Violonist
Üye
Acaba üst bardaki yazılarıda ayrıyetten renklendirmek için bir mod yapılabilir mi.. Onlarında beyaz olmasını sevmiyorum
tema olarak değişiyor fakat topluca yazı fontu sanırım değiştirilmiyor.
Acaba üst bardaki yazılarıda ayrıyetten renklendirmek için bir mod yapılabilir mi.. Onlarında beyaz olmasını sevmiyorum
kardeş ben bu avkon olayını yaptım fakat avkon2.mif dostasını atarken zaten kullanılıyor diyip atmıyor bunu nasıl halledebilirim yardım edersen sevinirim teşekkürler
olldu teşekkürler
birde şöyle bir durum var: Şimdi bu avkon uygulamalarını kullanabilmeniz için önce modu yüklemeniz gereklidir demişsiniz.. Ben BootScreen ekran dosyalarını başka hiçbi işlem yapmadan uyguladım oldu.. Yani moda gerek yok fakat ektradan ne işe yarıyor mod tek başına?
benim tel orjinal hackli.. ?
istediğin avkon2 yani renk dosyasını attığına emin misin? Aynı renk dosyasını atmayasın.Kardeşim elinize emeğinize sağlık ben C7 de denedim herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat şimdi pil rengini değiştirmeye çalışıyorum hala ilk yaptığım renk duruyo yani değişmiyor neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim iki türlüde denedim hem x-plorer ile hemde pc ye depolama modunda bağlanıp deyiştiriyorum genede renk değişmiyor teşekkürler

Yok kardeşim farklı bir avkon2 dosyası deniyorum ama sanırım değiştirdim x-plore ile değil ama telefonu pc ye depolama modunda bağlayarak halloldu diye düşünüyorum ilgin için teşekkürler![]()

Şu işi bir ben beceremedim olmuyor deniyorum deniyorum help me![]()
burdaki gibi olan mevcutmu