Ayarlar menüsünden Dil ve Klavye ye girerseniz bulursunuz.....Gerçekten çok başarılı bir rom 2 gündür kullanıyorum çok memnunum paylaşıım için teşekkürler tek bir sıkıntım var çözemediğim dokunamik tuşlardan herhangi birşey yazarken her bastığımda titriyor bütün ayarları gezdm bunu kapatamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Ana Ekran Dahil Herşey Değişmiş, Programlar Silinmiş Herşey Gitmişti. Şimdi Tekrar En Baştan Yaptım Herşeyi.Dostum iyice bakarsan dediklerime swap ı yaparsın cwm menuden ayarladıktan son bide telefondan ayarlıcaksın app2sd die programdan işte sonra tel rest çekcek sonra tekrar aynı ayarı yapacan telefondaki programdan ve bitti.Zil sesi sorununuda anlamadım öyle birşey hiç olmamıstı kusura bakma...Öncelikle Merhaba. Emeginden Ötürü Teşekkürler Kardeşim.
Romu Yükledim Harika Çalışıyor Bikaç Sorun Dışında İyi
İlk Olarak Ben Oyun Oynuyorum Ve Swap Olayını Anlayamadım.
Ben Sizin Gibi Usta Değilim. Swap Yapayım Dedim Senin Yazdıklarını Aynen Yaptım Snra Telefon Açıldı Ve ŞokAna Ekran Dahil Herşey Değişmiş, Programlar Silinmiş Herşey Gitmişti. Şimdi Tekrar En Baştan Yaptım Herşeyi.
Bu İçindeki Programlar Ne İşe Yarar Hangisini Kullanmam Lazım Bide Onu Söylesen Çok makbule Geçer.
He Bide Zil Sesini Değiştiremiyorum. herhangi bir Müzige Gelip Uzun Basınca Zil Sesi Yap Diyorum Fakat Olmuyor. Bu Nedendri Acaba
Swap yaparsan hafıza kartın sıfırlanır o yüzden swap'ı romu yükledikten hemen sonra yap çünkü hafıza kartı sıfırlanınıca uygulamalar gidiyor sıkıntı oluyor...Zil Sesi olayi Duzeldi. Suan yine Telefon Super Calisiyor Ama daha Swap Yapmadim. Simdi Swap Yapsam Diger Programlar Silinirmi Hersey Gidermi Acaba? BEN ilk Defa Android Kullaniyorum Ve Senin Sayende Ogrendim Bu Kadar Şeyi. Swapi Yapmayi Deniycem Tekrar. Snra Paylasirim Yine Sonucu. Tekrar Tesekkurler Karrdesim
.cidden bu rom çok güzel ve stabil bir şekilde çalışıyor . Romun rootlu olmasıda çok işime yaradı, işime yaramayan launcher ları sildim ve kendi begendigim holo launcher ı yükledim. bu şekilde gereksiz uygulamalarda kaldırılıp telefonun hafızasında yer açılmış oldu.Romu yapan ve Paylaşandan Allah razı olsun başarılarınızın devamını dilerim...

Dostum bak şimdi cpu master pro : overclack yapar, Dsp Manager: hoparlör ayarlarını yaparsın, Link2Sd:uygulama silip hafıza kartına atarsın,Quick reboot:daha hızlı reco very menuye geçiş yapıosun,Root Explorer:istediğin herşeyi silersin her dosyayı,Superuser:bu root yetkisi işte, Titanium Backup: yedek almana yardım eder.Bide Hocam Şu uygulamalar Benim Ne İşime Yarar Bilmedigim Uygulamalar Var. Bunları Nasıl Kullanabilirim Ne İçin Kulanabilriim Bilmiyorum. Cloud Sürücü,Cpu Master pro, Dsp Manager, Link2Sd, Quick reboot,Root Explorer,Superuser, Titanium Backup
Walla Kısa Bir Bilgi Verirsen Sevinirim. Çok Oluyorum Sanki Öyle Hissettim
Tamam programlarıda Çözdüm![]()
Şimdi Sadece Şu Ext2 Alanı Yaparak uygulamaları Oraya Taşımak İstiyorum.
Bununla İlgili Link2sd Programını Kullanıcam Ama Önce Ext Alanı Oluşturmam Gerekiyor.
Forumda Araştırdım Bir Arkadaş Kısa Bir Yol İle Yapılacagını Yazmış Partitondan.
http://www.maxicep.com/android-gene...lani-yaratmak-tek-adima-link-2-sd-538322.html
Bu Şekilde Yaparsam Hiçbir Programıma Zarar Gelmez Dimi ?
Eger Zarar Gelmez Dersen Bunu Kullanıp Uygulamaları Oraya Taşıycam.
Dostum iyice bakarsan dediklerime swap ı yaparsın cwm menuden ayarladıktan son bide telefondan ayarlıcaksın app2sd die programdan işte sonra tel rest çekcek sonra tekrar aynı ayarı yapacan telefondaki programdan ve bitti.Zil sesi sorununuda anlamadım öyle birşey hiç olmamıstı kusura bakma...
Hocam 100 rest atınca 10 olcak zaten..Olmuyosa bidaha deneyin iyice okuyun yazdıklarımı olur yapanlar var.Bir yerde hata yapıyorsunuzdurslm öncelikle eline sağlık güzel çalışma. Capricex le aynı problemi yaşadım 512 , 256 yapıp cwm menuden ayrıldıktan sonra telefonu açınca uygulamarın çoğu gidiyor app2sd den sorunsuz ayarları yapıyorsun ama tel reset atmıyor.manuel olarak reset yapıyorum 100 geri 10 oluyor. doğal olarak ram yükselmiyor. senden rica etsem ram in yükselmiş halinin resmini atabilirmisin çünkü swap olayına kadar her şey süper, swap olayı biraz hikaye gibi geldi ( seninle alakası yok yapanlar için söylüyorum)
Tekrar emeğine sağlık, şimdiden teşekkürler...
Rom'u tekrar kurarmısınız? lütfen birdaha deneyin bakalım...romu çok beğendim elinize sağlık ama bir sorunum var. google play ya da apk olarak telefona bir şey yüklemeye çalışınca ekran kararıyor ve telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. yeniden başlattığımda da telefondan sildiğim uygulamalar tekrar geliyor bunun için bir çözüm var mıdır?
Hocam bak swap yaparken cwm den 512mb ye 256mb sen partition yapıyorsun sd kartı yani biçimlendirme gibi birşey..O yüzden uygulamalar filan gidebilir.Romu yenıden yükle ve uygulama yüklemeden sd kartı swap yap yine gidiosa swap yapma 728 mhzde overclock ile idare edersin oyunlarda...Swap yaptıktan sonra ROM'un kendi programları da gitti. Nasıl geri getirebiliriz?
edit: Ayrıca bir şey daha daha önce de bu rom vardı. Bir kaç sorun çıkınca yeniden yükledim. Google Play'den herhangi bir uygulama indirdikten (%100 olup yüklenirken) siyah ekran geliyor.
edit2: Rom'u tekrar yükledim. Swap yapmadan uygulama yükledim sorun yok. Birazdan swap yapıp tekrar deneyeceğim.
Tamam deniyorum ve forumda yeniyim mesajin konuda gorunmedigini gorunce tekrar tekrar gonderdim kusura bakmayin
- - - Eklendi - - -
Ve Advanced & wipe dalvik cache kısmı bende yok yani ben orayı önce advanced'e girip sonra wipe dalvik cache olarak yaptım doğru mudur?