10 Kişide Olsa Farketmez, Fenerbahçe Affetmez! Fenerbahçe 1 - 0 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
herıfler bukalemun gıbı oldular ya .bıde artık kıtalar arası yenıos kadıkoyde yenıos samıyende yenıos almanyada bıle yenıos :D:D:D

JayJayyy

Üye
abartmayın ya bu kadar hep yaptığımız birşey:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yani abartmaya gerek yok.

'Davut

'Davut

Üye
Kim abartıyo yahu abartsak 6 atardık :d:

zibidi39

zibidi39

Üye
Davut™;2515263' Alıntı:
Kim abartıyo yahu abartsak 6 atardık :d:

:aha::aha::aha::aha::aha::aha:tabı atalım daha lıg baslamadan 6 tanede sonra adamlar lıgden cekılsınler :D

Hkn's

Üye
fantazi yapıyoruz artık alı samıyen kadıkoy yetmıor dunyaya acılıyoruz :) uzaydada oynansa bu takım En sevmedıgı takıma yenılmeye mahkumdur ************* :)
şimdi yine maziye giderler :)
ha bu arada bursaspor 1-1 kalmıs keske yenseydı 2-1 fılan *************** gyanda acıklanır 1 2 gune kadıkoyde yine 6 atarız bu sezon :)

arslansem

arslansem

Üye
Ataaaaaaa nerdesiiiiiin :aha: :ehe
Öncelikle tebrikler.Bize bahane uydurmak yakışmaz.10 kişi kalan takımı 45 dakika tek kale oynayıp yenemiyorsan bişey deme hakkın da kalmıyor nitekim.
Yalnız şunu söylemem gerekiyor.Son dakikada Arda nın o kafa vuruşunu üstten dışarı atması gerçekten beceri ister :)
Hani olmayınca olmuyor lafı vardır ya..Büyü mü var biri çok feci beddua mı etmiş var bi hikmeti :)
Fenerbahçenin Türkiye Kupası nı alması ne kadar kolay,ulaşılamayacak bi engel olmadığı görünüpte alamayışı,Galatasarayın fenerbahçeyi yenemeyişine en güzel örnektir :)

zibidi39

zibidi39

Üye
Ataaaaaaa nerdesiiiiiin :aha: :ehe
Öncelikle tebrikler.Bize bahane uydurmak yakışmaz.10 kişi kalan takımı 45 dakika tek kale oynayıp yenemiyorsan bişey deme hakkın da kalmıyor nitekim.
Yalnız şunu söylemem gerekiyor.Son dakikada Arda nın o kafa vuruşunu üstten dışarı atması gerçekten beceri ister :)
Hani olmayınca olmuyor lafı vardır ya..Büyü mü var biri çok feci beddua mı etmiş var bi hikmeti :)
Fenerbahçenin Türkiye Kupası nı alması ne kadar kolay,ulaşılamayacak bi engel olmadığı görünüpte alamayışı,Galatasarayın fenerbahçeyi yenemeyişine en güzel örnektir :)

hayatımda ılk defa boyle yorum yapan gs lı goruyorum :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis helal olsun sana kardesım

arslansem

arslansem

Üye
Eyvallah kardeşim :) ne kadar fanatik olsak da doğru bildiğimizi söyleriz ;)

zibidi39

zibidi39

Üye
sagolsun ata yapıstırdı hemen bana cezayı hosuna gıtmedı heralde bazı seyler :D:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Geldim, geldim...
Uyarı puanlarımı kaybetmiştim onları aldım da geldim.

Sadecemuamma ve zibidi futbol bölümü kural ihlalinden dolayı 5'er puan aldılar.
Bir başka uyarı seansında buluşmak dileğiyle, esen kalın...

He bu arada;
:d:

arslansem

arslansem

Üye
Geçmiş olsun :ehe
Ben alıştım siz de alışırsınız :d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sagolsun ata yapıstırdı hemen bana cezayı hosuna gıtmedı heralde bazı seyler :D:D
Ben Fenerbahçeliyim dostum ama :D
Ama MaxiCep'te yöneticilik her şeyden önce gelir, tarafsızız :)

Sen beni bir de dışarda gör :naughty:

cr4n1um

cr4n1um

Üye
renkdaşlarım sizden rica ediyorum yorumlara dikkat edelim kazandığımız bir maçta burdan kimse uyarı cezası alsın istemem

Dostum sen ntvspor'un football tycoon oyununu oynuyor musun ve takımının ismi intifada mmı ? :D

cr4n1um

cr4n1um

Üye
neyse yav çok sevinmiştim siteden biri diye =)) 2farklı takımım var farklı sezonlarda ikisi ile de aynı gruplara düştü o takım yükselme de =))

zibidi39

zibidi39

Üye
yahu ata konumu senmı sıldın :D

Hkn's

Üye
:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
neyse yav çok sevinmiştim siteden biri diye =)) 2farklı takımım var farklı sezonlarda ikisi ile de aynı gruplara düştü o takım yükselme de =))

dostum alınıcam ama ben o değilim sevinmedinmi şimdi :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...