Format atmadan Gmail Hesabı Silme

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
Format atmadan Gmail Hesabı Silme
Arkadaşlar 2.el root lu (heralde ilk alıcı turkcell den almış) galaxy tab var adam her şeyini yüklemiş gerekli rootlamışta fakat cihazda play store yoktu bende internetten indirdim yükledim açılışta adamın gmail hesabı çıkıyor bende tabiki şifresini bilmiyorum format atmakta istemiyorum tablette bi ton şey yüklü fotoğraf video müzik zaten play store u yüklememin nedeni en sevdiğim iphone oyunlarını yüklemek istemem (ninjump temple run 2 vb. ) o yüzden onun hesabımı silmem lazım yada benim hesabımı 1.cil hesap olarak atamam lazım sistem hesabı gibi yardımlarınızı bekliyorum.

Google Play Store Hata Resmi :
(ilk alttaki yer geliyor burda şifre felan yazmıyorum bir şeye dokunmuyorum)

(ikinci ise google play hatası bunu neden veriyor anlamadım walla )

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Format atmadan olmaz olmasi icin sifreyi bilmen lazim bunuda bilmiyon recovery modu ac wipe data wipe cache yapan lazim

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
son kelimeleri anlamadim ama nette arastirdim accounts.db yi silince duzeliyormus ama benim tablette hem kendi hafizasinda hemde hafiza kartinda "data/system/accounts.db" diye bise yok hatta tel hafizasinda data nin ici bos anlamadim gitti yaw

hakkinyo

Üye
Tableti aldığın kişiyle iletişime geç derim yada recovery modu açıp wipe cache yapman lazım.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
    Konu Sahibi
o nasil yapiliyo link varmi bide o nedir telden veriler silinirmi

- - - Eklendi - - -

Edit, arkadaslar tablet galiba rootlu degilroot explorer la data klasorune girince rootlu degil gibisinden bi uyari verdi bi ss atim rootlumu degilmi siz karar verin

- - - Eklendi - - -

Takipçi Satın Al

Üst Alt