Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel|

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

anil585

anil585

Üye
C6603 modeli

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım çözdüm olayı :D
Bilinmeyen kaynaklar ile USB hata ayıklamasının açık olduğundan emin ol.
v18 ile dener misin tekrar. Ve arkaplanda PC COMP ya da Flashtool açık olmasın(görev yöneticisinden kontrol et.)

anil585

anil585

Üye
Sanırım çözdüm olayı :D
Bilinmeyen kaynaklar ile USB hata ayıklamasının açık olduğundan emin ol.
v18 ile dener misin tekrar. Ve arkaplanda PC COMP ya da Flashtool açık olmasın(görev yöneticisinden kontrol et.)
Evett çözdün bu sefer. :D geldi super user :) şimdi .67 geri mi flash lıyorum?

anil585

anil585

Üye
.67 flashladım tekrar.öncelikle çok sağol yardımların için.şimdi pc comp tan gelecek uygulamaları yükleyebilecek miyim ben?bu ay içinde 4.3 gelecek diye biliyorum da?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
.67 flashladım tekrar.öncelikle çok sağol yardımların için.şimdi pc comp tan gelecek uygulamaları yükleyebilecek miyim ben?bu ay içinde 4.3 gelecek diye biliyorum da?

Rica ederim. =)
Tabiki yükleyebilirsin ama Root gider. 4.3'ü tekrar rootlaman gerekir.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım. Peki bana 1-2 root uygulaması önerebilir misin ? Şöyle işe yaracak şeyler :)

Bilmem ki ne gibi bir şey arıyorsun? :D

Bence en önemlisi Root Explorer ya da X-plore ve Titanium BackupGreenify öneriyor herkes ama benim pek ihtiyaç duyduğum bir şey değil. > Kullanmadığın uygulamaları uyutuyorsun.Şu da işine yarayabilir belki dene istersen: Xperia Z Tam Ekran Yapma

anil585

anil585

Üye
Bide daha öncede konuşmuştuk seninle şu pie diye bişeyden.marketten indirdim piecontrol diye.ama düşündüğüm gibi tam ekran olmadı.alttaki geri işaretini falan nasıl götürücez?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bide daha öncede konuşmuştuk seninle şu pie diye bişeyden.marketten indirdim piecontrol diye.ama düşündüğüm gibi tam ekran olmadı.alttaki geri işaretini falan nasıl götürücez?

Hee, o konuyu açan senmişsin :D
Valla, ben de o alttaki sanal tuşlar olmadığından tam da inceleyemiyorum ama gitmesi gerekir, ayarları kurcala bulursun.

Piecontrolde alttaki tuşlar gitmiyor sadece pie menüsü geliyor olabilir. fullscreen uygulaması ile dene, o konuda konuştuğumuz.

anil585

anil585

Üye
Vayy fullscreen uygulaması çok hoşuma gitti :)
Hee, o konuyu açan senmişsin :D
Valla, ben de o alttaki sanal tuşlar olmadığından tam da inceleyemiyorum ama gitmesi gerekir, ayarları kurcala bulursun.

Piecontrolde alttaki tuşlar gitmiyor sadece pie menüsü geliyor olabilir. fullscreen uygulaması ile dene, o konuda konuştuğumuz.
Ya bu fullscreen de bildirim çubuğunu getiremedim ya :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Vayy fullscreen uygulaması çok hoşuma gitti :)
Ya bu fullscreen de bildirim çubuğunu getiremedim ya :D

Getiremedim derken?Show nofication yazan yerde ilk bölümde olması gerek, uygulama ben de yüklü değil, bakamıyorum şuan.

anil585

anil585

Üye
Show notification
Notification can be used to quickly hide systembar yazan yere tik atıyorum olmuyor tiki kaldırıyorum yine olmuyor :)Hmm tamam tamam buldum :)

osmanuslan

Üye
kardeş ftf ye nasıl çevircez zipli dosyayı

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ftf ye nasıl çevircez zipli dosyayı

Bilmiyorum, adını değiştirip .zipi silip .ftf yazmayı denediniz mi? :D

@osmanuslan

Senin için bir şey buldum ama ne derece işine yarar tam bilmiyorum deneyebilirsin, sonucu paylaşırsan sevinirim.

-Zipin içindeki dosyaları yeni bir klasöre çıkart.
-Meta-INF haricindekileri seç, sağ tıkla, sağ tıkta winrar- arşive ekle olacak. Arşive ekle dediğinde yeni bir pencere gelecek. Rar formatı seçili olacaktır, zip formatı seç, ve isim kısmını değiştir, artık ne yapmak istiyorsan ama sonu .ftf olacak şekilde. Tamam de devam et, hazır olmuş olmalı. Flashlayabilirsin.

Bunu yaparken, Windows'un archiver'ını kullanmayın, winrar kullanın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: osmanuslan

osmanuslan

Üye
şimdi şöyle bir hata veriyor
" ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ERR_DYNAMIC="SIN header verification failed"
niye çıkıyor bilgin var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt