Galatasaray - Fenerbahçe maçı geyikleri

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
senden öğrenmeyeceğim kesin:)

çok az sayıda kişiden ses çıkmış saydın mı? Sen bu zamana kadar bu hızda geçen yasa gördün mü?Yada veto edildikten sonra tekrar gönderilen.Onu da geçtim akp chp ve mhpnin aynı anda uzlaştığı?Bugün digiturkun yarısından fazlası fenerbahçe taraftarı ve bu kesin.Sen bu parayı verecekmisin fener düştüğünde? Onu da geçtim tff talimatı açık teşviğe teşebbüsü bile şike sayıyor ve küme düşer deniyor.Başka bir yorumu yok bu konuda Bjk yöneticileri ve fb yöneticileri şikeden,ts başkanı ise teşviğe teşebbüsten yargılanıyor.Yani açık ve net.Hadi düşür bu 3 takımı da göreyim düşürebiliyorsan.Dünyanın hangi yerinde ertesi yıl karar vereceğim diyen bir tff gördün sen?

----------Eklendi @ 00:10:37 ---------- Yazıldı @ 00:09:40 ----------

Ben sizin yenilmenize aradaki puan farkı kapanıyor diye sevindim. Gs olmasa başka bi takım olsa yine sevinirdim ama bu GS'li olduğm anlamına gelmez ya da GS'yi sevdiğim anlamına hiç gelmez karıştrma beni başka takım taraftarlarıyla :D18-10 (hadi 12 değil 10 dyelim seni mi kırcam)3-bilmem kaç :zuhaha:Bu mudur yani? :D

off pınar lig şampiyonluğu en önemlisi bunu kabul et ya:ehe

----------Eklendi @ 00:12:17 ---------- Yazıldı @ 00:10:37 ----------

anında bjkyi satmış kıza bak:ehe

----------Eklendi @ 00:14:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:17 ----------

Şunu açıkca söyliyeyim şikeyi kimse hayatında ilk kez duymadı.Yarın yine olacak tıpkı hayatın her alanında rüşvet olduğu gibi.Şikenin rüşvetten bir farkı yok.Paranın döndüğü her yerde olması yadırganmamalı.

turker10

turker10

Üye
:ehe

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ben TFF'nin kararları doğru bulmuyorum zaten, yanlış bir yol izlediklerinide her zaman söyledim...
Kurallar herkes için geçerlidir bu benim takımım bile olsa.... eğer cezayı başkanınız alması gerekiyorsa o almalıdır eğer bunun takımınıza bir faydası olduysa düşürülmelidir...

Hala şu biz en çok parayı veriyoruz en çok abone bizde saçmalıklarında vezgeçemediniz gitti o eskidendi diyoruz anlamamakta ısrar ediyorsunuz...
Digiturk ve D-smart'ın en çok aboneye sahip taraftarı Galatasaraydır bizzat bu sektörün içinde olan biri olarak söylüyorum sana bunları ama eskiden fenerdi her zaman doğruları konuşmaya gayret gösteririm ben...

Digital platformun üyelerinden 50 bini bile üyeliğini kapatsa platform için büyük zarardır bu hangi takım olursa olsun...
Şunuda unutma bank asyaya bile düşse takımlar platform o maçlarında yayınlanması için elinden geleni yapar ve yaptırırlarda...
Eğer sizde takımınızın maçlarını izleyecekseniz mecburen yine platforma yöneleceksiniz...
Bu süper liğinin padişahıyız der gibi söylemlerden vazgeçin artık ne çok büyüksünüz nede çok başarılı bir takımsınız sadece tarihi ve mazisi güçlü olan Türkiye'nin en çok taraftarlarından biri olan bir takımsınız.
Her ne kadar takımınıza yapılan size göre saldırılara rağmen çok cılız bir tepki verseniz bile... (en çok taraftara sahip 2 büyük takımdan biri)

Bir takım Avrupada başarı kazanmışsa ben ona çok başarılı bir takım derim hangi takım olursa olsun... Hiçbir Başarı tesadüf değildir...

greenmile

greenmile

Üye
Şunu belirteyim ki digital platform konusunda size katılmıyorum.Digiturkte hala ve hala Fenerbahçe taraftarı bir numaradır.Tabi ben bunu lig tv bazında söylüyorum normal sinema ve aile paketlerini hesaba katmıyorum,dsmart konusunda ise birşey diyemem.

Fenerbahçe'nin düşüp düşmeme konusundan önce Trabzon ve Beşiktaş'ın da bu süreçte olduğunu hatırlatmalıyım ve şuanda BJK teknik direktörü ve 2.başkanı da aynı Aziz Yıldırım gibi tutukludur.Türkiye futbolu Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş üzerine inşa edilmiştir.Kulüpler düşebilir,bir büyük düştüğünde ertesi yıl geri çıkar ancak bu düşmenin vereceği zarar TFF'ye ve diğer kulüplere daha fazla zarar olarak yansır.

Bir yada birden fazla takımı en başta düşüremezsen sezon sonu düşüremezsin.Basit bir olayı soğutma taktiğidir.Bu süreci hep beraber göreceğiz

Ayrıca toplumsal infaal beklentiniz varsa şuan için erken,olmasını diliyor gibisiniz.Sokaktaki masum insanların ölmesi falan beklentiniz bu mu?

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
o değilde ... :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye

en fanatik galatasaraylı bu kadar savunmuyor konuyu:ehe

Arkadaşım hasta mısın sen yoksa benimle dalga mı geçiyosun :D Şurda benim mesajlarım içinden takımımı savunmadığm bi mesajımı göstersene bana :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Tepki demek çıkın sokağa oraya buraya saldırın demek değildir...
Açıkca söylemek gerekirse ne medyada nede sosyal medyada ses getirecek bir haberinizi ve etkinliğinizi görmedim duymadım.
Emin ol Fenerbahçe camiasınıda diğer camialarıda takip ediyorum ben... duysaydım yada görseydim söylerdim verdiğiniz tepkiler bana çok az geldi ve şaşırttı...

Platform konusunda konuyu fazla uzatmayacağım hala yazdıklarımın arkasındayım...

greenmile

greenmile

Üye

Arkadaşım hasta mısın sen yoksa benimle dalga mı geçiyosun :D Şurda benim mesajlarım içinden takımımı savunmadığm bi mesajımı göstersene bana :D

Hasta sen olabilir misin acaba? Bende diyorum ki konu fb gs konusu.Senin gs sempatizani gibi davranman enteresan geldi:D

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

greenmile

greenmile

Üye
Tepki demek çıkın sokağa oraya buraya saldırın demek değildir...
Açıkca söylemek gerekirse ne medyada nede sosyal medyada ses getirecek bir haberinizi ve etkinliğinizi görmedim duymadım.
Emin ol Fenerbahçe camiasınıda diğer camialarıda takip ediyorum ben... duysaydım yada görseydim söylerdim verdiğiniz tepkiler bana çok az geldi ve şaşırttı...

Platform konusunda konuyu fazla uzatmayacağım hala yazdıklarımın arkasındayım...

aziz baskan ciktiginda etkinligi gorecegiz :)

minoo

minoo

Üye

Hasta sen olabilir misin acaba? Bende diyorum ki konu fb gs konusu.Senin gs sempatizani gibi davranman enteresan geldi:D

:ah:ah
Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyosun.
Sana daha fazla cevap vermicem Murat :D

greenmile

greenmile

Üye
Dediginin hepsini anladim fenere yaklasmanin mutlulugu bu ama fb de gs de senin ezeli rakibin hatta dusmanin olmali :D

minoo

minoo

Üye
Dediginin hepsini anladim fenere yaklasmanin mutlulugu bu ama fb de gs de senin ezeli rakibin hatta dusmanin olmali :D

Bu mu anladığın? :ehe Ben ne diyorum sabahtan beri? Sorun sizin olmanız değil. Sorun 1.sıradakinin Fb olmasıydı. 1.sırada Manisa olsa yne aynı şekilde Gs'nin yenmesini isterdim. Amacımız neden size yaklaşmak olsun. Ya da sevincimz nye size yaklaşmak olsun :zuhaha:
Liderliğe oynamak bzdeki amaç. Bunu anlatmaya çalışıyorum yarım saattir :D

greenmile

greenmile

Üye

Bu mu anladığın? :ehe Ben ne diyorum sabahtan beri? Sorun sizin olmanız değil. Sorun 1.sıradakinin Fb olmasıydı. 1.sırada Manisa olsa yne aynı şekilde Gs'nin yenmesini isterdim. Amacımız neden size yaklaşmak olsun. Ya da sevincimz nye size yaklaşmak olsun :zuhaha:
Liderliğe oynamak bzdeki amaç. Bunu anlatmaya çalışıyorum yarım saattir :D

Manisa birinci olacak gs yi tutacaksin :D bir bjkli mantigi iste :D tamam git yat uyu :D belki gorursun liderligi ruyanda hahah :ehe

greenmile

greenmile

Üye

He tamam ondan Murat :D Bişeyi anlayamamakta ısrar ediyosn :D

Yoo gayet iyi anliyorum da bir bjklinin gs yendi diye gobek atmasina inanmak istemiyorum neymis yaklasmis.d hadi ts olsa neyse yazik cok yazik :ehe

manyexpress

manyexpress

Üye
baba bırakın sevinsin garibanlar simdi bunlar arenada 3 gol attılarya saracoğluna otobüsle gelecekler fener bahçede bunlara jetle gönderecekler içeride fener bahçeli taraftar dışarıda g_s taraftarı parçalarlar yoksa bunları emanet adamlar yazıktır

greenmile

greenmile

Üye
:ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
güzeller miş :)