fp1 desteği ile (sorunsuz) Pil ve şebeke göstergesi renk değiştirme (flaş atma gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Arkadaşlar e6 cihazıma yükledim ve sorunsuzca çalıştı. Her şeyi doğruca yaparsanız bütün mifleri kopyalarsanız ikonlara hiç bişey olmuyor :) depolama modunda pc ye bağladığınızda bazı ikonlar kayboluyor ama bağlantıyı kestiğinizde her şey normal konuda da söylemiş zaten :) Bu sayede artık e6 cihazıma mif dosyalı widgette yüklemeye başladım. e6 ya widget olmuyor diye üzülüyordum sis dosyalı widgetler olmuyor.. Ama artık mif dosyalı widgetlerin miflerini e/resource/apps içine attıp restart çektim mi her şey çok güzel widgetler çok güzel :good: najanaja arkadaşımın paylaştığı transparan widgetlerı yükledim ve çok güzeller tavsiye ederim :good:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ya benim pcde depolama modundayken ne hikmetse hafıza kartını görüyo telefonun hafızasını görmüyodu. Bende telden xploreden tek tek .mifleri alıodm 116 tane oldugu sırada yanlışlıkla o 116 tane .mifi sildim. :( şimdi ne yapmam gerek . Format mı atacam tele ?

dostum önemli değil
xplore aç menü tıkla-bul tıkla-dosya arama- *mif şeklinde arama yap ilgili klasörde hepsini buluyor sonra toplu şekilde taşı

xLucifer

xLucifer

Üye

dostum önemli değil
xplore aç menü tıkla-bul tıkla-dosya arama- *mif şeklinde arama yap ilgili klasörde hepsini buluyor sonra toplu şekilde taşı

ama 116 tane .mif sildm. ( keşke hepsini tek tuşla halledebileceğimi bilseydm :) )

Bi sorun olmaz mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ama 116 tane .mif sildm. ( keşke hepsini tek tuşla halledebileceğimi bilseydm :) )

hertürlü uğraşacaksın bence soft format at ayarlardan veri sil geri yükle hem sistemin temizlenmiş olur :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve xLucifer
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben herşeyi yaptım da bilgisayardan c:resource/apps klasörünü nasıl görebiliyoruz?

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
ben herşeyi yaptım da bilgisayardan c:resource/apps klasörünü nasıl görebiliyoruz?

teli depolama modunda bağla pcye gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğini aktif yap. Görünmesi lazım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hertürlü uğraşacaksın bence soft format at ayarlardan veri sil geri yükle hem sistemin temizlenmiş olur :)

taşıdığı dosyaları silmiş, gerek varmı format atmaya aynı dosyaları tekrar taşırsa olur diye düşündüm yanlışmi :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
deneMistim ama olmadı.başka yol var mi?

dostum zaten c ye taşımayacaksin dosyaları E ye taşıyacaksin, konuyu bir daha gözden geçirebilirsin
pc den e hafızaya ulaşım renk değişimini yapabilirsin
diğer mif dosyalarınıda xplore ile taşıyorsun zaten

andreoni

Üye
Nokia 701 Fp1 de denedim hiçbir değişiklik olmadı..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
olmadı :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
N8 dostum..herseyi yaptm ama yok olmadı

uğur e

uğur e

Üye
ya arkadaş ben yaptım ama olmadı batarya ve şebeke ikonu gitti c bin deki dosyayı silmeye kalkıncada dosya silinemiyordiyor bunu nasıl düzelticem ben çok acil bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya arkadaş ben yaptım ama olmadı batarya ve şebeke ikonu gitti c bin deki dosyayı silmeye kalkıncada dosya silinemiyordiyor bunu nasıl düzelticem ben çok acil bilgisi olan varsa yardımcı olsun

mifleri kopyalamamışsın ondan olmuyor kardeş x plore ile gir z-resource-app içinden bütün mifleri e-resource-app içine kopyala

najanaja

najanaja

Üye

dosya kullanıldığı için silemiyosun önce ismini değiştir herhani bişey yap mesela sonuna 1 koy falan sonra teli restart yap herşeyin orjinaline döndüğünü göreceksin o zaman silebilirsin o dosyayı :oke:

yunuq58

yunuq58

Üye
kardeşş bu hangi tema acabaa :D:D:D

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
midnight serisi dostum

umur ada

umur ada

Üye
arkadaşlar bende z/resource adlı klasör yok xplorede yardimci olursaniz sevinirim

Üst Alt