legolas29
Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim sorunsuz bir şekilde yükledim..
daha güzel romlar bekliyoruz senden
Kardeşim ...Çıkarsa paylaşırım merak etme .....Zaten yakında 4.0.4 sorunsuz sürümü çıkacak onu paylaşacağımÇok teşekkür ederim kardeşim sorunsuz bir şekilde yükledim..
daha güzel romlar bekliyoruz senden
Kardeşim ...Çıkarsa paylaşırım merak etme .....Zaten yakında 4.0.4 sorunsuz sürümü çıkacak onu paylaşacağımKardeşim ...Çıkarsa paylaşırım merak etme .....Zaten yakında 4.0.4 sorunsuz sürümü çıkacak onu paylaşacağım

Teşekkürler sorunsuz kullanıyorum daha iyisini bekliyoruz...
Sorunsuz olmasına sevindim....Sonunda sorunsuz kullanan az çıkıyorOlmamı....radyo var mi
Bu böyle kardeşim yani tekrar kapatıp takınca oluyor ama cwm yüklediğin için öyle ...istersen aç sonra sarja tak...yada sarja tak cwm açılınca ''reboot system now'' de açılır...romu kurdum ama telefonu kapatıyorum şarja takınca CWM ekranı geliyor sürekli öyle kalıyor o şekilde şarj oluyor. Nasıl devre dışı bırakırım cwm yi?
Ben dosya boyunu zipli olarak karıştırmıstım önceden o problem değil...Yazıyı iyi okursan renkli,büyük ve altı çizili olarak morelocale programını indirin dedim....Merhaba, Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ben rom kurdum fakat bunda dil ayarlarında türkce bulamıyorum? senin ekran görüntülerinde türkce benmi bulamıyorum die düşündüm, ayrıca dosya 124mb sen linkin yanında 86 mb demissin, cevabın için şimdiden teşekkürler.
Yok kardeşim telefonunuz brick olur :Sacaba Huawei İdeos X3 için çalısırmı denedım ama tuklenmedı clockworkmod son surumde sımdıden tesekkurler