greenmile
Üye
senden öğrenmeyeceğim kesin
çok az sayıda kişiden ses çıkmış saydın mı? Sen bu zamana kadar bu hızda geçen yasa gördün mü?Yada veto edildikten sonra tekrar gönderilen.Onu da geçtim akp chp ve mhpnin aynı anda uzlaştığı?Bugün digiturkun yarısından fazlası fenerbahçe taraftarı ve bu kesin.Sen bu parayı verecekmisin fener düştüğünde? Onu da geçtim tff talimatı açık teşviğe teşebbüsü bile şike sayıyor ve küme düşer deniyor.Başka bir yorumu yok bu konuda Bjk yöneticileri ve fb yöneticileri şikeden,ts başkanı ise teşviğe teşebbüsten yargılanıyor.Yani açık ve net.Hadi düşür bu 3 takımı da göreyim düşürebiliyorsan.Dünyanın hangi yerinde ertesi yıl karar vereceğim diyen bir tff gördün sen?
----------Eklendi @ 00:10:37 ---------- Yazıldı @ 00:09:40 ----------
off pınar lig şampiyonluğu en önemlisi bunu kabul et ya
----------Eklendi @ 00:12:17 ---------- Yazıldı @ 00:10:37 ----------
anında bjkyi satmış kıza bak
----------Eklendi @ 00:14:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:17 ----------
Şunu açıkca söyliyeyim şikeyi kimse hayatında ilk kez duymadı.Yarın yine olacak tıpkı hayatın her alanında rüşvet olduğu gibi.Şikenin rüşvetten bir farkı yok.Paranın döndüğü her yerde olması yadırganmamalı.

çok az sayıda kişiden ses çıkmış saydın mı? Sen bu zamana kadar bu hızda geçen yasa gördün mü?Yada veto edildikten sonra tekrar gönderilen.Onu da geçtim akp chp ve mhpnin aynı anda uzlaştığı?Bugün digiturkun yarısından fazlası fenerbahçe taraftarı ve bu kesin.Sen bu parayı verecekmisin fener düştüğünde? Onu da geçtim tff talimatı açık teşviğe teşebbüsü bile şike sayıyor ve küme düşer deniyor.Başka bir yorumu yok bu konuda Bjk yöneticileri ve fb yöneticileri şikeden,ts başkanı ise teşviğe teşebbüsten yargılanıyor.Yani açık ve net.Hadi düşür bu 3 takımı da göreyim düşürebiliyorsan.Dünyanın hangi yerinde ertesi yıl karar vereceğim diyen bir tff gördün sen?
----------Eklendi @ 00:10:37 ---------- Yazıldı @ 00:09:40 ----------
Ben sizin yenilmenize aradaki puan farkı kapanıyor diye sevindim. Gs olmasa başka bi takım olsa yine sevinirdim ama bu GS'li olduğm anlamına gelmez ya da GS'yi sevdiğim anlamına hiç gelmez karıştrma beni başka takım taraftarlarıyla18-10 (hadi 12 değil 10 dyelim seni mi kırcam)3-bilmem kaç
Bu mudur yani?
![]()
off pınar lig şampiyonluğu en önemlisi bunu kabul et ya

----------Eklendi @ 00:12:17 ---------- Yazıldı @ 00:10:37 ----------
anında bjkyi satmış kıza bak

----------Eklendi @ 00:14:58 ---------- Yazıldı @ 00:12:17 ----------
Şunu açıkca söyliyeyim şikeyi kimse hayatında ilk kez duymadı.Yarın yine olacak tıpkı hayatın her alanında rüşvet olduğu gibi.Şikenin rüşvetten bir farkı yok.Paranın döndüğü her yerde olması yadırganmamalı.

Bu mudur yani?