hotboy_ist
Üye
piyasada çok android sitesi var ondanda kaynaklı olabilir bazılarımız sabit üye yani başka siteye gitmeden tek maxicepte arayan soran/soruşturan kişiler
hocam bende diğer sitelere yazmıyorum, hatta yazmayı bırakın uğramıyorum bile zaten şükür kendi kendime şimdilik yetiyorum fakat genel olarak sıklıkla ziyaret ediyorum forumu belki bildiğimiz bir şeyler vardır birilerine yardımcı oluruz diye. Bence atak yapılmalı Maxicep'e, eskiden çok çok iyi yerlerdeydi telefon sitesi denilince ilk akla Maxicep gelirdi şimdi dengeler biraz değişti..[alikan];4282093' Alıntı:Sanırım beni anlatan bir yorum olmuş bu derdini sorununu yada arayışını maxicepte arayıp bulmak isteyen üyelerdenim diyebilirim. Foruma alıştığımız için sanırım ama Android bölümündeki destek çok yetersiz
hocam bende diğer sitelere yazmıyorum, hatta yazmayı bırakın uğramıyorum bile zaten şükür kendi kendime şimdilik yetiyorum fakat genel olarak sıklıkla ziyaret ediyorum forumu belki bildiğimiz bir şeyler vardır birilerine yardımcı oluruz diye. Bence atak yapılmalı Maxicep'e, eskiden çok çok iyi yerlerdeydi telefon sitesi denilince ilk akla Maxicep gelirdi şimdi dengeler biraz değişti..
reklam turu bisey hazirlanabilir . yani bunu bir konu olarak sunabiliriz
yanidostum senin önceki telefonun n8 miydi ?
Evet n8 di hocam
Olabilir aslındaAfyon merkez mi hocam bende Afyondayım bu arada öğrencimisiniz?
zira yabanci gelmiyorsun
----------Eklendi @ 14:33:12 ---------- Yazıldı @ 14:32:49 ----------
evet merkez hocam . ogrenciyim siz ?
Firma bazinda aletler siralanirsa iyi olur ayni konudan 20 tane var, bunun önünede gecilmis olur, herhangi model bir tel kullanan o konu icinde Rom ve flash paylasimida yapar ama bu sekilde evet cok düzensiz.
Bazen yardimci olmak istiyorsun ama sürekli ayni sorular yada sordugu sacmaligi sacmalikla kapatan arkadaslar mevcut.
Sony, HTc, Samsung gibi ayrilip bunlarinda modeliyle secmeli bir sey yapilmali ilk baslarda bos olsada zamanla konular dolacaktir.
24, 5 yıldır Afyondayımumarım gidicem bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?