araştırdım ve herşeyi tastamam yaptım.ama şarj çabuk bitiyo sanki.içindede birsürü program var.gereksizleri sildim ama turkcell uygulamaları silinmiyo..yok yok ben eski roma dönücem galiba..Eğer acemiysen bu konuyu okuma biraz araştırma yap ister maxicep'te ister başka forumlarda bazı videolar var cwm kurulumu hakkında öğren iyice belle onları sonra buraya gel dostum tavsiyem![]()
Root explorer ile turkcell klasörünü silersen dönersin şarj da gayet iyi gidiyor istersen bi de clean versiyonunu dene..Bu rom şuan en iyi rom..Oyunlarda ki performansı görmedin galiba swap yaptıysan..Ayrıca eski rom dediğin Turkcell rom ise o rom 5 para etmez..araştırdım ve herşeyi tastamam yaptım.ama şarj çabuk bitiyo sanki.içindede birsürü program var.gereksizleri sildim ama turkcell uygulamaları silinmiyo..yok yok ben eski roma dönücem galiba..

Hacı Ben anlamadım şimdi hiç oynamasam en azından kesin 2 gün gidiyor.Önerilerim şunlar;şarj hiç oynamasam bile çok gidiyor 1 gün daynmaz bi çaresi vardır illika ya söylesn bişeyler

Tamam kardeşim ne demek..eyw kardeş sağol bi kaç şey buldm da batry calibre. fln bakıyorm eskisindn birz daha iyi gibi biraz daha bakim sölerm burdan
önerebileceğiniz başka rom varmı arkadaşlar..en iyi rom bu ...şarjı çok yiyo diye orjinal roma döndüm ama her nedense şimdi cwm menüye ulaşamıyorum.ses açma güç düğmesine basıyorum cihaz direk açılıyo.sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
- - - Eklendi - - -
heheeeyyt tamamdır arkadaşlar cwm kurulumunuda yaptım.bu işlerin ustasımı oldum neönerebileceğiniz başka rom varmı arkadaşlar..
Hacı usb öyle ben kart büyütücü kullanıyorum kasmıo telefon ve daha hızlı atıyor...kardeş şarj sorununu çözdüm gibi %100 şarj ettim sonra battery calibration yaptm 1 gün dayanıyo en azındn tek sorun şu USB ile 200 300 mb lık dosyalr atarkn aşırı uun atıyo 15 dk fln anca atıyo
her atışda telofn kapağını fln çıkarcksn etcksn uzun iş ya peki wi fı de vs. gözlemlediğin bi sorn varmı daha
teşekkür ederim arkadaşım calibration olayını yaptım biraz farketti sanki.peki bunu birkereye mahsusmu yapıyoruz..bide şu swap denen şeyi yapmadım oyunla alakam olmadığından umarım şarj daha uzun gider bakalım bugün test ediyorumkardeşim önceki yorumları okusan o sorunu nasıl çözdüğümü görebilirsn şarjı %100 olana kadar bekle sonra battery calibration den calibre et bu kadar o da olmazsa elle yap gene %100 yap sonra tel kapanıncaya kadr şarja takma hç oyun oyna şarkı dinle kendiliğnden kapansın sonra kapalıykn şarja tak %100 olsun sonra çıkar şarj dn 15 20 sn bekle bida tak bida şarj olck %100 olunca çıkar bu kdr

Öylede bu romu zaten oyun için yükliyorlar diğer özellikler için isteselerdi cm vb birsürü rom var...Bu romu yüklüosanız oyun için yükleyin birazda...evet 1 kere yapıyosun oyunla alakn yoksa swap yapma swap oyunlar kasmasın diye bişey sadece