GALAXY ACE BRİCK OLDU YARDIM LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

THEKANS

THEKANS

Üye
Neden rom atmasın?
suan kurtarmaya calistigim 5 inci tel oldu bu custom rom yuzunden brick oluyor yada odin orjinal rom atarken yarida kaliyor bulasmayin ya custom denilen seytana

dexmod_46

Üye
Arkadaşlar konuyla pek alakası yok gibi ama bi tavsiyede bulunayım, bu ace de bi çok custom rom denedim, cm7.2 den başkası boş o da bi süre sonra sıkıyor. Stock olarak da 2.3.4 rus romunu denedim üc parcali rom gayet süper donma felan yok, şimdi asıl bombayı söylüyorum gecenlerde cm9.0 kullanıyodum çok kasıyordu stock kurayim dedim 2.3.5xwks2 polonyami portrkizmi hatırlamıyorum ama şuanda kullaniyorum telefonda en ufak bi donma yok kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız :cool:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Arkadaşlar konuyla pek alakası yok gibi ama bi tavsiyede bulunayım, bu ace de bi çok custom rom denedim, cm7.2 den başkası boş o da bi süre sonra sıkıyor. Stock olarak da 2.3.4 rus romunu denedim üc parcali rom gayet süper donma felan yok, şimdi asıl bombayı söylüyorum gecenlerde cm9.0 kullanıyodum çok kasıyordu stock kurayim dedim 2.3.5xwks2 polonyami portrkizmi hatırlamıyorum ama şuanda kullaniyorum telefonda en ufak bi donma yok kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız :cool:
Saygın mod sıkmaz

• Beğen
Tepkiler: dexmod_46
vaterfa

vaterfa

Üye
gingerkat iyidir :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kapandı defter stock attım öyle duruyo cekmecede :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Cm candır.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yok bea kullancak olsam atarım ölüm uykusundan o

yettoo

Üye
Yükledim ama ben bu maxi cep i ne işime yarayacak yardım edermisiniz

hiç bir şey anlamadım

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Cmye bulasmayin.stock editler yukleyebilirsiniz.cmlerde birsürü sorun var.bugun zaten zor kurtardim s3miniyi recovery mod açılmıyordu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt