FLAŞ symbian bitti mi? Nokia microsoftla anlaştı. . Yeni nokia lar windows 7. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
keske android olsaydi... ama google ile nokia arsinda soguk ruzgarlar esiyor hatta bu anlasmanin uzerine google microsoft ve nokia ya hindi benzetmesi yapti ayrica ana isletim sistemi wp7 2012 den sonra wp8 olcak isallah hayirlisi olur.. elveda symbian keske kodlari daha onceden acsaydin nokiada symbianda bu hale dusmezdi

--------------- Ekleme ---------------

keske android olsaydi... ama google ile nokia arsinda soguk ruzgarlar esiyor hatta bu anlasmanin uzerine google microsoft ve nokia ya hindi benzetmesi yapti ayrica ana isletim sistemi wp7 2012 den sonra wp8 olcak isallah hayirlisi olur.. elveda symbian keske kodlari daha onceden acsaydin nokiada symbianda bu hale dusmezdi

--------------- Ekleme ---------------

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Win7 yi adam akıllı dùzeltmedn nokıa piyasaya telefon sürmez

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen wp7 nin bir düzelmesi lazım

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
evet bende bu konuda nokia nın sponsorlu bir sitesinde symbian 3 için geliştrmeler yapacaklarını okumuştum ve microsoftla anlaşmışlar

-efşan

-efşan

Üye
Bence Nokia nın zaarına windows un karına olmuş, ilk günden nokianın hisseleri %22 değer kaybetmiş, windows bi türlü tutunamadığı mobil pazarda artık nokia ile kötü de olsa bi şekilde kitlelere ulaşacak, Nokia bence en büyük hatasını symbian da çok yavaş gelişerek yaptı oysaki android çıktıktan sonra nokia adeta sıçrama yaptı ama ne çare.. Mesela cihaz özelliklerine bakalım, nokia yeni modeline ya hiç yenilik koymuyordu ya da koysa bile başka bi özelliğini kısıyordu, n70 e radyo koyup kızılötesini kaLdırdığı gibi, ama N8 e bakın bi anda 12mp kamera koyuyo nokia, yumurta son noktaya gelmeden yapsaydı eğer nokia bunları bence bugün android bile olmazdı.
:oke::evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
ama hala symbiaan seviliyo

nalcam22

nalcam22

Üye
o windows phone 7 olmasın :d ama ii oldu android okadar ii değil

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında nokia wp7 e geçtiya adobe belki destek verir wp7 li telefonlarada ozmn süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...