NightBLue0688 Üye cok gereksız bıses yaw tus kılıdı guvenlık koduu var ne gerek var boyle bı programa
GÜNEŞ_86 Üye güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor bu sorunu nasıl halledebılırz bılen varmı arkadaşlar_??
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor bu sorunu nasıl halledebılırz bılen varmı arkadaşlar_??
jarmen-kell Üye GÜNEŞ_86' Alıntı: güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor bu sorunu nasıl halledebılırz bılen varmı arkadaşlar_?? Genişletmek için tıkla ... Sanırım hack yapman gerek dostum
GÜNEŞ_86' Alıntı: güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor bu sorunu nasıl halledebılırz bılen varmı arkadaşlar_?? Genişletmek için tıkla ... Sanırım hack yapman gerek dostum
beddua Üye arkadaşlar çalışan bir version buldum türkçe değil ama aynı işlevi görüyor işte link : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar çalışan bir version buldum türkçe değil ama aynı işlevi görüyor işte link : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kizil38 Üye sureklı dosyayı buraya cıkar dıyın gelen secenege tumune ewet dıyın 4 5 defa denedıkten sonra sıs dosyası gelıyor fakat guvenlık hatası werıyo 8((
sureklı dosyayı buraya cıkar dıyın gelen secenege tumune ewet dıyın 4 5 defa denedıkten sonra sıs dosyası gelıyor fakat guvenlık hatası werıyo 8((
kara33 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan deneyin arkadaşlar ben indirdim kullanıyorum pek kullanışlı değil ama telefona iyi bir karizma ve hava katıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan deneyin arkadaşlar ben indirdim kullanıyorum pek kullanışlı değil ama telefona iyi bir karizma ve hava katıyor
mcs003 Üye sergen6565' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alın her telefonda çalışan parmak izi programı --------------- Ekleme --------------- bu arada bunun regiterini bilen varmı varsa bi zahmet buraya versin yaa MODLAR BUNU ILK SAYFAYA KOYUN ILK MSJA DIGERLERI CALISMIYO... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
sergen6565' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alın her telefonda çalışan parmak izi programı --------------- Ekleme --------------- bu arada bunun regiterini bilen varmı varsa bi zahmet buraya versin yaa MODLAR BUNU ILK SAYFAYA KOYUN ILK MSJA DIGERLERI CALISMIYO... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
berkaysezer Üye Telefonun sertifikalandırmak gerekiyor hata alan veya yapamayan arkadaşlar için ... Ve telefonunuz v4 'ise henüz hacklenemediği için uğraşmayın derim..
Telefonun sertifikalandırmak gerekiyor hata alan veya yapamayan arkadaşlar için ... Ve telefonunuz v4 'ise henüz hacklenemediği için uğraşmayın derim..
ergisi66 Üye Arkadaşlar bu programın ****** kodu bilen varsa yazabilir mi? register code bu olmadan kendi parmağımızı tanıtamıyoruz
Arkadaşlar bu programın ****** kodu bilen varsa yazabilir mi? register code bu olmadan kendi parmağımızı tanıtamıyoruz
Cengizt Üye Bu sitedekileri hic anlamiyorum.... Arkadaslar lütfen iyi arastiralim... Ben bu programin Orjinalini + GENERATÖRÜNÜDE Ekledim siteye.... Sertifika falan yok arkadaslar... Yükle, Sifreyi IMEI ine göre ver, bitti.... En son sürümdür... Burdan bakin...: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...print-parmak-izi-ile-telefon-acma-317107.html Tesekkür Buttonuna Basmayi Unutmayin
Bu sitedekileri hic anlamiyorum.... Arkadaslar lütfen iyi arastiralim... Ben bu programin Orjinalini + GENERATÖRÜNÜDE Ekledim siteye.... Sertifika falan yok arkadaslar... Yükle, Sifreyi IMEI ine göre ver, bitti.... En son sürümdür... Burdan bakin...: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...print-parmak-izi-ile-telefon-acma-317107.html Tesekkür Buttonuna Basmayi Unutmayin