yaren_dede
Üye
bende olmuyor bu,tlf n8 söylenenleri harfiyen yapıyorum gene olmuyor
dostum olmuyor derken tam olarak ne yaptın onu yazsaydın mifleri taşıdınmı mesela
bende olmuyor bu,tlf n8 söylenenleri harfiyen yapıyorum gene olmuyor
dostum c6-01 de fp1 olmadığı için deneme şansım olmadı. fp1 hakkında bilgim yok malesef.nokia 603 olmuyor fp1 yüklü yazdıklarını harfiyen yaptım eksiksiz ama olmadı.
Bunları yaptım fakat tel yeniden açılınca reset attı kendine sonra tekrar aynı değişme falan olmadı baktım dosyalara sonra ve hiçbiri attığım yerde durmuyo...
dostum olmuyor derken tam olarak ne yaptın onu yazsaydın mifleri taşıdınmı mesela
daha önce bütün mif leri kopyalayıp E nin içine attım(458 adet),bin ve hash içine ilgili dosyalarıda kopyaladım gene olmadı.z deki apps nin tamamını E ye kopyaladım gene olmadı.tlf hack li,kurtuluş belle en son cfw yüklü tlf da amane hikmetse olmadı bitürlü!!!
E nin içine attım derken e/resource/apps klasörü oluşturup bunun içine atacaksın böyle mi yaptın
evet apps nin içine attım ama olmuyor
ustam 701de bende denedim ama olmadı cihazmodifiye yazılım yüklü sorun ondanmı bilmiyorum
ustam 701de bende denedim ama olmadı cihazmodifiye yazılım yüklü sorun ondanmı bilmiyorum
dostum saol yaptım sonunda ilk başta menü ikonları kayboldu ama sonra düzeldi
renk için taşıdığımız mif dosyalarıda telden taşınmıyor pc ile taşıyabildim
benim telden bir resim mavi yaptım

bu hangisi bulamadım![]()
dostum normal yeşil olanı yaptım ve harika oldu teşekkür ettim
yalnız mağazaya girdiğimde pil beyaza dönüyor yine onun dışında sıkıntı yok her daim yeşil![]()