Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhun302

Üye
teşekürler kardeş ilk kez rom ykledim ve çk memnun oldum 115mb ram var boş da antutu benchmark rekorumda 2300 lerde

- - - Eklendi - - -

tek sorun şarj baya hızlı gidiyo

berk09

berk09

Üye
Eğer acemiysen bu konuyu okuma biraz araştırma yap ister maxicep'te ister başka forumlarda bazı videolar var cwm kurulumu hakkında öğren iyice belle onları sonra buraya gel dostum tavsiyem ;)
araştırdım ve herşeyi tastamam yaptım.ama şarj çabuk bitiyo sanki.içindede birsürü program var.gereksizleri sildim ama turkcell uygulamaları silinmiyo..yok yok ben eski roma dönücem galiba..

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım ve herşeyi tastamam yaptım.ama şarj çabuk bitiyo sanki.içindede birsürü program var.gereksizleri sildim ama turkcell uygulamaları silinmiyo..yok yok ben eski roma dönücem galiba..
Root explorer ile turkcell klasörünü silersen dönersin şarj da gayet iyi gidiyor istersen bi de clean versiyonunu dene..Bu rom şuan en iyi rom..Oyunlarda ki performansı görmedin galiba swap yaptıysan..Ayrıca eski rom dediğin Turkcell rom ise o rom 5 para etmez..:oke:

- - - Eklendi - - -

Ya şarj oyundayken gidiyor arkadaşlar bunun nedeni swapdan kaynaklı birazda ama yüklemeye değier ayrıca ben 3 gün kullanıyorum rahat

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

ceyhun302

Üye
şarj hiç oynamasam bile çok gidiyor 1 gün daynmaz bi çaresi vardır illika ya söylesn bişeyler

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
şarj hiç oynamasam bile çok gidiyor 1 gün daynmaz bi çaresi vardır illika ya söylesn bişeyler
Hacı Ben anlamadım şimdi hiç oynamasam en azından kesin 2 gün gidiyor.Önerilerim şunlar;
-Widgetleri fazla kullanma örneğin(hava durumu vb.)
-Fundowsky nin daha temiz düzenli b iromu var onu dene link burada >>
-İstersen tekrar bi daha rom at telefonuna

eğer olmazsa hacı bidaha yaz bi olmadı tüm androidcilere sorarım ben tanıdıklara sen merak etme buluruz bi çaresini
:oke:

ceyhun302

Üye
eyw kardeş sağol bi kaç şey buldm da batry calibre. fln bakıyorm eskisindn birz daha iyi gibi biraz daha bakim sölerm burdan

berk09

berk09

Üye
şarjı çok yiyo diye orjinal roma döndüm ama her nedense şimdi cwm menüye ulaşamıyorum.ses açma güç düğmesine basıyorum cihaz direk açılıyo.sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

- - - Eklendi - - -

heheeeyyt tamamdır arkadaşlar cwm kurulumunuda yaptım.bu işlerin ustasımı oldum ne :) önerebileceğiniz başka rom varmı arkadaşlar..

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
şarjı çok yiyo diye orjinal roma döndüm ama her nedense şimdi cwm menüye ulaşamıyorum.ses açma güç düğmesine basıyorum cihaz direk açılıyo.sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

- - - Eklendi - - -

heheeeyyt tamamdır arkadaşlar cwm kurulumunuda yaptım.bu işlerin ustasımı oldum ne :) önerebileceğiniz başka rom varmı arkadaşlar..
en iyi rom bu ...

ceyhun302

Üye
kardeş şarj sorununu çözdüm gibi %100 şarj ettim sonra battery calibration yaptm 1 gün dayanıyo en azındn tek sorun şu USB ile 200 300 mb lık dosyalr atarkn aşırı uun atıyo 15 dk fln anca atıyo

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şarj sorununu çözdüm gibi %100 şarj ettim sonra battery calibration yaptm 1 gün dayanıyo en azındn tek sorun şu USB ile 200 300 mb lık dosyalr atarkn aşırı uun atıyo 15 dk fln anca atıyo
Hacı usb öyle ben kart büyütücü kullanıyorum kasmıo telefon ve daha hızlı atıyor...

ceyhun302

Üye
her atışda telofn kapağını fln çıkarcksn etcksn uzun iş ya peki wi fı de vs. gözlemlediğin bi sorn varmı daha

ceyhun302

Üye
tmm hacı :D

berk09

berk09

Üye
rom hatasız diyen arkadaşlar ya hiçmi şarjdan sıkıntı yaşamıyosunuz.orjinal rom hantal olabilir ama şarjı gayet iyi.oyunla hiç işim olmadığı halde bu tür romlar cihazı az karıştırsam hüp diye yarıya iniyo.hal böyle olunca bende anında eski roma dönüyorum.şarjı sorununu halletsenizde rahat rahat kullansak..arka planda çalışanlarıda kapattığım halde şarj dayanmıyo enteresan yanii..

ceyhun302

Üye
kardeşim önceki yorumları okusan o sorunu nasıl çözdüğümü görebilirsn şarjı %100 olana kadar bekle sonra battery calibration den calibre et bu kadar o da olmazsa elle yap gene %100 yap sonra tel kapanıncaya kadr şarja takma hç oyun oyna şarkı dinle kendiliğnden kapansın sonra kapalıykn şarja tak %100 olsun sonra çıkar şarj dn 15 20 sn bekle bida tak bida şarj olck %100 olunca çıkar bu kdr

berk09

berk09

Üye
kardeşim önceki yorumları okusan o sorunu nasıl çözdüğümü görebilirsn şarjı %100 olana kadar bekle sonra battery calibration den calibre et bu kadar o da olmazsa elle yap gene %100 yap sonra tel kapanıncaya kadr şarja takma hç oyun oyna şarkı dinle kendiliğnden kapansın sonra kapalıykn şarja tak %100 olsun sonra çıkar şarj dn 15 20 sn bekle bida tak bida şarj olck %100 olunca çıkar bu kdr
teşekkür ederim arkadaşım calibration olayını yaptım biraz farketti sanki.peki bunu birkereye mahsusmu yapıyoruz..bide şu swap denen şeyi yapmadım oyunla alakam olmadığından umarım şarj daha uzun gider bakalım bugün test ediyorum :)

ceyhun302

Üye
evet 1 kere yapıyosun oyunla alakn yoksa swap yapma swap oyunlar kasmasın diye bişey sadece

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
evet 1 kere yapıyosun oyunla alakn yoksa swap yapma swap oyunlar kasmasın diye bişey sadece
Öylede bu romu zaten oyun için yükliyorlar diğer özellikler için isteselerdi cm vb birsürü rom var...Bu romu yüklüosanız oyun için yükleyin birazda...

HannCeR

HannCeR

Üye
Legolas kardesim onceki msjimada cvp vermedin ne olacak benim sorunum? Cyanogenmod7 oluyor ancak bunu ne yaptiysam olmadi. sorunsuz bir sekilde kuruyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum ancak reboot dan sonra ilk acilis ekrani TURKCELL yazisi takili kaliyo problem nedir? suanda gene format attim 40 dakikadir TURKCELL yazisi var ekranda?????:hmmm

Üst Alt