Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim kardeşim sorunsuz bir şekilde yükledim..
daha güzel romlar bekliyoruz senden
:rica: Kardeşim ...Çıkarsa paylaşırım merak etme .....Zaten yakında 4.0.4 sorunsuz sürümü çıkacak onu paylaşacağım

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

bayrav

Üye
Teşekkürler sorunsuz kullanıyorum daha iyisini bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: legolas29

efsanerap94

Üye
Kardeş öncelikle ellerine saglık rom aşırı derecede hoşuma gitti oyunlardaki performansı falan harika ama şarj sıkıntısını hala aşmış degilim bir çözümü varmı yardıma ihtiyacım var romu degiştirmek istemiyorum bu yüzden dolayı :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
radyo var mi

joobell

Üye
romu kurdum ama telefonu kapatıyorum şarja takınca CWM ekranı geliyor sürekli öyle kalıyor o şekilde şarj oluyor. Nasıl devre dışı bırakırım cwm yi?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
romu kurdum ama telefonu kapatıyorum şarja takınca CWM ekranı geliyor sürekli öyle kalıyor o şekilde şarj oluyor. Nasıl devre dışı bırakırım cwm yi?
Bu böyle kardeşim yani tekrar kapatıp takınca oluyor ama cwm yüklediğin için öyle ...istersen aç sonra sarja tak...yada sarja tak cwm açılınca ''reboot system now'' de açılır...

abate

Üye
Merhaba, Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ben rom kurdum fakat bunda dil ayarlarında türkce bulamıyorum? senin ekran görüntülerinde türkce benmi bulamıyorum die düşündüm, ayrıca dosya 124mb sen linkin yanında 86 mb demissin, cevabın için şimdiden teşekkürler.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ben rom kurdum fakat bunda dil ayarlarında türkce bulamıyorum? senin ekran görüntülerinde türkce benmi bulamıyorum die düşündüm, ayrıca dosya 124mb sen linkin yanında 86 mb demissin, cevabın için şimdiden teşekkürler.
Ben dosya boyunu zipli olarak karıştırmıstım önceden o problem değil...Yazıyı iyi okursan renkli,büyük ve altı çizili olarak morelocale programını indirin dedim....

fatihcanery

Üye
hocam rom güzel ama buna sarj dayanmıyor,son zamanlarda aşırı gitmeye başladı sildim.sarj konusunda en iyisi galiba

ICS_CM7__teammat3__-_Alternative_Font

kzm1980

Üye
10 yuz yapamadım

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
gerekli cevapları verdim konuya iyi bakınız...

sevket07

Üye
çok teşekkürler eline sağlık sorunsuz çalışıyor....

sevket07

Üye
3 gündür deniyorum ilk başlarda süper geldi...ama bikaç oyun yükledikten sonra (pes2012 ashault5 gibi) oyunları oynarken süper hiç kasma yok... ama nolduysa anlayamadım marketten bişey indirince kilitlenip siyah bi ekran donuo kalıyo...

War Wolf

Üye
Gerçekten müthiş bir room çoh teşekkürler :)

killer53

killer53

Üye
acaba Huawei İdeos X3 için çalısırmı denedım ama tuklenmedı clockworkmod son surumde sımdıden tesekkurler

killer53

killer53

Üye
pekı sagolasın

- - - Eklendi - - -

pekı bu telefon ıcın ne tur bır rom onerırsınız. Cm nod wifi sorunu var ve care bulamadım ona

Üst Alt