[alikan]
Üye
Forumun Android bölümü neden bu kadar PASİF..??
Maxicep sitesine kapatılan diğer üyeliğimin kayıt tarihi 2005, yani 7 yıldır siteyi takip ediyorum. Tabi bugüne kadar hep Nokia kullandığım için Symbian bölümünde zaman geçirdim. Fakat 3-4 gündür yeni cihazımdan ötürü Android bölümüne bakıyorum ama ne kendi açtığım konulara ne de genel de açılıp birşeyler sorulan konulara hiç rağbet olmadığını farkettim. Bu sebepten ötürü başka bir forum kullanmak zorunda kalıyorum ama maxicep'e çok alıştığımız için sıkıntı oluyor. Bölümde sadece oyun kategorisinin doyurucu olduğunu söyleyebilirim. Fakat onun dışında sanki Android kullanıcısı ya çok az ya kullanıcılar açılan konulara duyarsız yada bilgisizde yorumda bulunulmuyor diye bir hisse kapıldım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem fakat symbian bölümünden bu tarafa geçince attan düşmüşe döndüm hiç memnun değilim. Yazdıklarımın altında art niyet aramadan yorum yaparsanız sevinirim.
Aynı şekil de buradan admin mod, arkadaşlara bu sayede bir soru yöneltmiş olayım. Yazdıklarımda ben mi yanılıyorum yoksa Android bölümünü Symbian kadar kalabalık beklememem mi lazım hata mı ediyorum.??
Aynı şekil de buradan admin mod, arkadaşlara bu sayede bir soru yöneltmiş olayım. Yazdıklarımda ben mi yanılıyorum yoksa Android bölümünü Symbian kadar kalabalık beklememem mi lazım hata mı ediyorum.??
bende çok üzüldüm. bir soru sordugumda saolsun sadece iki arkadaş yardımcı oldu.kimse yanlış anlamasın ama symbian bölümünde bir soru sordugumda en az 15kişi mesaj yazıyordu
dostum senin önceki telefonun n8 miydi ?