fp1 desteği ile (sorunsuz) Pil ve şebeke göstergesi renk değiştirme (flaş atma gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
sağol bir de 1.resimdeki bildirim widget ini verir misin?

bak şimdiden söylüyorum bu bildirim widgetinin kurulumu biraz sıkıntılıdır. sonra bu nasıl bi şeymiş diye dert yanma benden söylemesi...

majorty

Üye
teşekkürler.
ben en iyisi yüklemeyeyim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bak şimdiden söylüyorum bu bildirim widgetinin kurulumu biraz sıkıntılıdır. sonra bu nasıl bi şeymiş diye dert yanma benden söylemesi...

Aynen benim tel 1 saat açılmamışti ve konuyu açanada baya bir sallamiştim ama 1 saat sonra tel kendine geldi

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

Aynen benim tel 1 saat açılmamışti ve konuyu açanada baya bir sallamiştim ama 1 saat sonra tel kendine geldi

aslında tel açılınca hiç bir şey yapmadan bekleyince 1-2 dakika içerisinde düzeliyor muhtemelen sen bazı tuşlara basmışsındır. ondan 1 saat beklemiştir. çünkü ilk yaptığımda bende kurcalamıştım ve baya bir beklemiştim.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
aslında tel açılınca hiç bir şey yapmadan bekleyince 1-2 dakika içerisinde düzeliyor muhtemelen sen bazı tuşlara basmışsındır. ondan 1 saat beklemiştir. çünkü ilk yaptığımda bende kurcalamıştım ve baya bir beklemiştim.

şok olduğum için o sırada ellerime hakim olamadım basabileceğim her yere bastım :ehe bataryayi çıkartıp taktım sonrada umudu kestim teli cebime koydum çaresiz

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Anlattıklarınızın hepsini yaptım Batarya göstergesi ve diğer tüm göstergeler herşey tamam da müzik çalarda bir sorun var yeniden başlattım falan ama yok düzelmedi
Bu yukardaki simgeler gitmiş nerde hata yaptım acaba :bilmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Anlattıklarınızın hepsini yaptım Batarya göstergesi ve diğer tüm göstergeler herşey tamam da müzik çalarda bir sorun var yeniden başlattım falan ama yok düzelmedi

yukarıda ne simgesi olması gerekiyor çünkü bendede üstte birşey yok

AHMED...

AHMED...

Üye
tema ile alakali olmasın

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

avkon2 Modunu silip mp3 playerin resmini tekrar alır mısın? Bakalım orada neler varmış.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
merak ettim şimdi modu silip bir bakayım resim atarım

yaren_dede

yaren_dede

Üye

- - - Eklendi - - -

mod olmadanda aynı

- - - Eklendi - - -

Xplore denedim ama silinemiyor diyor eski de halide aşağıdaki gibiydi

PIL dosyasını değil c'ye attığın dosyanın adını değiştir restart yap

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

Xplore denedim ama silinemiyor diyor eski de halide aşağıdaki gibiydi

iki ihtimal var. Ya miflerin hepsini Kopyalayamadın ya da mp3 playere bağlı mif dosyaları z de değil de başka yerde. Valla telimde fp1 de yok. Kesin cevap veremiyorum. Ayrıca Modu silmek için aknIcon.dll dosyasına yeni bir isim ver reset at . Ondan sonra istediğin gibi silebilirsin.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
iki ihtimal var. Ya miflerin hepsini Kopyalayamadın ya da mp3 playere bağlı mif dosyaları z de değil de başka yerde. Valla telimde fp1 de yok. Kesin cevap veremiyorum. Ayrıca Modu silmek için aknIcon.dll dosyasına yeni bir isim ver reset at . Ondan sonra istediğin gibi silebilirsin.

Dediklerini yaptım eski haline döndü müzik çalar. Ve tekrar denedim ve hiçbir sorun da kalmadı.
Sorun: Senin dediğin gibi eksik ve hatalı .mif kopyalamaymış. Sorunla ilgilendiğin için çok
:tşk:

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

Dediklerini yaptım eski haline döndü müzik çalar. Ve tekrar denedim ve hiçbir sorun da kalmadı.
Sorun: Senin dediğin gibi eksik ve hatalı .mif kopyalamaymış. Sorunla ilgilendiğin için çok
:tşk:

rica ederim. güle güle kullan

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Acaba üst bardaki yazılarıda ayrıyetten renklendirmek için bir mod yapılabilir mi.. Onlarında beyaz olmasını sevmiyorum

Üst Alt