Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhun302

Üye
Öylede bu romu zaten oyun için yükliyorlar diğer özellikler için isteselerdi cm vb birsürü rom var...Bu romu yüklüosanız oyun için yükleyin birazda...
romu ne amaçla kim nasıl yüklerse yükseln boşver sen :D gta3 ü fln oynuyabiliyomusn kardş ben 5 dk oynuyorm araba sürüyorm göreve gelirkn oyun atıyo bide temple run açılmıyodu öncedn şimdi açıyorm ve angry birds space kasmadn oynuyorm sen hangi oyunları oynuyon örnk versene birz

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
romu ne amaçla kim nasıl yüklerse yükseln boşver sen :D gta3 ü fln oynuyabiliyomusn kardş ben 5 dk oynuyorm araba sürüyorm göreve gelirkn oyun atıyo bide temple run açılmıyodu öncedn şimdi açıyorm ve angry birds space kasmadn oynuyorm sen hangi oyunları oynuyon örnk versene birz
Oyun performansında gözle örülecek bir artış var ...Eğer benim dediğim swapness ayarlarını yaparsanız birde ram de iyi bir boşluk varsa arkadaki uygulamaları filanda kapat gta3 ü az kasmalar ile oynuosun ben öyle oynadım.Tabi bu o.c a da bağlı biraz.Telefondan telefona değişiyor....Kasan çoğu oyunu kasmadan oynuyorum mesela hawx i çok kaliteli bir şekilde oynuyorum....

- - - Eklendi - - -

Legolas kardesim onceki msjimada cvp vermedin ne olacak benim sorunum? Cyanogenmod7 oluyor ancak bunu ne yaptiysam olmadi. sorunsuz bir sekilde kuruyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum ancak reboot dan sonra ilk acilis ekrani TURKCELL yazisi takili kaliyo problem nedir? suanda gene format attim 40 dakikadir TURKCELL yazisi var ekranda?????:hmmm
Kardeşim sorunu nu görmemişimdir ancak senin sorununu da anlamadım ...Cyanogen7 yükliyorsun ama fundowsky romu mu yükleyemiyorsun...Biraz daha açarmısın...

SonsuzGece

Üye
Merhaba arkadaşlar, sizlere T20 için bence en iyi romu göstereceğim...Bu romu kurmadan öncede telefonunuza cwm kurmayı unutmayın..Cwm kurulumunu bilmeyenler forumdan araştırabilirler.

demişsin dostum ama forumda bu konuyla ilgili acıklayıcı bir bilgiye rastlayamadım ben yada bulamadım diyelim uzatmamak icin onun yerine bu kadar anlatım yapmıssın ellerine saglık alıntı yapıp onuda yazsaydın ya bu kadar arastırıp sıfır sonucla kalmazdık...

HannCeR

HannCeR

Üye
legolas29 soyle anlatiyim telefonum Turkcell T20 tarif ettigin adimlari aynen uyguladim zaten bunlari biliyorum ancak yanlis olmasin diye tek tek yazdigin adimlari takip ettim uyguladim. tum islemler bittikten sonra enson reboot yapiyoruz CWM menuden ve cihaz baslatiliyo ekrana ilk olarak mavi fon uzerinde TURKCELL yazisi geliyor herkesin bildigi.. ve bu ekran oylece kaliyor sebep? 6-7 kez denedim herseferinde ayni seyleri yaptim (CWM menuden olmayinca install bittikten sonra bataryayi cikar-tak yaparakda denedim) kisacasi ya ROM problemli Yada benim telefonda sıkıntı var?? ama sikinti olmamasi gerekli cunku rom atma konusunda acemi biri degilim..

aloneburak

aloneburak

Üye
Orjinal rom + Swap it expander :) Bundan daha iyi performans veriyor :)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
demişsin dostum ama forumda bu konuyla ilgili acıklayıcı bir bilgiye rastlayamadım ben yada bulamadım diyelim uzatmamak icin onun yerine bu kadar anlatım yapmıssın ellerine saglık alıntı yapıp onuda yazsaydın ya bu kadar arastırıp sıfır sonucla kalmazdık...
Öncelikle merhaba ;
Bak kardeşim cwm kurulumunu yaparken bende zorlanmıştım..Açıkçası bu çok zor birşey...Ancak sen burada talep etmişşin (ayrıca ben forumda var zannediyordum ve alınıtı yapmak istemedim ve reklam yapıp başka sitelerin adresini de vermek istemiyordum..)Ancak sen yardım istemişşin ve bende burada paylaşıyorum...cwm kurulumu ile ilgili video var başka onu konuya ekliyeceğim Ayrıca yeni isen rom işlerinde bütün aşamaları dikkatli yap ve bi önceden araştır...

- - - Eklendi - - -

legolas29 soyle anlatiyim telefonum Turkcell T20 tarif ettigin adimlari aynen uyguladim zaten bunlari biliyorum ancak yanlis olmasin diye tek tek yazdigin adimlari takip ettim uyguladim. tum islemler bittikten sonra enson reboot yapiyoruz CWM menuden ve cihaz baslatiliyo ekrana ilk olarak mavi fon uzerinde TURKCELL yazisi geliyor herkesin bildigi.. ve bu ekran oylece kaliyor sebep? 6-7 kez denedim herseferinde ayni seyleri yaptim (CWM menuden olmayinca install bittikten sonra bataryayi cikar-tak yaparakda denedim) kisacasi ya ROM problemli Yada benim telefonda sıkıntı var?? ama sikinti olmamasi gerekli cunku rom atma konusunda acemi biri degilim..
Galiba senin telefonda sorun var arkadaşım rom telefon eski hale dönüyormu başka rom attın mı? brick olma ihtimali var...

ceyhun302

Üye
kardeş gta 3 ü bida açtm bu sefer daha iyidi hiç kasmıyo değil kasıyor anck oynanmick kadar fazla değil oyundn atmıyo hiç görev fln yaptm baya

• Beğen
Tepkiler: legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
kardeş gta 3 ü bida açtm bu sefer daha iyidi hiç kasmıyo değil kasıyor anck oynanmick kadar fazla değil oyundn atmıyo hiç görev fln yaptm baya
Evet hatta ben bi ara neredeyswe hiç kasmadan oynamıştım bu o.c ve ram deki boşluğa (telefonun rahatlığına) bağlı dostum...

bookseller81

Üye
arkadaşlar. ben bu romu yükledim herşeyi çok güzel lakin bende mesaj problemi var. mesaj ikonuna tıkladığımda hata veriyor. beklenmedik şekilde durdu diye hata veriyor ve kapatıyor kendini.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar. ben bu romu yükledim herşeyi çok güzel lakin bende mesaj problemi var. mesaj ikonuna tıkladığımda hata veriyor. beklenmedik şekilde durdu diye hata veriyor ve kapatıyor kendini.
:hmmm tekrar bi yükle

halit_06

Üye
merhaba
rom gerçekten çok güzel swap alanı oluşturma ve o.c. işi t20 telefonumu yeni bir telefon almış gibi hissettirdi.
romu yükleyeli 15 gün falan oldu ama birkaç sorun yaşıyorum acaba çözümü varmıdır ? yoksa başka bir rom yüklemek zorunda kalıcam
1- sd karta bir dosya atmak istediğimde usb depolama birimini aç diyorum yüklemenin yarısına geldiğinde kendiliğinden usb bağlantısını kesiyor kaç sefer denediysem aynısı oldu bende hafıza kartını çıkartıp pc ye takarak atıyorum bu seferde telefondaki bütün ayarlarım bozuluyor launcher pro yu görmüyor ve ben telefonu fabrika ayarlarına döndürerek yarım saat ayar yapmak zorunda kalıyorum
2-en son 3 gün önce fabrika ayarlarına dön dediğimden beri mobil ağ bağlantısı yapamıyorum ne yaptıysam olmadı

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
merhaba
rom gerçekten çok güzel swap alanı oluşturma ve o.c. işi t20 telefonumu yeni bir telefon almış gibi hissettirdi.
romu yükleyeli 15 gün falan oldu ama birkaç sorun yaşıyorum acaba çözümü varmıdır ? yoksa başka bir rom yüklemek zorunda kalıcam
1- sd karta bir dosya atmak istediğimde usb depolama birimini aç diyorum yüklemenin yarısına geldiğinde kendiliğinden usb bağlantısını kesiyor kaç sefer denediysem aynısı oldu bende hafıza kartını çıkartıp pc ye takarak atıyorum bu seferde telefondaki bütün ayarlarım bozuluyor launcher pro yu görmüyor ve ben telefonu fabrika ayarlarına döndürerek yarım saat ayar yapmak zorunda kalıyorum
2-en son 3 gün önce fabrika ayarlarına dön dediğimden beri mobil ağ bağlantısı yapamıyorum ne yaptıysam olmadı
Usb bağlantısı birkere bendede kesilmişti ama artık olmuyor bilmiyorum...İstersen başka rom kullan

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
frk uzn

frk uzn

Üye
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet stabil düzgün fakat mesaj yazma bolumunde klavyede mikrofon yok önceden vardı nasıl yaparız?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet stabil düzgün fakat mesaj yazma bolumunde klavyede mikrofon yok önceden vardı nasıl yaparız?
Kardeşim custom romların çoğunda mikrofon yok..Yani sesli yazdırma...Bazı romlarda var o romlar da iyi değil...

ege01234

ege01234

Üye
S.a kardeşim eline sağlık paylaşım için yaptım süper oldu güzel paylaşımlarınzı bekliyorum..

- - - Eklendi - - -

Kardeşim ben bunu yükledim gayet güzel çalışıyor.Çevirici burda gri görünüyor bende siyah oldu rengini nasıl değiştirebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..

Febris

Febris

Üye
Turkcell ekranında kaldı bu telefon? napmam gerekiyor

- - - Eklendi - - -

dur acılır gibi oldu

- - - Eklendi - - -

Hosgeldinizde kaldı bu seferde?

- - - Eklendi - - -

Hosgeldiniz diyo!!!1111

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ekranında kaldı bu telefon? napmam gerekiyor

- - - Eklendi - - -

dur acılır gibi oldu

- - - Eklendi - - -

Hosgeldinizde kaldı bu seferde?

- - - Eklendi - - -

Hosgeldiniz diyo!!!1111
Büyük ihtimalle yanlış şeyler yaptınız kardeşim.T20 ye mi attın sen bu romu ?

spawnis

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim sorunsuz bir şekilde yükledim..
daha güzel romlar bekliyoruz senden

Üst Alt