Uygulama sizce yuklenirmi

Sponsorlu Bağlantılar

redfoxqq

redfoxqq

Üye
ögrendim yav zevkli de türkce rom u bulamadım :dover: :aha:
Avrupa romu da olur :D onlarda da TR dil var ama klavyede TR yok. Klavyeyi de SmartKeyboard Pro yüklersin. Ben onu kullanıyorum normal klavyem olmasına rağmen :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben ispanya romu yüklüyodum tr klavyede tr dil de vardı ama telefon s5830i di :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Nası olom bulursun iyi bak :D

Avrupa romu da olur :D onlarda da TR dil var ama klavyede TR yok. Klavyeyi de SmartKeyboard Pro yüklersin. Ben onu kullanıyorum normal klavyem olmasına rağmen :D

Ben ispanya romu yüklüyodum tr klavyede tr dil de vardı ama telefon s5830i di :D

arkadaslar su romu bulalım avrupa filan olsun sıkıntı olmaz odinle yuklenen birsey olsun yeter simdiden tesekkurlerimi sunuyorum

redfoxqq

redfoxqq

Üye
arkadaslar su romu bulalım avrupa filan olsun sıkıntı olmaz odinle yuklenen birsey olsun yeter simdiden tesekkurlerimi sunuyorum
Xda da vardı Galaxy Y için tüm kıtalardaki romlar :D Google da ara kesin bulursn aga

THEKANS

THEKANS

Üye
oldumu dostum

THEKANS

THEKANS

Üye
revcovery acmayi dene

THEKANS

THEKANS

Üye
neyse digerini yarın deneyelim yav dondu bu olmadı

tamam dostum deneriz sen genede moralini bozma ne olursa olsun yapacagiz telibizimde basimiza cok geldi ama keske custom rom atmasaydin

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum deneriz sen genede moralini bozma ne olursa olsun yapacagiz telibizimde basimiza cok geldi ama keske custom rom atmasaydin

tesekkur ederim

custom rom atinca ne olur o zaman olmuyormu

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap

Kardeş pc olmadan CWMden stock rom atmak mümkün mü sence ?

THEKANS

THEKANS

Üye
stock atamazsin ama custom atabilirsin ama sakin yapma bu rdaki arkadasin teli brick oldu

redfoxqq

redfoxqq

Üye

şuanda benim telefonda bu rom var :D stock romlardan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt