Galatasaray - Fenerbahçe maçı geyikleri

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray - Fenerbahçe maçı geyikleri
"Biz bugün 3 atan Galatasaray'ı tebrik edelim ama yıllardır 3,5 atan Galatasaray da Fenerbahçe'yi tebrik etsin" (Bir Fenerbahçeli)

"Terim'inatorler!" (Bir Galatasaraylı)

"Bu gece hiç tanımadığım bir Fenerli’ye usulca sokulup, sırf iki dakikalığına sevinsin diye "Galatasaray maçı berabere" diye fısıldadım." (Bir Galatasaraylı)

"Fenerbahçe büyüklüğü öyle bi büyüklüktür ki, 1000 lahmacun ustası gelse, Fenerbahçe büyüklüğünde lahmacun yapamaz. :D" (Bir Galatasaraylı)

"Tadından da yenmiyor vallaaa... Yeme de Arena'da yat, çok ayıp ettik fazla mı ezdik ne?" (Bir Galatasaraylı)

"Hayat şampiyonluğa ortak olunca güzel!" (Bir Galatasaraylı)

"Bilica hangi takimda oynuyordu?" (Bir Fenerbahçeli)

"Bank Asya 1.Lig'de başarılar dilerim, artık düşebilirsiniz :D" (Bir Galatasaraylı)

"Aykut Hoca büyük yanlış yaptı. Tuncay'ı, Ortega'yı, Serhat'ı Ceyhun'u, Ümit Özat'ı oynatmalıydı :)" (Bir Galatasaraylı)

"Abi ne biçim ezdik yaa, bu kadar mı olur yaaa" (Bir Galatasaraylı)

"2 forvet her zaman 1 forvetten daha iyidir." (Bir Galatasaraylı)

"Aynen öyle Melo'nun söylediği gibi.... Taraftarsız siz bir hiçsiniz. Şükrü Saracoğlu'na gelince taraftarın yok... 8-0 bitecek." (Bir Fenerbahçeli)

"Fatih Terim'in UEFA Kupası'ndan sonraki en büyük başarısı Fenerbahçe'yi yenmek oldu." (Bir Fenerbahçeli)

"10957 gündür Türkiye Kupası'nı alamamaktan daha kötü değildi herhalde :) Hem de bitti... Yarın 10958. gününüz :))" (Bir Galatasaraylı)

"1319 günde bir de onlar kazansın" (Bir Fenerbahçeli)

"Bilica sağolsun, yanlış formayı giymişti bu gece." (Bir Galatasaraylı)

"1319" sanki milattan evvel der gibi... İşin tuaf tarafı da demek ki 1319 gün sonra ezeli rakibe karşı galip gelinince sokaklar şampiyon olmuşçasına doldu taştı. Vay be Fenerim sen neymişsin, Türkiye'nin % 50'si birlik oldu ancak galip gelebildiler :))))" (Bir Fenerbahçeli)

"Bedelli askerlikten" sonra şimdi sıra "Bedelli Türkiye Kupası'nda." Türkiye Kupası'nı 30 sene alamayan takımlar para ödeyerek alabilicekler. Birilerine duyurulur." (Bir Galatasaraylı)

"Deprem mi oluyor?Yok ASLAN Kükrüyor..Yağmur mu yağıyor?Yok Fenerbahçe Ağlıyor..." (Bir Galatasaraylı)

• Beğen
Tepkiler: minoo, Mehmet, Revengeful ve 1 kişi daha

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

"Bedelli askerlikten" sonra şimdi sıra "Bedelli Türkiye Kupası'nda." Türkiye Kupası'nı 30 sene alamayan takımlar para ödeyerek alabilicekler. Birilerine duyurulur." (Bir Galatasaraylı)
:zuhaha:

India

India

Üye
en çok beğendiklerim:

- Son derece adil bir hesap yaptım kendimce. 6 golü 5 senedir konuştuklarına göre 3 golü 2,5 sene konuşma hakkım vardır.
- Terim'inatorler!
- Deprem mi oluyor? + Yok ASLAN kükrüyor. - Yağmur mu yağıyor ? Yok Fenerbahçe ağlıyor.

Masha

Masha

Üye
Bırakın da sevinsinler :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alışkanlık da kötü oluyor be ... Adamlar alışmıştı mağlubiyetlere . Bir kere de galip gelince , sevinmek hakları...
Ne de olsa 5 sene de bir kazanıyorlar .:D

Çok görmüyorum ...:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:naughty::naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Volkan ne dedi : Bu kadar sevineceklerini bilseydim , kaleyi boş bırakırdım ...:D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
En güzelini beşiktaş dedi ama:

Bu akşam ki Galatasaray fenerbahçe derbisinde trabzonspora başlarılar dileriz:zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Astrosman

Astrosman

Üye
Süper olmuş klavyene sağlık :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Halamın bıyıkları olsaydı da amcam olurdu...konuşacağına yapsaymış..g.t sadece top tutmaya yaramaz..bilmem anlatabildim mi.. :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek rica sende sağol:) (ç)alıntı ama olsun yapacak bir şey yok:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: minoo ve India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O resmin açıklamasını yapsana Mert ? Ne demek istiyor orada ? ...:hmmm

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'

Revengeful

Emekli Yönetici
Yunus var resimde :ehe

Emre-45

Emre-45

Üye
Volkanın poposuyla tuttuğu golden sonra bizim aslanımızın şeyiyle attığı gol :D

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Melo nun golü tamamen şans dizine çarpıyor bir kere ...:)
Kafaya çıkıyor dizine çarpıyor ne hikmetse ... Görüntü de ki gibi bir pozisyon yok yani ... :D
O sizin hüsnü kuruntunuz ...:ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ben en çok buna koptum gerçi forumda yok ama:naughty:

galatasaray takımının ilk 11'i = Muslera,Hakan Balta,Semih Kaya,Ujfalusi,Eboue,Kazım,Selçuk İnan,Emre Çolak,Baros,Elmander,Melo,Küçük MELO :kop::kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: arslansem, Mehmet, India ve 2 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici

galatasaray takımının ilk 11'i = Muslera,Hakan Balta,Semih Kaya,Ujfalusi,Eboue,Kazım,Selçuk İnan,Emre Çolak,Baros,Elmander,Melo,Küçük MELO :kop::kop::kop:
:d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Küçük melo demen için adamın farklı yeriyle gol atması gerekiyor demi ?
İyi de bu adam diziyle gol atıyor , ya da top dizine çarpıyor desek daha doğru ...:D Ne alaka küçük meloyla ?