fp1 desteği ile (sorunsuz) Pil ve şebeke göstergesi renk değiştirme (flaş atma gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

legend5858

legend5858

Üye
nokia 603 olmuyor fp1 yüklü yazdıklarını harfiyen yaptım eksiksiz ama olmadı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bunları yaptım fakat tel yeniden açılınca reset attı kendine sonra tekrar aynı değişme falan olmadı baktım dosyalara sonra ve hiçbiri attığım yerde durmuyo...

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Bunları yaptım fakat tel yeniden açılınca reset attı kendine sonra tekrar aynı değişme falan olmadı baktım dosyalara sonra ve hiçbiri attığım yerde durmuyo...

dostum telefonun hackli mi?

lewent2020

lewent2020

Üye

dostum olmuyor derken tam olarak ne yaptın onu yazsaydın mifleri taşıdınmı mesela

daha önce bütün mif leri kopyalayıp E nin içine attım(458 adet),bin ve hash içine ilgili dosyalarıda kopyaladım gene olmadı.z deki apps nin tamamını E ye kopyaladım gene olmadı.tlf hack li,kurtuluş belle en son cfw yüklü tlf da amane hikmetse olmadı bitürlü!!!

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
daha önce bütün mif leri kopyalayıp E nin içine attım(458 adet),bin ve hash içine ilgili dosyalarıda kopyaladım gene olmadı.z deki apps nin tamamını E ye kopyaladım gene olmadı.tlf hack li,kurtuluş belle en son cfw yüklü tlf da amane hikmetse olmadı bitürlü!!!

E nin içine attım derken e/resource/apps klasörü oluşturup bunun içine atacaksın böyle mi yaptın

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
evet apps nin içine attım ama olmuyor

anlatılanları harfiyen doğru yaptıysan o zaman tek sorun modifiye belleden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Modifiye olduğu için bazı sistem dosyaları farklı olabilir

ender04

ender04

Üye
ustam 701de bende denedim ama olmadı cihazmodifiye yazılım yüklü sorun ondanmı bilmiyorum

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
ustam 701de bende denedim ama olmadı cihazmodifiye yazılım yüklü sorun ondanmı bilmiyorum

evet dostum büyük ihtimalle modifiyeden kaynaklanıyor. Modifiye kullananların bir çoğunda aynı durum söz konusu.

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

evet dostum büyük ihtimalle modifiyeden kaynaklanıyor. Modifiye kullananların bir çoğunda aynı durum söz konusu.

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
tass_co1983 isimli arkadaşın desteği ile fp1 desteği gelmiştir. 1. sayfadan indirebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
seyfipasa

seyfipasa

Üye
dostum saol yaptım sonunda ilk başta menü ikonları kayboldu ama sonra düzeldi
renk için taşıdığımız mif dosyalarıda telden taşınmıyor pc ile taşıyabildim

benim telden bir resim mavi yaptım

bu hangisi bulamadım :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
dostum normal yeşil olanı yaptım ve harika oldu teşekkür ettim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
yalnız mağazaya girdiğimde pil beyaza dönüyor yine onun dışında sıkıntı yok her daim yeşil :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
hmm olsun bakalım tekrardan teşekkürler :)

Üst Alt