[Haber] Google Hesabı Nasıl Silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
[Haber] Google Hesabı Nasıl Silinir?

Google, sunmuş olduğu hizmetler ile internet kullanıcılarının tamamına hizmet veriyor. Her alanda işinize yarayabilecek bir hizmet sunan Google’daki hesabınızı artık kullanmıyorsanız, sizler için hazırladığım bu rehberde Google hesabı nasıl silinir konusunu anlaşılır bir şekilde adım adım anlattım.

Haritalar, Play Store, Gmail, Drive, Google+, YouTube, Çeviri, Takvim, Fotoğraflar, Dokümanlar, Hangouts, Keep, Blogger, Adsense ve Adwords gibi birçok alanda hizmet veren Google’da tek bir hesapla tüm hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkün. Artık kullanmadığınız bir hesap varsa ve bu hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor.

Google hesabımızı silmek için öncelikle giriş yaptığımızdan emin olmamız gerekiyor. Sonrasında yer alan Google hesap silme bağlantısına tıklıyoruz.

Açılan sayfada Google bizden şifrenizi tekrar girmeniz isteyebilir. Şifremizi girdikten sonra ilgili hesabınızla kullandığınız hizmetlerin yer aldığı bir bölüme yönlendirileceksiniz. Burada yer alan uyarıları ve önerileri okumanızda fayda var. Gerekli bilgileri ve yedeklemeleri yaptığınızdan emin olduktan sonra sayfanın en altına iniyoruz.

Beklemede olan finansal işlemleriniz varsa, bu ödemelerden sorumlu olmaya devam edersiniz.” Başlığı altında yer alan iki kutucuğu da işaretledikten sonra Hesabı Sil butonuna tıkladığınızda Google hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Bu işlemin geri döndürülemeyeceğini ve tüm verilerinizin silineceğini bilmenizde fayda var.

Google hesabınızda yer alan verilerinizi yedeklemek istiyorsanız bağlantıya tıklayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
419
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
550
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
308
Buğra
ömer talat katı
Cevap
0
Görüntüleme
205
ömer talat katı
Selim Baltaci
Cevap
1
Görüntüleme
313
PALA.


Üst Alt