Flaş!!Bütün Türk Radyoları Wirelles ile cepte

Sponsorlu Bağlantılar

ayasercan

ayasercan

Üye
teşekkürler

twoly22

Üye
bu uygulamay1 tv olarakta medya playerden seçerek yapabiliyorsunuz bu uygulama zaten vard1 .ok yak1nda resimli anlat1r1m simdi cepten yaz1yorum

kazım51

Üye
teşşekkürler ben böyle bir şeyi uzun zamandır arıyordum.n79 da park fm i dinleyemiyordum sayende dinliyebiliyorum.tekrar teşşekkürler

trsword52

trsword52

Üye
emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar program güzelde bu radyoların listesini toplu halde yapabilecek war mı...

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
rica ederım ıyı dınlemeler :)

merdemyar

merdemyar

Üye
Güzel paylaşım sağolasın :oke:

casusrobot

casusrobot

Üye
'' SuperACc '' kardesım madem bılıyordun sen neden bu konuyu acmadın ben sans eserı kendım bu yolu kesvettım baktım forumardada boyle bır anlatım ve tarıf yok arkadaslarımla paylasmak ve herkesın yararına sunmak ıstedım sunumumu karalıyacagına emek ıcın bır tesekkur etsen daha ıyı olacaktı sen bılıyorsan bılgını eklede herkes ogrensın bıldıgın sana kalmasın saygılar....

Bu arada maalesef tv ızleme işlemı olmuyor radyolarda başarılı ama arkadaşlar benım oturdugum semt cukur kaldıgı ıcın radyo cekmıyor bu işi nasıl çözerım derken internette çok arastırdım ama butun programlar yabancı radyo kanalları ıcerıyor bıraz telefonu kurcaladıktan sonra bu yolu buldum sımdı hem daha yuksek sesle hemde daha ıyı dınlıyebılıyorum kulaklık derdı olmadan :D
o zaman vodafone mobil tvyi deneyeceksin kardeş cok kaliteli cekiyor ve tek dişle bile cok kaliteli cekiyor

johnymu67

Üye
linkler fazla ömürlü olmuyor.o anda dinleyebiliyorsun ancak 1 gün sonra error diyor.yeni link istiyor.

ankarali6600

ankarali6600

Üye
dostum güzel paylaşım yapmışsında winamp'ın boardcost radyosu kapatılmış yani radyo çalmıyo yabancı rdayo calıyo.senin bana önerebileceğin başka bişi varmı ne yapabilirim.

beseroztas

Üye
çok teşekkürler

herryasin

Üye
sevgili arkadaslar bu sayfayi bizlere sundugunuz icin sizlere sonsuz tesekkuru borc biliriz tanri sizlerin yaninda olsun

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
Sagol dostum ıyı gunlerde kullan :) :)

altinyayla1

Üye
bu program samsung f480i icin de oluyormu?

ben denedim core playeri telefona kuramadim..

saygilar..

adasahilleri

adasahilleri

Üye
bravo tebrikler

muratsim67

Üye
arkadaşlar radyoyu kaydedince bi süre sonra çalmıyor.acaba bunu nasıl halledebiliriz.yani pcden telefona kaydettiğimiz m3u uzantılı radyo bisüre sonra açılmıyor

07arda

Üye
sağol dostum allah razı olsun bende kaç gündür bunu araştırıyodum burda de best fm çekmiyo dinlemek sitiyodum bi türlü bulamamştım sağol cepten tv izlemek için 5 tlye vodofon mobilde nizleyin bende 5800 var izliyorum ilk ay ücretsiz zaten ayda 5 tl kimsye dokunmaz heralde sigara parası bile değil

Nasıl dinliyosun bende 5800 var ben dinlemeyi beceremedim bilgi paylaştıkça güzeldir

gundyyy

Üye
bence sen bi mucidsin... Super

muratsim67

Üye
arkadaşlar radyoyu kaydedince bi süre sonra çalmıyor.acaba bunu nasıl halledebiliriz.yani pcden telefona kaydettiğimiz m3u uzantılı radyo bisüre sonra açılmıyor

Benim sorunum hakkında bilgisi olan yokmu

nurullah4362

Üye
ya arkadaşlar bende nokıa e63 var wireless var ama bir türlü alem fm dinleyemiyorum.url adresini giriyorum yine olmuyor.yardım eden yokmu ya.please

nesto3

nesto3

Üye
tesekkur ettm kardesim. Paylasımın için saqol...

Üst Alt