Flaş!!Bütün Türk Radyoları Wirelles ile cepte

Sponsorlu Bağlantılar

selimarhan65

Üye
radyolari lcg jukebox v1.30 la yada nokia internet radyo programiylada mümkün (ayni url adresleriyle) , yinede tesekkurler

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
radyolari lcg jukebox v1.30 la yada nokia internet radyo programiylada mümkün (ayni url adresleriyle) , yinede tesekkurler
valla lcg jukebox v1.30'u bılmıyorum ama nokia internet radyo programiyla çalışmadıgını cok ıyı bılıyorum cok denedım her url calısmıyor.

memolim83

memolim83

Üye
bende önceden core playere radyo adreslerini girip deneyerek çalıştırıyordum bazı radyo kanallarını. tv lleride denedim açılır gibi olup kapanıyordu yani ve bu işi n70 den yapıyordum.ama radyo için bunlara gerek yok bence her telefonda var artık . emeğinizede saygı

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
bende önceden core playere radyo adreslerini girip deneyerek çalıştırıyordum bazı radyo kanallarını. tv lleride denedim açılır gibi olup kapanıyordu yani ve bu işi n70 den yapıyordum.ama radyo için bunlara gerek yok bence her telefonda var artık . emeğinizede saygı
dostum dedıklerın dogru ama benım zaten bu konuyu acmaktakı sebebım radyoyu daha yuksek seste,kulaklıksız ve radyonun çekmedıgı yerlerde mesela benım oturdugum semtte dınleyebılmek ve yanında kulaklık olmaksızın dınleyebılmektı.Butun telefonlarda FM radyo var zaten :D

nuriger

nuriger

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol kardeş...

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkür

BOZO11

BOZO11

Üye
teşekkürler:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
hhehehehehehehehe ardgım

dnzdnz123

dnzdnz123

Üye
telekom shoutcast radio yu engellemiş :S

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
sen öyle san :ehe

katmec

Üye
arkadas bu yontem n96 da internet radyo programi ile olmazmi, yoksa illa core playermi lazim. yine de tesekkurler yararli bir paylasim

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
Ben dedıgın gıbı internet radyo programi ile denedım olmuyor '' url '' leri calıstırmıyor o program
bu en basıt yol ve kolayı bence

Node

Node

Üye
Bu yeni birşey değil N78'de zaten internet radyosu yüklenmiş olarak geliyor. Yine de paylaşım için teşekkürler.

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
Bu yeni birşey değil N78'de zaten internet radyosu yüklenmiş olarak geliyor. Yine de paylaşım için teşekkürler.
dostum dedıgını bılıyorum ama yukarıdada yazmıstım ben denedım o programda bazı radyolar calısmıyor bestfm/alemfm /radyo klas vsvs. sen dene ozaman yaparsan banada haber ver :ehe senın dedıgın nokıanın ınternet radyo programı ama her radyoyu caldırmıyor denedım çok.

bkilit

Üye
Yok yok calıstırıyor dostum nokia internet radyosuda yapıyor bu isi ama sadece mms: diye baslayan urlleri calamıyor ama galiba senin coreplayerda calamıyo onları??

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok calıstırıyor dostum nokia internet radyosuda yapıyor bu isi ama sadece mms: diye baslayan urlleri calamıyor ama galiba senin coreplayerda calamıyo onları??
valla dostum ben bestfm ,alem fm ve klası denedım nokia'nın ınternet radyoanda olmadı bende bu yolu buldum bende calısıyor gerısını bılmıyorum valla...

dreamboy22

dreamboy22

Üye
    Konu Sahibi
aynen bence çok güzel dinleniliyor

sinansiemens

Üye
eyv

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık kardeş tesadüfen ii bulmuşun :D:D:D