yobo nereye gidiyor :ehe bakkala giderken görüldü :d
Kingmortall Üye Revengeful' Alıntı: yobo nereye gidiyor Genişletmek için tıkla ... bakkala giderken görüldü :d
DiaBLoS Admin gstv 1319 gün sonra gelen galibiyetten sonra sevinçten şuurunu kaybedip gsyi averajla şampiyon ilan etti ..! Tamamiyle gerçektir... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
gstv 1319 gün sonra gelen galibiyetten sonra sevinçten şuurunu kaybedip gsyi averajla şampiyon ilan etti ..! Tamamiyle gerçektir...
greenmile Üye DiaBLoS' Alıntı: gstv 1319 gün sonra gelen galibiyetten sonra sevinçten şuurunu kaybedip gsyi averajla şampiyon ilan etti ..! Tamamiyle gerçektir... Genişletmek için tıkla ... turksat uydusundan çıkacaklar nerdeyse puahahahaha adamlar görmeyince bi şaşkınlık oluyor
DiaBLoS' Alıntı: gstv 1319 gün sonra gelen galibiyetten sonra sevinçten şuurunu kaybedip gsyi averajla şampiyon ilan etti ..! Tamamiyle gerçektir... Genişletmek için tıkla ... turksat uydusundan çıkacaklar nerdeyse puahahahaha adamlar görmeyince bi şaşkınlık oluyor
delrico Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Al işte buyrun bakın ... Adam diziyle çıkıyor ... Fazla söze gerek kalmamıştır sanırım ... Bir kere bahsettiğiniz durum olsa , top kaleye gitmez adamın önünde kalır ... Allah akıl fikir vermiş . Düşünün biraz yahu Genişletmek için tıkla ... diziyle vursa top çok hızlı giderdi bilmem anlatabildim mi
DiaBLoS' Alıntı: Al işte buyrun bakın ... Adam diziyle çıkıyor ... Fazla söze gerek kalmamıştır sanırım ... Bir kere bahsettiğiniz durum olsa , top kaleye gitmez adamın önünde kalır ... Allah akıl fikir vermiş . Düşünün biraz yahu Genişletmek için tıkla ... diziyle vursa top çok hızlı giderdi bilmem anlatabildim mi
DiaBLoS Admin delrico' Alıntı: diziyle vursa top çok hızlı giderdi bilmem anlatabildim mi Genişletmek için tıkla ... Öbür tarafıyla vursa da top okadar süratli gitmez bilmem anladın mı ?
delrico' Alıntı: diziyle vursa top çok hızlı giderdi bilmem anlatabildim mi Genişletmek için tıkla ... Öbür tarafıyla vursa da top okadar süratli gitmez bilmem anladın mı ?
delrico Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Öbür tarafıyla vursa da top okadar süratli gitmez bilmem anladın mı ? Genişletmek için tıkla ... ona pitbull diyolar bilmem anlatabildim mi
DiaBLoS' Alıntı: Öbür tarafıyla vursa da top okadar süratli gitmez bilmem anladın mı ? Genişletmek için tıkla ... ona pitbull diyolar bilmem anlatabildim mi
Revengeful Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Öbür tarafıyla vursa da top okadar süratli gitmez bilmem anladın mı ? Genişletmek için tıkla ... Belki.. neyse
DiaBLoS' Alıntı: Öbür tarafıyla vursa da top okadar süratli gitmez bilmem anladın mı ? Genişletmek için tıkla ... Belki.. neyse
DiaBLoS Admin delrico' Alıntı: ona pitbull diyolar bilmem anlatabildim mi Genişletmek için tıkla ... Hayırdır nedir sende bu Gassaray sempatisi ne iş ? İkinci bir takım mı tutuyorsun yoksa ?
delrico' Alıntı: ona pitbull diyolar bilmem anlatabildim mi Genişletmek için tıkla ... Hayırdır nedir sende bu Gassaray sempatisi ne iş ? İkinci bir takım mı tutuyorsun yoksa ?
DiaBLoS Admin Aynen ... Sana bu sefer katılıyorum Mertçiğimmmmm ... Senin ismin bundan sonra MERT MELO ... Nasıl ?
delrico Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır nedir sende bu Gassaray sempatisi ne iş ? İkinci bir takım mı tutuyorsun yoksa ? Genişletmek için tıkla ... ne alakası var dostum ya ben başka mana da söledim onu beşiktAŞK'ım benim yaşama sebebim
DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır nedir sende bu Gassaray sempatisi ne iş ? İkinci bir takım mı tutuyorsun yoksa ? Genişletmek için tıkla ... ne alakası var dostum ya ben başka mana da söledim onu beşiktAŞK'ım benim yaşama sebebim
DiaBLoS Admin Neyse bu kadar mizah yeterli . Konuyu canlandıralım istedik Gs ya tebrikler tekrardan . Keyifli forumlar .
Neyse bu kadar mizah yeterli . Konuyu canlandıralım istedik Gs ya tebrikler tekrardan . Keyifli forumlar .
minoo Üye haltie' Alıntı: En güzelini beşiktaş dedi ama: Bu akşam ki Galatasaray fenerbahçe derbisinde trabzonspora başlarılar dileriz Genişletmek için tıkla ... İşte buna bayılıyorum ben dün sabah facede de yazmıştım
haltie' Alıntı: En güzelini beşiktaş dedi ama: Bu akşam ki Galatasaray fenerbahçe derbisinde trabzonspora başlarılar dileriz Genişletmek için tıkla ... İşte buna bayılıyorum ben dün sabah facede de yazmıştım
minoo Üye DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır nedir sende bu Gassaray sempatisi ne iş ? İkinci bir takım mı tutuyorsun yoksa ? Genişletmek için tıkla ... İkinci takım mı? Bizde takım 1 kere tutulur. Ölene kadar Beşiktaş yanee. Çıkarımız olmasa Gs falan çok da tın Bilmem anlatabildim miii?
DiaBLoS' Alıntı: Hayırdır nedir sende bu Gassaray sempatisi ne iş ? İkinci bir takım mı tutuyorsun yoksa ? Genişletmek için tıkla ... İkinci takım mı? Bizde takım 1 kere tutulur. Ölene kadar Beşiktaş yanee. Çıkarımız olmasa Gs falan çok da tın Bilmem anlatabildim miii?