Forumun Android bölümü neden bu kadar PASİF..??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Forumun Android bölümü neden bu kadar PASİF..??
Maxicep sitesine kapatılan diğer üyeliğimin kayıt tarihi 2005, yani 7 yıldır siteyi takip ediyorum. Tabi bugüne kadar hep Nokia kullandığım için Symbian bölümünde zaman geçirdim. Fakat 3-4 gündür yeni cihazımdan ötürü Android bölümüne bakıyorum ama ne kendi açtığım konulara ne de genel de açılıp birşeyler sorulan konulara hiç rağbet olmadığını farkettim. Bu sebepten ötürü başka bir forum kullanmak zorunda kalıyorum ama maxicep'e çok alıştığımız için sıkıntı oluyor. Bölümde sadece oyun kategorisinin doyurucu olduğunu söyleyebilirim. Fakat onun dışında sanki Android kullanıcısı ya çok az ya kullanıcılar açılan konulara duyarsız yada bilgisizde yorumda bulunulmuyor diye bir hisse kapıldım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem fakat symbian bölümünden bu tarafa geçince attan düşmüşe döndüm hiç memnun değilim. Yazdıklarımın altında art niyet aramadan yorum yaparsanız sevinirim.

Aynı şekil de buradan admin mod, arkadaşlara bu sayede bir soru yöneltmiş olayım. Yazdıklarımda ben mi yanılıyorum yoksa Android bölümünü Symbian kadar kalabalık beklememem mi lazım hata mı ediyorum.??

• Beğen
Tepkiler: hotlock

Türe

Türe

Üye
ben hergun ugrayarak bıldıklerımı yanıtlamaya calısıyorum lakın cok ugrayan oldugu soylenemez . Az kullanıcı andeoıd bolumunu kullanıyor maxıcepın.

Lenneth

Üye
Maxicep cogunlukla Nokia kullananlardan olusan bir site, dogal.

Türe

Türe

Üye
boyle genel bır yargı yanlıs olur . Forumdakılerın cogu nokıa kullandıgı ıcın boyle bu durum yoksa maxıcep nokıacı degıl. Bunu soylemek de abes olur

HaqperesT

HaqperesT

Üye
uygulama market zengin birinci sebeb ikinci sebeb kullanicilarin azolmasi sanirim.

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Yani ben symbian bölümünde bir konu açtığımda 1 günde ortalama 20 30 cevap gelmesine alışık olduğum için ve bir sıkıntı olduğunda sorduğumda mutlaka 5 10 tane üst düzey bilgi sahibi bulmaya alışık olduğumdan garibime gitti. Ve bir de Android kullanımının her gün önlenemez biçimde artış göstermesinden dolayı daha kalabalık bekledim ama fazlasını bekledim sanırım.

Türe

Türe

Üye
Maxıcepdekı kullanıcıların cogunlugu nokıa kullanmaktalar . Bır de Symbıan Androıd kadar ıcerıgı cok anlasılması daha guc bır sıstem degıl cok fazla ayrıntısı yok. Yanı ben symbıan kullanırken her turlu soruya cevap verebılıyordum cunku derınlık azdı fakat androıd symbıana gore daha ucsuz bucaksız ve derın . Androıdı cozebılmek ıcın tam bır haftamı harcadım . Belkı de bu karmasa yuzunden ust duzey olma yolu daha zorludur . Lakın yıne de herkese cevap vermeye calısıyorum.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aynen dostum bende symbian bölümünden andoid bölümüne terfi ettigimde :) bende çok üzüldüm. bir soru sordugumda saolsun sadece iki arkadaş yardımcı oldu.kimse yanlış anlamasın ama symbian bölümünde bir soru sordugumda en az 15kişi mesaj yazıyordu:)ama bu durumada gün geçtikçe alışmaya başladım:) inşaallah bu bölümü senin benim gibi arkadaşların sayesinde burayıda symbian forumu kadar canlandırabiliriz diye düşünüyorum :)

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Son Mohikan bizler mi kaldık yani :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
droidler herbiri bir galaxyden olunca kimse kimse ile pek karsilasmiyor. Bu kadar da ozgur olunmaz ki kardesim. Nerde o symbianli eski gunler. Bir uygulama yuklemek on dakika alirdi hemde 2D , ama bir tadi vardi sormayin.

serif55

serif55

Üye
uygulama market zengin birinci sebeb ikinci sebeb kullanicilarin azolmasi sanirim.

Market zengin doğru diosun dostum ama kullanıcı az değil aksine fazla symbian androide göre eski bir işletim sistemi olmasından dolayı kullanıcı sayısı bu kadar fazla bana göre. Ayrıca belli başlı kişiler yardımcı oluyor konularda. Millet konuyu açıp ben bunu bilmiyorum diip kaçıyor halbuki bi kaç dakikasını ayırıp araştıramıyor. Yardım edenler anasının karnında öğrenip gelmedi ya! Şahsi olarak kimseye lafım yok yanlış anlaşılmasın ama android bölümündeki bazı üyelere acaip kızıorum örneğin bi keresinde marketten uygulama yükledim şimdi ne yapıcam yazan bi üye gördüm pes dedim yani bu kadar olmaz dedim :) bide yardım eden arkadaşlarımıza bazıları emeği için bi teşekkür bile etmio soğutuyolar pişman ediolar...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Android symbian kadar sorunlu olmadığı için girip bakanı az :) symbianda hergün yeni bir sorun var girince su konulara flnda bakım diyosun fln ışte :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Türe
Türe

Türe

Üye
Android symbian kadar sorunlu olmadığı için girip bakanı az :) symbianda hergün yeni bir sorun var girince su konulara flnda bakım diyosun fln ışte :)

bunu diyecektim ama tartışma çıkarma aman onunla uğraşmayayım diye söylememiştim :) kesinlikle katılıyorum +1 ;)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve tuzluca76
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi

Tamamiyle düşünmeden yapılmış bir yorum objektif davranmaya çalışırsan daha samimi olursun diye düşünüyorum.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Alikan Ben Symbianıda Çok Kullandım AMa Gerçekten Yapıcak Birşey Yok Symbian İçin Umutla Girip Bakıyorduk Belki Yeni Birşey Vardır Fln Belki SOrunlarımıza Çare Çıkmıştır Belki Yeni Oyun Gelmiştir Vs. Andoridde Bizim 5-10 Dolar Vermemiz Gerek Uygulamalr Bİle Markette Ücretsiz Millet Niye Forumdan İndirmek İçin Gelsinki.

Türe

Türe

Üye
Alikan Ben Symbianıda Çok Kullandım AMa Gerçekten Yapıcak Birşey Yok Symbian İçin Umutla Girip Bakıyorduk Belki Yeni Birşey Vardır Fln Belki SOrunlarımıza Çare Çıkmıştır Belki Yeni Oyun Gelmiştir Vs. Andoridde Bizim 5-10 Dolar Vermemiz Gerek Uygulamalr Bİle Markette Ücretsiz Millet Niye Forumdan İndirmek İçin Gelsinki.

yani :oke: dostum senin önceki telefonun n8 miydi ?

mstf_l

mstf_l

Üye
ne drseniz deyin iste symbianı bundan seviyorum :ehe

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
tartışmaya gerek yok arkadaşlar:) N8 kullanırken ondan memnundum şimdi galaxy s2 kullanıyorum ondanda memnunum.yani herkez kullandıgı telefondan memnun.Allah herkeze daha iyileri nasip etsin :)

• Beğen
Tepkiler: saruman_me

err00r

Üye
piyasada çok android sitesi var ondanda kaynaklı olabilir bazılarımız sabit üye yani başka siteye gitmeden tek maxicepte arayan soran/soruşturan kişiler

İncİnat

İncİnat

Üye
hoşgeldin dostum bu bölüme :) burda sesini duyurmak için 3-4 yere konu açmalısın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt