeş aynı ace açılmama sorunu bendede var benimkide olu şu an ne gibi bir çözüm buldun acaba servise gönderdinmi durumne banada yardımcı olursan sevinirim.

BuRocuK

Üye
Selamlar aynı durum bendede var çözebilen oldu mu acaba?

omerynd

omerynd

Üye
bu sorun herkeste var galiba. Sorunlu üretim midir nedir. abim ve kardeşim iki ayrı ace aldı ikisinin dokunmatiği de sorunlu.

nexpow

nexpow

Üye
bu sorun herkeste var galiba. Sorunlu üretim midir nedir. abim ve kardeşim iki ayrı ace aldı ikisinin dokunmatiği de sorunlu.

dokunmatik sorunlumu ben 2 aydır kullanıyorum böyle bir sorun yok hatta yavaşlama yok format atsınlar telefona

serdar84

serdar84

Üye
gecmis olsun nokia alsaydin böyle bir sorun yasamazdin cin mali telefondan ne bekliyon dua et elinde patlamamis

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gecmis olsun nokia alsaydin böyle bir sorun yasamazdin cin mali telefondan ne bekliyon dua et elinde patlamamis

NOKIA alsaydı böyle bir şey olmaz mıydı? Çin malı telefonu mu? :kop::kop::kop: Ne kadar komik:kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: Türe
serdar84

serdar84

Üye
arkasini ac bak made in finland yazmiyor made in china yada singapur yada vietnam yada tayvan yaziyo baska yerde fabrikasi yok bunlarin puntus gardessssss dikkat et elinde patlar:d:

nexpow

nexpow

Üye
arkasini ac bak made in finland yazmiyor made in china yada singapur yada vietnam yada tayvan yaziyo baska yerde fabrikasi yok bunlarin puntus gardessssss dikkat et elinde patlar:d:

yaw dostum nokia kaliteli ama işletim sistemi berbat niye anlamıyonuz symbian boş o yüzden bırakdık onu

auluagac

Üye
aynı hataya bende yaşadım cihaz ölü duruma geçti servise yolladım yenisini yolladılar.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
telefon brick olmuş olabilir internette izledim samsung galaxy SL için bitane aparat hazırladı telefonu yeniden açtı ve romu yükledi ayrıca serdar 84 samsung kore malı çin malı değil

serdar8484

serdar8484

Üye
samsung kore mali ama ucuza getirmek icin telefonlari cinde yapiyorlar cesaretiniz varsa acip bakin ne yaziyo

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
telefon brick olmuş bunun için internette bi video izlemiştim adam telefonun direncini arttırarak açıyordu ve romu yüklüyordu

blacktalon

blacktalon

Üye
bende nokia var made in finland 3 yıldır 0 sorun taş gibi birde n73 joystickte taş gibi:D şuan galaxy alacam inş onu da made in core alma imkanı var mı :ehe:

Jetlak

Üye
samsung kore mali ama ucuza getirmek icin telefonlari cinde yapiyorlar cesaretiniz varsa acip bakin ne yaziyo
elopun yeğeni konuşmuş yine :)
çine ne kadarlık mal yap dersen o kadar mal yapar samsungda yüksek kalite mallar yaptırıyor git bak nokia forumuna aynı sorun var mı yokmu gör nokia sağlam tabi duvara çivi çakarken lazım olabilir donanımı fıss yazılımı fıss kasa canavar :)

iOS Developer

iOS Developer

Üye

ya git kumda oyna symbian ilk kullanıclarındanım, aç bak benim mesajlarıma 2005 yılında symbian ile ilgili yazılanarı çizilenleri oku sonra şimdi yazılanları çizilenleri oku symbian devri kapandı eskide kaldı koçum benim. hade bakem kumda oynamaya... sen otur symbian uygulamarı kuracağım diye uğraş samsung telefon bizde patlarda, nokia nın kendisi patladı...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Üst Alt